Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #3

03 marca 2015 09:52 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jak nie ma obostrzeń dietowych to ja sie wycwaniłam:)Układam sobie jadłospis obiadowy na 2 tyg i potem go powielam:)I spokój:)

Chyba tez tak zaczne robic :p
03 marca 2015 09:54
Ja spaghetti, ale moja pdp twierdzi, że nie trzeba do nich koniecznie sosu O.O, ale i tak dodam-jak to tak-spaghteii bez sosu??
03 marca 2015 09:58 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

Dla pdp gulasz z makaronem ze wczoraj. Ja makaron ze szpinakiem. Skromnie bo zakupy z chytra corka dopiero w piatek albo sobote. Dramat....

:)))Pewnie firma,zeby rodzina umowe podpisała z nią "wkreciła",ze opiekunka na wodzie i suchym chlebie przezyje:)sorrki ale mam takie czarne poczucie humoru,za duzo kontaktu z firmami-kwiatkami w ostatnim czasie:)sie wkurze to sama sobie firma zostane:)))))pozdrawiam:)))))
03 marca 2015 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
mala

:)))Pewnie firma,zeby rodzina umowe podpisała z nią "wkreciła",ze opiekunka na wodzie i suchym chlebie przezyje:)sorrki ale mam takie czarne poczucie humoru,za duzo kontaktu z firmami-kwiatkami w ostatnim czasie:)sie wkurze to sama sobie firma zostane:)))))pozdrawiam:)))))

Ale też bardzo dużo od rodziny zależy- czy będzie się chciała dać omanić i zastosować do firmowych zaleceń.
03 marca 2015 10:19
Juz wstepnie poruszylam wiele tematow z corka wczoraj. Min zakupow i glupiej patelni.. 6 szt a kazda do duszy zmienniczka miala to gdzies i teraz ja wyjde na hetere... co wiecej prysznic dla opiekunki jest w zimnej piwnicy. Czujecie? Mialam miec osobna lazienke....... jestem zla i czekam na tel od firmy
03 marca 2015 10:25 / 5 osobom podoba się ten post
Jestem w moim ulubionym temacie,więc napiszę co kuchnia polska dziś serwuje dla jednej osoby: łosoś pieczony w folii,brązowy ryż,spinak i sałata z rukoli,roszpunki,avocado i ogórka. Już nie mogę się doczekać :).
03 marca 2015 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
Rosołek dla ozdrowienców:):):):):)Z makaronem:):):):)
03 marca 2015 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaczki,rybka panierowana -dorsik- sos śmietanowo-koperkowy grune.
03 marca 2015 11:02 / 1 osobie podoba się ten post
ziemniaki, paluszki rybne, sos musztardowy i do tego szpinak :)
03 marca 2015 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
A u mnie zupa pomidorowa z ryzem
03 marca 2015 14:18 / 2 osobom podoba się ten post
Schabowy po naszemu , ziemniaczki z koperkiem a do tego kalarepka w sosiku smietanowym.
03 marca 2015 14:33 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaczki z masełkiem i koperkiem, medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie z prawdziwków (znalazłam - zostały po Wigilii) i sałata lodowa z rucola, pomidorkami coctailowymi, szczypiorkiem i rzodkiewką, oliwą i cytryną. Wszystko zostało zjedzone...
03 marca 2015 14:53
ivanilia40

Jestem w moim ulubionym temacie,więc napiszę co kuchnia polska dziś serwuje dla jednej osoby: łosoś pieczony w folii,brązowy ryż,spinak i sałata z rukoli,roszpunki,avocado i ogórka. Już nie mogę się doczekać :).

Biedna Roszpunka ;(.. Całą ją Ivanilko pożarłaś w tej sałacie ;)?
03 marca 2015 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
fryteczki,kalmary i salata pychota
03 marca 2015 15:55
kacha25zmiana

fryteczki,kalmary i salata pychota

Bardzo lubię kalmary ale te ze sklepów ,juz panierowane lub bez panierki to jakbym gumę do żuciz żuła -gdzie te czasy kiedy mozna było kupić półprodukt czyli wstepnie oczyszczoną i podgotowaną tubę kalmara i wtedy samemu dokończyć dzieła.