Moje urodziny #2

28 maja 2015 09:36 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Przyznaje sie bez bicia, ze urodziny dzisiaj mam:) Jakby ktos byl zainteresowany to od godziny 15 gosci przyjmuje:) Sernik z brzoskwiniami pieczony przy pomocy corki i wiadro kawy czekaja:)
I przy okazji skladam najlepsze zyczenia urodzinowe naszej forumowej kolezance Marii2805, ktora urodzila sie dokladnie tego samego dnia co ja, ale wiele, wiele lat pozniej:)

Sto lat  życzę !:
28 maja 2015 09:44 / 1 osobie podoba się ten post
Moncherie, spełnienia marzeń i......wszystkiego słodkiego i miłego :)
[video][/video]
28 maja 2015 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Przyznaje sie bez bicia, ze urodziny dzisiaj mam:) Jakby ktos byl zainteresowany to od godziny 15 gosci przyjmuje:) Sernik z brzoskwiniami pieczony przy pomocy corki i wiadro kawy czekaja:)
I przy okazji skladam najlepsze zyczenia urodzinowe naszej forumowej kolezance Marii2805, ktora urodzila sie dokladnie tego samego dnia co ja, ale wiele, wiele lat pozniej:)

Radaści, zadowolenia i uśmiechu każdego dnia  
28 maja 2015 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego -moncherie:
28 maja 2015 10:07 / 1 osobie podoba się ten post
Sto lat, Sto lat, niech żyje, żyje nam, Moncheri kochana Spełnienia marzeń i wyjątkowo miłego dnia Twoich Urodzin- życzy zainteresowana:
28 maja 2015 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
Do solenizantki; Twoje urodziny które są raz w roku niech będą szczęśliwe i pełne uroku,ja ze swej strony śle Ci życzenia by się spełniły wszystkie Twe marzenia.
28 maja 2015 14:36 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Dziękuję :) i również życzę wszystkiego najlepszego :) Gdybym była bliżej to na ciacho i kawę bym wpadła co by razem poswiętować ten sam dzień urodzin :) pozdrowionka i buziaki urodzinowe ode mnie :)
28 maja 2015 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
100 lat w zdrowiu i szczęściu Moncherie i spełnienia marzeń:)
28 maja 2015 15:56 / 1 osobie podoba się ten post
Raczej nie wchodzę na ten topik ale jest pierwszy i co widzę..........
Wszystkiego naj,naj,naj Moncherie!!

Dzięki Tobie "poznałam" historię Ryśka,której nigdy nie zapomnę
28 maja 2015 16:42 / 1 osobie podoba się ten post
Oooo Moncherie ma urodziny !! Wszystkiego najlepszego !! Żyj nam zdrowo i szczęśliwie
28 maja 2015 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiejsza solenizantko bywaj zdrowa i szczęśliwa i wszystkiego największego 
28 maja 2015 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Marla2805

Dziękuję :) i również życzę wszystkiego najlepszego :) Gdybym była bliżej to na ciacho i kawę bym wpadła co by razem poswiętować ten sam dzień urodzin :) pozdrowionka i buziaki urodzinowe ode mnie :)

sto latek Tobie rowniez....najlepszego wszystkiego
28 maja 2015 20:42
magdalena_k

sto latek Tobie rowniez....najlepszego wszystkiego

Dziękuję :) pozdrawiam :)
28 maja 2015 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
Mario, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
28 maja 2015 22:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia:) Nie bede ukrywac, ze zyczenia Magdzie podobaly mi sie najbardziej. Ile to ja juz w zyciu wodki wypilam za "stosunkowo niezle przezyte zycie";) A tak w ogole to dotarlo do mnie, ze mam wszystko czego mi do szczescia potrzeba. Dwojke wspanialych i zdrowych dzieci i Cudo u boku:)
A teraz spac ide, bo zmeczylam sie strasznie tym swietowaniem;)
P.S.
Marla, okulary mi potrzebne... Nie wiem dlaczego ja w Twym nicku Marie widzialam;)