Zgadzam sie Danusia z wiewiorka w 100%,dzwon niech ci przysylaja aneks do umowy,bo powiedz ze ty nie masz zamiaru ponosic odpowiedzialnosci za czyjes zaniedbanie.
Witam,jestem tutaj nowa.Tyle tu ciepła i pomocnych odpowiedzi że postanowiłam do Was dołączyć :D Szukam pracy jako opiekunka, języka uczę się sama . Ale to nie to co ,,praktyka w terenie". Może ktoś pomoże :D
no nie,ja tych czasów az tak dobrze to nie pamietam - w moim towarzystwie funkcjonuje na tej samej zasadzie co OK,SPOKO itp i nikomu sie z niczym nie kojarzy.Ale oczywiscie moze ci sie tak Krysiu kojarzyc.Miłego wieczoru zyczę.
Witam dziewczyny.Pilnie szukam pracy ,mam 46 lat prawo jazdy słabo znam niemiecki ale byłam 2 razy w Austri i niebyło problemów z porozumieniem się z podopiecznym.Może ktoś potrzebuje zmienniczkę na 4-8 tygodni.Pozdrawiam
Masz rację , za mało napisałam o sobie..język niemiecki znam podstawy.. ucze się słówek ciagle..ale mozolnie mi to idzie..dwa razy byłam u babci w Wadgasen..babcia niewiele mówiła..jedynie większy kontakt był z rodziną...mam prawo jazdy..chętnie zajmę sie też domem, ogrodem..pozdrawiam wszystkie Panie..