05 lipca 2017 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
didusiaZmienniczki są różne ,w większości trafiałam na bardzo fajne ale jednej to chyba nikt nie przebije- przyjechałam do domu Pdp i nie wiedziałam gdzie usiąść , wszystko się kleiło, zaduch uryny i innych "duftów" , framugi ,klamki obs.......e,pościel Pdp w stanie krytycznym ,dla mnie łóżko z brudną pościelą i wiele innych kwiatków. Na pytanie ,dlaczego w takim stanie jest dom - .." ja się przecież starałam.." ręce mi opadły. Pani została zwolniona z firmy
O, to w jakiejś porządnej firmie pracujesz, że dla brudasów miejsca w niej nie ma.
Napisz tu, to może i ja skorzystam, by chociaż raz wrócić do czystego domu Pdp. Bo czuje się trochę niezręcznie, kiedy dwa dni przed wyjazdem na urlop szoruję wszystko, by ponownie przez dwa dni na nowo chatę do użytku doprowadzać po powrocie. No bo dotychczas mylnie sądziłem, że tylko świnie w brudzie żyją.
Można też chodzić w ubraniach i butach zmiennika, bo po co przywozić swoje, jak można z pustą walizką przyjechać. I po co prać, jak można brudne w szafie zostawić.