dowcipy i anegdoty #3

31 października 2015 21:11 / 6 osobom podoba się ten post
Emerytura w USA butelka whisky i cały dzień na rybach.Emerytura we Francji butelka wina i cały dzień na plaży.Emerytura w Polsce butelka z moczem i cały dzień w przychodni.
31 października 2015 21:19 / 3 osobom podoba się ten post
Mam dla pana przykra wiadomosc,
mowi do pacjenta chirurg po operacji - zostalo panu piec minut zycia.
Czy nie może pan już nic dla mnie zrobic? pyta pacjent.
Moge panu ugotowac jajko na miekko...
31 października 2015 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Mam dla pana przykra wiadomosc,
mowi do pacjenta chirurg po operacji - zostalo panu piec minut zycia.
Czy nie może pan już nic dla mnie zrobic? pyta pacjent.
Moge panu ugotowac jajko na miekko...

to jeszcze mu zostaną 2 minuty bo zazwyczaj jajko na miękko gotuje sie 3 minuty
31 października 2015 21:29
brydzia

Przecież musi je zjesc i to szybko.
31 października 2015 21:31 / 6 osobom podoba się ten post
Marian dzisiaj seksu nie bedzie.
Czemu?!
Bo nie kupiles prezerwatyw.
Ale przecież jest schowana jedna paczka.
To dla gosci.
31 października 2015 21:35 / 3 osobom podoba się ten post
Ojciec wychodzac do pracy zwraca sie do syna;
Trzymaj sie synek!
A ja ? odzywa sie zona.
A ty sie nie puszczaj!
31 października 2015 21:35
kotka

Przecież musi je zjesc i to szybko.

po co je bedzie jadł  jak zaraz umrze
31 października 2015 21:36
brydzia

A co to zmienia
31 października 2015 21:39
kotka

A co to zmienia:-(

no nic niech odda to jajko głodnemu to żart
31 października 2015 22:42
brydzia

Jak się pośpieszy, to zdąży je zjeść.
31 października 2015 22:43
brydzia

Ale nie na głodniaka. 
01 listopada 2015 09:37 / 12 osobom podoba się ten post
Kłótnia dwóch przedszkolaków:
- A mój tata ma wieżę stereo!
- Moja mama też ma!
- A mój tata ma kabriolet!
- Moja mama też ma!
- A mój tata ma siusiaka!
- A moja mama też ma!
- Jak to, przecież twoja mama nie może mieć siusiaka?
- Ma, w szufladzie!
01 listopada 2015 16:33 / 7 osobom podoba się ten post
Dwóch policjantów na patrolu obserwuje turystę jedzącego jabłka. Patrzą i zastanawiają się dlaczego tamten wkłada ogryzki do kieszeni. Zniecierpliwieni podchodzą i pytają:
- Dlaczego chowa pan te ogryzki?
- Wiecie panowie policjanci: jak mi się nudzi to wydłubuje pestki z ogryzek, zjadam je i jestem mądrzejszy.
Policjanci do bystrych nie należeli, więc postanowili odkupić od turysty wszystkie ogryzki.
- Sprzeda nam pan te ogryzki? - pytają.
- To będzie kosztowało dużo hajsu - odparł.
- Damy panu po 50 zł, może być?
- ZGODA! - odparł turysta.
Po dokonaniu transakcji policjanci zaczęli zajadać pestki... Nagle jeden mówi:
- k#?!a Roman za te 100 złotych to 100kg jabłek byśmy mieli
Na to turysta:
- Panowie, zaczęło działać!
01 listopada 2015 16:53 / 12 osobom podoba się ten post
Przychodzi 90-letnia babcia do ginekologa i mówi: - Panie doktorze, mam okres. Lekarz patrzy na babcię i mówi: - To niemożliwe. Babcia się upiera, że ma. Lekarz mówi do babci: - Niech pani się rozbierze i wejdzie na kozetkę. Po chwili lekarz bada babcię i mówi: - Babciu, to nie okres. - Jak to? - To rdza ze spirali.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
01 listopada 2015 18:03 / 11 osobom podoba się ten post

Lata 80-te. Warszawa. Do sklepu spożywczego wchodzi turysta ze Szwecji. Wyciąga rozmówki polsko-szwedzkie, dłuższą chwilę przerzuca kartki i w końcu pyta:
- Szy dostanę pifo?
- Niestety nie ma - odpowiada ekspedientka.
Szwed znowu zagląda do rozmówek i mówi:
- Fiedziałem, kurfa, fiedziałem...