U mnie głośna rozmowa u PDP ,bo mają meczet budować i zbierają podpisy przeciwko budowie.Narodowości tureckiej jest tu b.duźo ,a miasteczko maleńkie.
U mnie głośna rozmowa u PDP ,bo mają meczet budować i zbierają podpisy przeciwko budowie.Narodowości tureckiej jest tu b.duźo ,a miasteczko maleńkie.
Tu takze duzo osob narodowosci tureckiej.Cale osiedla zauwazylem.A meczetow w De tez juz wiele widzialem.W szkolach podstawowych wsrod klas nizszych przewaga dzieci z innyc karajow,w tym z Turcji jest.Niemieckie dzieci sa w mniejszosci.
Turcy to stara emigracja, oni nie sprawiają chyba problemów.
Turcy to nie emigracja tylko Gastarbeiter, już nie pamiętam ,który polityk nie chciał wypłacać im Kindergeldu na dzieci w Turcji, to się wzieli i sprowadzili rodziny, i zostali na zawsze raczej.
Nie są agresywni, mają swoją kulturę i nie burzą cudzej. Noo czarna owca wszędzie się znajdzie ale generalnie są w porządku.
No i kebaby każdy lubi w De:) z każdą nacją moga byc problemy, np jak pojawili się robotnicy sezonowi z PL to zaczeły się kradzieze:(
Turcy to stara emigracja, oni nie sprawiają chyba problemów.
No i kebaby każdy lubi w De:) z każdą nacją moga byc problemy, np jak pojawili się robotnicy sezonowi z PL to zaczeły się kradzieze:(
Ja nie lubie.Jeszcze w zyciu nie jadlem.Mozecie sie ze mnie smiac.Nie jadlem.Nawet nie wiem,jak wyglada.Nie zagladam do takich restauracji.
Też nie jadłam:) Wiem jak wygląda,ale nie jadam takich rzeczy-córka pracowała w takiej kebabowej knajpie i opowiadała......a fuj fuj:(Ona też nie je:)
Ciebie cytuję , bo pierwsza z brzegu jesteś :-)........o matuchno , jak się też uśmiałam , noooo ! tyle dowcipów , kawałów jednego dnia to nie pamiętam kiedy czytałam ! aż mi łzy ze śmiechu lecą tak się chichoczę :-):-):-):-):-):-)
Widziałem jak pewnej kobiecie wypadło 20 zł. Podniosłem, pomyślałem co zrobiłby Jezus na moim miejscu, i zamieniłem je na wino.
Czy wiesz, że testy ciążowe pomagają również wykrywać schorzenia u mężczyzn? Na przykład jeżeli nasikasz na test i przy okazji na deskę, podłogę, ścianę i wszystko inne w łazience to znaczy, że masz Parkinsona.
Dziękuję Orim ;-)....przywróciłeś mi wiarę , że są jeszcze na tym naszym forum dowcipni ludzie :aniolki:
Turcy to nie emigracja tylko Gastarbeiter, już nie pamiętam ,który polityk nie chciał wypłacać im Kindergeldu na dzieci w Turcji, to się wzieli i sprowadzili rodziny, i zostali na zawsze raczej.