dowcipy i anegdoty #3

03 grudnia 2015 10:42 / 7 osobom podoba się ten post

03 grudnia 2015 11:19 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Dionizos to nie Hybris :-)

Nie wiem, moze ja sie nie znam albo czytac ze zrozumieniem nie umiem... wg wiki Dionizos byl m.in.bogiem plodnosci zas Hybris to dosc paskudne uksztaltowanie charakteru wladcy... Wnioskuje wiec, ze Dionizos pod wplywem niczym niezakloconej proznosci i przekonania o wlasnej nieomylnosci mogl sie jednak pokusic o zaplodnienie Cie Wiem, wiem...paskudna jestemO wino Ci chodzilo...Ale tak to juz z tymi bogami jest, ze wiele atrybutow maja i zawsze mozna cos ciekawego wybrac
03 grudnia 2015 12:54 / 7 osobom podoba się ten post
Taki troche frywolny to napiszę w dowcipach :

Starość idzie drogi panie,
Coraz cięższe wypróznianie,
Coraz częściej w brzuchu burczy,
Kusiek mi sie mocno skurczył.

Gniotą kark przeżyte lata,
Bolą nerki i prostata,
Wzrok nieostry w stawach strzyka,
Chyba juz nie będę bzykał.

A ja jestem jak ze stali,
W starym piecu diabeł pali,
Marzy mi sie jeszcze skok,
Taki nagły, meski bok.

Popić tęgo jak Zagłoba,
Niech mnie potem boli głowa,
I niech kac mnie znowu męczy,
Zona wymówkami dręczy.

A ja znowu jak jelonek,
Ostry rózek, cud ogonek,
Nagle w stawach cosik łupnie,
Przeszły ze łba mysli głupie.

Wspomnień łezka z oka kapie,
Możesz marzyc stary capie.
03 grudnia 2015 17:05
moncherie

Nie wiem, moze ja sie nie znam albo czytac ze zrozumieniem nie umiem... wg wiki Dionizos byl m.in.bogiem plodnosci zas Hybris to dosc paskudne uksztaltowanie charakteru wladcy... Wnioskuje wiec, ze Dionizos pod wplywem niczym niezakloconej proznosci i przekonania o wlasnej nieomylnosci mogl sie jednak pokusic o zaplodnienie Cie:lol3: Wiem, wiem...paskudna jestem:-)O wino Ci chodzilo...:-)Ale tak to juz z tymi bogami jest, ze wiele atrybutow maja i zawsze mozna cos ciekawego wybrac:lol1:

ano ta !
Hybris dosc paskudne uksztaltowanie charakteru wladcy...??????
ja wiem ot taka przecietna kobieta
03 grudnia 2015 19:39 / 8 osobom podoba się ten post
margaritka59

Przypomniał mi sie kawał w tym stylu;
Facet , jeszcze mocno wczorejszy zwlókł się do łazienki i patrzy w lustro . Z ust wystaje mu taki sznureczek od herbaty ekspresowej, a on w panice myśli; "Boże, żeby to nie była tampon". Fuj :)

Facet , jeszcze mocno wczorejszy zwlókł się do łazienki i patrzy w lustro . Z ust wystaje mu taki sznureczek
Facet patrzy i blaga Boga w myslach : Boze spraw aby to byla herbata
03 grudnia 2015 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
O ,proszę jaki dobry pomysł na odzyskanie długu:):):):):)
03 grudnia 2015 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Facet , jeszcze mocno wczorejszy zwlókł się do łazienki i patrzy w lustro . Z ust wystaje mu taki sznureczek
Facet patrzy i blaga Boga w myslach : Boze spraw aby to byla herbata

Stary kawał,a za każdym razem śmieszy mnie do łez:):):):)
03 grudnia 2015 21:31 / 7 osobom podoba się ten post
Chłopak z dziewczyną zaczęli uprawiać seks na ławce w parku,a ze chłopak ostro pijany nie trafił i "dziobie" interesem w ławkę.
Zdenerwowana dziewczyna mówi: - Walisz w dechę!!! - Wiem, jestem w tym najlepszy!!!      

Premier przechadza się po Warszawie wraz ze swoją żoną. Oglądając witryny sklepowe mówi do niej:
- Popatrz! Spodnie 50 zł, koszulka 40 zł, futro 150 zł! Nie wiem o co ludziom chodzi, że niby jest tak źle, jest przecież dość tanio. Dlaczego wszyscy mówią, że nikogo na nic nie stać?Żona popatrzyła na męża z ogromną czułością, jak tylko kobieta potrafi i mówi:- Kochanie, to jest pralnia.

03 grudnia 2015 21:38 / 5 osobom podoba się ten post
A to kawał dla GIUNTY

Instruktor sprawdza przed skokiem sprzęt spadochroniarzy. Poprawia coś tam to jednemu, to drugiemu. Doszedł tak do ostatniego, dociągnął mu pasy uprzęży na maksa: - Jak tam, wszystko w porządku? - W porządku! - Uprząż nie ciśnie w jaja? - Nie. - Jak masz na imię? - Ania...

Kurcze, powinno być ..... Giunta ;-))    
04 grudnia 2015 09:36 / 6 osobom podoba się ten post
04 grudnia 2015 09:39 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A to kawał dla GIUNTY

Instruktor sprawdza przed skokiem sprzęt spadochroniarzy. Poprawia coś tam to jednemu, to drugiemu. Doszedł tak do ostatniego, dociągnął mu pasy uprzęży na maksa: - Jak tam, wszystko w porządku? - W porządku! - Uprząż nie ciśnie w jaja? - Nie. - Jak masz na imię? - Ania...

Kurcze, powinno być ..... Giunta ;-))    

No jak mozesz ? Porownac Giunte - taka ładna dziewczyne do jakiegos babo-chlopa ktorego plci instruktor nie odroznil
04 grudnia 2015 09:56 / 8 osobom podoba się ten post
04 grudnia 2015 10:22 / 5 osobom podoba się ten post
04 grudnia 2015 14:19 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

No jak mozesz ? Porownac Giunte - taka ładna dziewczyne do jakiegos babo-chlopa ktorego plci instruktor nie odroznil:-)

Ooooo kochany, tego to nigdzie nie napisałam i nawet nie próbowałam sugerować. To Twój i tylko !!! Twój odbiór Orimku :spadaj:
Nasza Giunka śliczna jest !!!!!!  Hip hip - uraaaaa !!!!
04 grudnia 2015 16:59 / 5 osobom podoba się ten post
Gruzja.
Dziewczynka wpada do kuchni z płaczem:
- Mamo! Mamo! Co to jest?
Matka uśmiecha się i mówi:
- Nie płacz moje dziecko. Po prostu stajesz się kobietą. To Twoje pierwsze wąsy.