To te nie higieniczne??????????? ha ha ja bym ich nie jadla.
To te nie higieniczne??????????? ha ha ja bym ich nie jadla.
he,he,he ale miny mieliby moi he,he
Ja kiedys z obozem wedrownym zawedrowalam w poznanskie, mala wioseczka. Troche gospodarzowi, starszemu panu, pomoglismy siano zwiesc przed burza, pani gospodyni nas uraczyla taka potrawa, moze jakbysmy zastali juz naprychane,to i z niewiedzy zjedlibysmy, ale bylismy tego swiadkami. Glod nam przeszedl w trymiga!
Ja kiedys z obozem wedrownym zawedrowalam w poznanskie, mala wioseczka. Troche gospodarzowi, starszemu panu, pomoglismy siano zwiesc przed burza, pani gospodyni nas uraczyla taka potrawa, moze jakbysmy zastali juz naprychane,to i z niewiedzy zjedlibysmy, ale bylismy tego swiadkami. Glod nam przeszedl w trymiga!
Machnij im Iwanilia40 super danko, a co ? Powiedz ze masz dosc bratwurst z kiszona kapusta, teraz pojemy po polskiemu, O!
ha,ha,ha,ha myślałam,że to jakiś kawał ! ha,ha ,to jednak jest lepsze od dowcipu.Proponuję Margolcia wrzuc ten przepis na jakieś forum o gotowaniu he,he.
Nie, nie robie, ja pytalam, to jest danie regionalne, wiesz Efka66 pewnie mlode gospodynie nie prychaja z buzi, ale te starsze tak, wiem ze po dzis dzien tak wlasnie prychaja, mam kolezanke ze szkoly w tamtych regionach, jej Mama prycha.
Margolcia,a jak z uzębieniem tych kucharek,mają swoje zęby czy protezy? Bo jak protezy to serwując takie danie mogą komuś oko podbić he,he,he
Ja tam tej pani gosposi w buzie nie zagladalam, ale pewnikiem ona zabkow nie miala, wydaje mi sie, ze lepiej bez zabkow, bo a noz jak ma zepsute, prochniczka jakas lub parodontoza czy jak jej tam.....he? lepiej chyba bezzzzzzzz. Na protezy trzeba uwazac przy prychaniu, wypadowywuja !!!!
Ja tam tej pani gosposi w buzie nie zagladalam, ale pewnikiem ona zabkow nie miala, wydaje mi sie, ze lepiej bez zabkow, bo a noz jak ma zepsute, prochniczka jakas lub parodontoza czy jak jej tam.....he? lepiej chyba bezzzzzzzz. Na protezy trzeba uwazac przy prychaniu, wypadowywuja !!!!
Dlaczego od razu koszmarze? Ja nie wiem czy prychaja w calym wojewodztwie, ale tam w tej wioseczce kolo Turka naprychali mi do talerza!!!! Moze za pozno sie urodzilas?.