Moje urodziny #2

17 sierpnia 2015 06:49 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i ciepłe słowa. Zaczynam kolejne dziesięciolecie - podobno to najpiękniejsze i najciekawsze - i wierzę że z Wami i dzięki Wam będzie ono pełne sympatii i ciepła!
Wasze zdrowie kochani!

Ha, żebyś wiedziała :) Teraz to się dopiero zacznie 

Wszystkiego najlepszego Lili :).
17 sierpnia 2015 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i ciepłe słowa. Zaczynam kolejne dziesięciolecie - podobno to najpiękniejsze i najciekawsze - i wierzę że z Wami i dzięki Wam będzie ono pełne sympatii i ciepła!
Wasze zdrowie kochani!

Lili wszystkiego najlepszego :)
17 sierpnia 2015 15:10 / 1 osobie podoba się ten post
Lili Duzo zdrowia, miłości
100Lat życzę.
17 sierpnia 2015 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Wasze zdrowie kochani!

Lilii przyjmij i ode mnie serdeczne życzenia z okazji okrągłych urodzin. Jasne, że przed Tobą wszystko co najpiękniejsze. Korzystaj i ciesz sie z życia, bo to jest najważniejsza wartość. Zdrówka życzę.
17 sierpnia 2015 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
Lili szczęścia, zdrowia i radości
17 sierpnia 2015 18:26 / 2 osobom podoba się ten post
Lili, wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego :) :*!
17 sierpnia 2015 19:16 / 1 osobie podoba się ten post
Lili sory spóźnione ale szczere......życzę Ci kochana wszystkiego co najlepsze cię może spotkać w życiu.Buziaczki
17 sierpnia 2015 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
temat urodzinkowy. Pisalam wczoraj, ze obciagam szampana bo moja pierworodna obchodzi 34 rocznice urodzin. Mialam zamiar wypic jedna lampke ale z tego wszystkiego .... przez kilka godzin oproznilam cala butelke. Nie lubie szampana i zle sie po nim czuje, ale dzis bylam zezka, zdolna normalnie do pracy..... chyba to ze wzgledu na urodziny kogos , kogo kocham:) Nigdy mi sie to jeszcze nie zdazylo , choc bardzo lubie piwo , ale nie szampan!!!!
17 sierpnia 2015 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
leni

temat urodzinkowy. Pisalam wczoraj, ze obciagam szampana bo moja pierworodna obchodzi 34 rocznice urodzin. Mialam zamiar wypic jedna lampke ale z tego wszystkiego .... przez kilka godzin oproznilam cala butelke. Nie lubie szampana i zle sie po nim czuje, ale dzis bylam zezka, zdolna normalnie do pracy..... chyba to ze wzgledu na urodziny kogos , kogo kocham:) Nigdy mi sie to jeszcze nie zdazylo , choc bardzo lubie piwo , ale nie szampan!!!!

Oj Leni gdybym ja zrobiła to samo co Ty ,tez bym była rześka ......hihihiihii A dokładnie chodzi o to ( cytuje Ciebie ) "obciagam szampana ".......hihiihi
21 sierpnia 2015 15:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jutro ma Urodziny Leni  i Alinka, może jeszcze ktoś? pisze, żeby nie zapomniec rano,,,
22 sierpnia 2015 03:40
Babka przeczytaj wreszcie ten regulamin! Moderator
22 sierpnia 2015 06:22
Leni i Alinka.
Zdrowia, szczęścia, miłości
radości i 100-Lat
życzy Wam Ona-Lisa
22 sierpnia 2015 06:30
Wszystkiego najlepszego
22 sierpnia 2015 06:36
Wszystkiego dobrego dla solenizantów!
22 sierpnia 2015 07:40