Zmienniczki 2

04 sierpnia 2017 16:54 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Było sobie jaki karton zmyślny z Aldika zorganizować:):)Zawsze to poręczniej jak w workiem:):)hi hi hi I eleganciej:):):) 

Dobry pomysł Kasiu. Podróże kształcą. Jak jechalam kiedys Sindbadem, to posluchałam rozmowe. Otóz jedna pani radziła drugiej jak uniknac płacenia za nadbagaż. Trzeba w kartonik zapakowac, pieknie go ozdobic kokarda i powiedziec że to prezent. Ponoć obchodza się z nim jak z jajem 
Nie probowalam. Jednak raz placiłam za nadbagaż, drugi raz już nie, bo uratowała mnie karta stałego klienta. Praca w Szwajcarii to był zakupowy detox.
Oprócz czekolady nic nie wiozłam. Teraz ani w te ani z powrotem sie nie obciażam. W Polsce jest niemal to samo co za granica. Czasem nawet taniej. Co kontrakt to mniejszą walizke mam. Bo i tak w tym samym chodze. Pralke PDP mają. Obładowana to ja jechałam na wczasy do Ustki. Mann musial dodatkowa torbę zakupic jak jechaliśmy do domu, bo kamieni nazbierał sporo. Kamieni!!! Cos ma w planie z nimi zrobić. Jak na mój rozum to chyba planuje nowy dom wybudowac 
Ale wracając do tematu...jak jeżdżę od czasu do czasu busami to dziób mi sie otwiera ze zdumienia, co ludziska wywożą do Polski!  Czasem to naprawde przesada...
04 sierpnia 2017 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moj bagaz podreczny wazy minim 15 kg. Taki kuferek to na same kosmetyki by mi chyba byl za maly:-)

Matulu,co Ty tam takiego masz?! Dobrze się trzymam więc niewiele kosmetyków mam.Po powrocie do domu znowu zaliczę mezoterapię igłową,wpadnę w ramiona...nie swoje...oczywiście...i spuszczę zasłonę milczenia.Miłość podobno odmładza...tak mówią. 
04 sierpnia 2017 17:08 / 7 osobom podoba się ten post
Helena2311

Matulu,co Ty tam takiego masz?! Dobrze się trzymam więc niewiele kosmetyków mam.Po powrocie do domu znowu zaliczę mezoterapię igłową,wpadnę w ramiona...nie swoje...oczywiście...i spuszczę zasłonę milczenia.Miłość podobno odmładza...tak mówią. :lol2:

Ciuchow zawsze nakupie jak walnieta. I butow! Butow nigdy dosyc. Jesli mowa o kuferku to czy Ty masz pojecie ile miejsca zajmuje szampon,odzywka,maska do wlosow,tonik do wlosow,i inne tego typu rzeczy? A przeciez jeszcze geba potrzebuje roznych udziwnien,a tu jeszcze cialo,a tu tylek,tam cycki? Do wszystkiego cos innego. Wiec i miejsca zawsze przymalo
04 sierpnia 2017 17:23 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ciuchow zawsze nakupie jak walnieta. I butow! Butow nigdy dosyc. Jesli mowa o kuferku to czy Ty masz pojecie ile miejsca zajmuje szampon,odzywka,maska do wlosow,tonik do wlosow,i inne tego typu rzeczy? A przeciez jeszcze geba potrzebuje roznych udziwnien,a tu jeszcze cialo,a tu tylek,tam cycki? Do wszystkiego cos innego. Wiec i miejsca zawsze przymalo:lol2:

Współczuję.
04 sierpnia 2017 17:31 / 6 osobom podoba się ten post
Helena2311

Współczuję.:lol2:

Eeee tam. Tak naprawde to ja to lubie
04 sierpnia 2017 17:41 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Eeee tam. Tak naprawde to ja to lubie:lol2:

A,ja żartowałam.
04 sierpnia 2017 18:13 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Eeee tam. Tak naprawde to ja to lubie:lol2:

U mnie właśnie różne mazidła najwięcej miejsca zajmują. Mam wielką kosmetykę,możnaby powiedzieć że to torba na kosmetyki i jak włoże do walizki to zajmuje jej 1/3. Ciężkie to jak diabeł ,no i zawsze mówię sobie,że nie będę tyle wozić,to jak jade z prawie pustą to wracam z pełną.
04 sierpnia 2017 18:16 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

U mnie właśnie różne mazidła najwięcej miejsca zajmują. Mam wielką kosmetykę,możnaby powiedzieć że to torba na kosmetyki i jak włoże do walizki to zajmuje jej 1/3. Ciężkie to jak diabeł ,no i zawsze mówię sobie,że nie będę tyle wozić,to jak jade z prawie pustą to wracam z pełną.

I naprawdę zdążysz zużyć to wszystko,co nakupujesz nowego, przed upływem terminu ważności????
04 sierpnia 2017 18:26 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

I naprawdę zdążysz zużyć to wszystko,co nakupujesz nowego, przed upływem terminu ważności????

Oczywiście,używam wszystkiego co kupię,jeszcze mi się nie zdarzyło żebyś jakiś kosmetyk czy balsam wyrzuciła bo się przeterminowało
04 sierpnia 2017 18:33 / 5 osobom podoba się ten post
Cipeczko ...Twoja zmienniczka przyjeżdża tylko z zapasem swoich ziołowych herbatek , żeby na początek było . Miałam zamiar kupić połówkę świniaka , ale zrezygnowałam po tym jak mi powiedziałaś , że lodówka ...zamrażarka pełne ...sie pojedzie ..sie podje . Miejscowe świniaki ....kurczaki jeszcze se pożyją
04 sierpnia 2017 19:21 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Alasko ''mordeczko'' Nie obgaduj już za plecami  Zmienniczki proszę,,,,:-)

Obgadywanie? To trochę na wyrost powiedziane.Doniosłam,że tak się wyrażę tylko o jabłuszkach i ,że nie ma między nami żadnej " chemii". Gdybym chciała to zrobić,tak jak się należy to po pierwsze primo: mnie by było wstyd,po drugie primo,chyba byście nie uwierzyły i pomyślały,że fantazjuje...spuszczam zasłonę milczenia i modlę o to by następnym razem mieć więcej szczęścia.Amen 
04 sierpnia 2017 19:21 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Alasko ''mordeczko'' Nie obgaduj już za plecami  Zmienniczki proszę,,,,:-)

Obgadywanie? To trochę na wyrost powiedziane.Doniosłam,że tak się wyrażę tylko o jabłuszkach i ,że nie ma między nami żadnej " chemii". Gdybym chciała to zrobić,tak jak się należy to po pierwsze primo: mnie by było wstyd,po drugie primo,chyba byście nie uwierzyły i pomyślały,że fantazjuje...spuszczam zasłonę milczenia i modlę o to by następnym razem mieć więcej szczęścia.Amen 
04 sierpnia 2017 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Obgadywanie? To trochę na wyrost powiedziane.Doniosłam,że tak się wyrażę tylko o jabłuszkach i ,że nie ma między nami żadnej " chemii". Gdybym chciała to zrobić,tak jak się należy to po pierwsze primo: mnie by było wstyd,po drugie primo,chyba byście nie uwierzyły i pomyślały,że fantazjuje...spuszczam zasłonę milczenia i modlę o to by następnym razem mieć więcej szczęścia.Amen :-)

Alaska, jakiś czas temu, też zle mówiłaś o Zmienniczce. A Zmienniczka to też    Ja,      i  Ty,       i  My,,,,,,,,
Ja nie lubię czegoś takiego. Ty się naśmiewasz , widzisz same wady.  u Zmienniczek .  nie gniewaj  sie na mie,  dobrze?

Jedz do domu, wypocznij pa, paa

04 sierpnia 2017 19:51 / 8 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Alaska, jakiś czas temu, też zle mówiłaś o Zmienniczce. A Zmienniczka to też    Ja,      i  Ty,       i  My,,,,,,,,
Ja nie lubię czegoś takiego. Ty się naśmiewasz , widzisz same wady.  u Zmienniczek .  nie gniewaj  sie na mie,  dobrze?

Jedz do domu, wypocznij pa, paa :-)

Oczynawiście,że wypocznę... i złego słowa nie mogę powiedzieć o moich poprzednich zmienniczkach na poprzednich sztelach.Amen.
04 sierpnia 2017 19:53 / 5 osobom podoba się ten post
Waginko?! Nie , to tak bardzo medycznie