24 stycznia 2015 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
didusiaTu raczej nie ma już szans z tym moim laptopem bo mam również zalany ekran i widzę tylko połowe aby przecztać całość muszę zaznaczać ja do kopiowania i wtedy coś nie coś widać prawdopodobnie chyba dołożę i kupię ciut droższy bo twoja opinia zgadza się z opinią moich znajomych .
tak jak wcześniej pisałam, dobrego w miarę laptopa będziesz mieć za ok.2000 zł może ciut więcej, ja za swojego dałam w grudniu 2013 roku ok.2300 zł, kupowałam go pod grę, może rewelacyjny do tej gry nie jest, ale całkiem nieźle sobie z nią radzi, a z prostymi zadaniami to już rewelacja ja mam procesor Intela i5 2rdzeniowy 4wątkowy, bardzo fajnie się sprawuje, otwiera się w tri miga, ma duży dysk, właśnie Dell, poprzedniego miałam Packardbella i działał ponad 4 lata bez kontuzji, potem umarł na ament, podejrzewamy kartę graficzną, a co do twojego laptopa to szkoda sprzętu, ja za swoim poprzednim laptopem prawie płakałam, Acery też są w miarę mój tata ma acera ponad 5 lat i też całkiem sprawnie chodzi[nie licząc klawiatury, ale w tym maczała palce moja siostrzenica, soczki, zupki...], a i taka mała rada w internecie szukaj, bo sprzęt jest tańszy i czasem sporo :)