Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #3

11 marca 2015 21:05 / 2 osobom podoba się ten post
teresa-p

Zaproszenie przyjęte,niedługo jadę do domciu,więc juz mozesz produkty na ten pyszny żurek zbierać. :)

Ale już jest zrobiony, musisz się spieszyć!! :) ale jak nie zdążysz i moncherie wszystko zje :)))) to oczywiście na Twój przyjazd bedzie zrobiony następny:)))  Napewno wypadnie lepiej niż przy Naszym ostatnim (jedynym:( ) spotkaniu :))
11 marca 2015 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Widzisz, alibi od razu ze soba przyprowadze;)

A ja taki głupi, że nawet o alibi nie pomyślałem. No dobrze, że chociaż Ty myślisz :)))
11 marca 2015 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Ale już jest zrobiony, musisz się spieszyć!! :) ale jak nie zdążysz i moncherie wszystko zje :)))) to oczywiście na Twój przyjazd bedzie zrobiony następny:)))  Napewno wypadnie lepiej niż przy Naszym ostatnim (jedynym:( ) spotkaniu :))

Spoko ,juz nasza w tym głowa żeby następne spotkanko sie odbyło,możesz nawet wtedy te swoje pyszności przyniesc :)
11 marca 2015 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
teresa-p

Spoko ,juz nasza w tym głowa żeby następne spotkanko sie odbyło,możesz nawet wtedy te swoje pyszności przyniesc :)

No trochę pewnie kelnerka się zdziwi jak zobaczy, że z własnymi garczkami idę:)))) ale co tam! jesteśmy młodzi a młodym wszystko się wybacza! :))))
11 marca 2015 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

No trochę pewnie kelnerka się zdziwi jak zobaczy, że z własnymi garczkami idę:)))) ale co tam! jesteśmy młodzi a młodym wszystko się wybacza! :))))

Bogatym, bogatym sie wszystko wybacza;)Bogatym i pieknym:) Tu wszystkie bogate(w doswiadczenia)i piekne(z charakteru);););)
11 marca 2015 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Bogatym, bogatym sie wszystko wybacza;)Bogatym i pieknym:) Tu wszystkie bogate(w doswiadczenia)i piekne(z charakteru);););)

No może coś pomyliłem, ale byłem blisko :)) Bo w końcu jesteśmy przeciż bogaci - w doświadczenia, i młodzi - duchem
12 marca 2015 11:41 / 3 osobom podoba się ten post
ciasto francuskie z buttergemuse i tartym serem , zapiekane. Dzień drugi- ostatni
12 marca 2015 11:43 / 2 osobom podoba się ten post
Ogórkowa z ryżem.Jakieś podejrzane zachciewajki mam,hi hi hi
12 marca 2015 11:45 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ogórkowa z ryżem.Jakieś podejrzane zachciewajki mam,hi hi hi

Baaaarrrdzo 
12 marca 2015 12:13 / 3 osobom podoba się ten post
a ja dzis mialam zupe warzywna heheh gotuje z babka musze przyznac ze nawet jej to wychodzi to gotowanie:)
12 marca 2015 12:54 / 4 osobom podoba się ten post
Lasagne:))) sama tworzylam, salatke z rukoli z parmezanem:)))tylko wina brakowalo:))
12 marca 2015 13:03 / 2 osobom podoba się ten post
Rosół+ pierś z kurczaka + ziemniaczki +warzywa gotowane na parze przyprawione masełkiem + gotowy deser
12 marca 2015 13:05 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj idę na łatwiznę jajko sadzone ze szpinakiem
12 marca 2015 13:06 / 1 osobie podoba się ten post
Geronimo zapodaj tutaj przepis na zupkę :))
12 marca 2015 13:29 / 1 osobie podoba się ten post
Ja się też pochwalę - bratkartofeln , rybka / radości nie widziałam / i marchewka. Dziwne zestawienie, ale to nie ja układam menu, a szkoda (: