Moje urodziny #2

16 kwietnia 2015 11:32 / 2 osobom podoba się ten post
Rzepraszam Doda,ża ja dzisiaj.Chciałam byc na poprawinach.              Spełnienia marzeń ,duzo zdrowia,żadnych zmartwień,

dużo radośc i pomyslności w kazdym dniu.

PS.
     Kwiaty dołącze.Narazie nie mam mozliwości.

16 kwietnia 2015 11:35 / 1 osobie podoba się ten post
Pięknie dziękuję :)
16 kwietnia 2015 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Rzepraszam Doda,ża ja dzisiaj.Chciałam byc na poprawinach.              Spełnienia marzeń ,duzo zdrowia,żadnych zmartwień,

dużo radośc i pomyslności w kazdym dniu.

PS.
     Kwiaty dołącze.Narazie nie mam mozliwości.

Tulipany dla DODY  

(z cebulkami żeby dłużej kwitły)
16 kwietnia 2015 19:59
:)))))))))no ja nie wiem :)))))) nornice sobie w moim ogrodzie zamieszkały, krokusowe cebulki zezarły juz jakiś czas temu, więc chyba jednak lepsze bylyby cięte tulipany. Mój szef posadził magnolię u babci w ogrodzie, pieknie kwitnie, zakochałam się i muszę u siebie tez posadzić. Przynajmniej nornica nie zeżre, ale ja się z nimi rozprawie, siatkę im zafunduję i kretom też :)))))))Niech no tylko będę miała więcej urlopu :))))))))))
P.s wprawdzie nie ten wątek i mam nadzieję ze Moduś wybaczy, ale chciałam powiedzieć zainteresowanym, że przed kretami zabezpiecza również flizelina ogrodnicza. Jak mi się nie chciało przekopywać darniny to połozyłam flizelinę, przysypałam korą i żwirkiem i krety sobie poszły.......na drugą stronę ogrodu, gdzie była zwykła ziemia.
16 kwietnia 2015 20:02 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

:)))))))))no ja nie wiem :)))))) nornice sobie w moim ogrodzie zamieszkały, krokusowe cebulki zezarły juz jakiś czas temu, więc chyba jednak lepsze bylyby cięte tulipany. Mój szef posadził magnolię u babci w ogrodzie, pieknie kwitnie, zakochałam się i muszę u siebie tez posadzić. Przynajmniej nornica nie zeżre, ale ja się z nimi rozprawie, siatkę im zafunduję i kretom też :)))))))Niech no tylko będę miała więcej urlopu :))))))))))
P.s wprawdzie nie ten wątek i mam nadzieję ze Moduś wybaczy, ale chciałam powiedzieć zainteresowanym, że przed kretami zabezpiecza również flizelina ogrodnicza. Jak mi się nie chciało przekopywać darniny to połozyłam flizelinę, przysypałam korą i żwirkiem i krety sobie poszły.......na drugą stronę ogrodu, gdzie była zwykła ziemia.

Mam sporo cebulowych ale sadze w koszyczkach i niec nie podjada.Dobry sposob nawet kompozycje łatwiej zmienić.
16 kwietnia 2015 20:06
Dobry pomysł, a jakie te koszyczki mają być?
16 kwietnia 2015 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
Doda, chociaz dzisiaj jakis czas temu mialas juz 1 dzien, ale

z Okazji Urodzin szczere Zyczenia Zdrowia i Pomyslnosci Wszelakiej

od Amelki przyjmij prosze .-))
16 kwietnia 2015 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Dobry pomysł, a jakie te koszyczki mają być?

Koszyczki w ogrodniczym kupisz.Specjalne do kwiatów cebulowych, grosze kosztuja.A jak sie znudzi kompazycja wyciagasz z ziemi i ukladasz w innym miejscu.Mam w nich szafirki,szachownice i inne. A niektóre cebule np. lilie sadziłam w pudełkach po jogurcie tylko wczesnie robiłam spore dziurki.Nornice to specjalistki w podgryzaniu cebul.
16 kwietnia 2015 21:16
mleczko1

Koszyczki w ogrodniczym kupisz.Specjalne do kwiatów cebulowych, grosze kosztuja.A jak sie znudzi kompazycja wyciagasz z ziemi i ukladasz w innym miejscu.Mam w nich szafirki,szachownice i inne. A niektóre cebule np. lilie sadziłam w pudełkach po jogurcie tylko wczesnie robiłam spore dziurki.Nornice to specjalistki w podgryzaniu cebul.

Ech, moj Mikus jak zyl, to zadnej nornicy o moich  cebulkach nie zdazylo sie przysnic nawet.
16 kwietnia 2015 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ech, moj Mikus jak zyl, to zadnej nornicy o moich  cebulkach nie zdazylo sie przysnic nawet.

Odpisałabym ale to topik urodzinowy.Skocze na ogrody:):)
19 kwietnia 2015 09:57 / 2 osobom podoba się ten post
Gieronimo - samych słonecznych dni, radości,pieknych fotografii i stęsknionej zony czekającej na Ciebie w ciepłym domu.
                                                                                                    życzy :  Ania
19 kwietnia 2015 11:00 / 1 osobie podoba się ten post
Geronimo,wszystkiego naj.
19 kwietnia 2015 11:36
Geronimo,życzę Ci samych szczęśliwych dni i oczywiście owocnego hobby,owocnego w cudne zdjęcia i kasę :)
19 kwietnia 2015 11:45
Geronimo - dużo zdrowia, spełnienia marzeń i jasnych szczęśliwych dni; niech każdy będzie lepszy od poprzedniego :)
Wszystkiego najlepszego!
19 kwietnia 2015 18:17
Wszystkiego najlepszego Geronimo 100lat:))