Moje urodziny #2

29 września 2015 12:28 / 2 osobom podoba się ten post
Emilia i Bieta wszystkiego o czym marzycie oby się spełniło.
29 września 2015 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
Bietko i Emilia,życzę Wam kochane samych szcześliwych chwil i bezstresowego życia
29 września 2015 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
Wszystkim solenizantkom miłości,i radości
29 września 2015 12:56 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiejszym solenizantkom wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka.
29 września 2015 14:26 / 2 osobom podoba się ten post
Solenizantkom-wszystkiego najlepszego:)
29 września 2015 15:44 / 2 osobom podoba się ten post
Jubilatkom Emilii i Bietce szczęścia życzę.Bo w szczęściu jest już wszystko zawarte.                     A Michaliny mają imieniny.Michasiom i Misiom wszystkiego dobrego.

29 września 2015 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
Emilia ,wszystkiego najlepszego .
29 września 2015 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Serdecznie wszystkim dziekuje !!! Dziewczynom (i chlopakom, o ile tez dzis urodziny maja), wszystkiego najlepszego, smutki precz, duzo radosci i samych lajtowych miejsc pracy, a najwazniejsze - pogody ducha ! Musze sie pochwalic, ze to chyba najwspanialsze moje urodziny "na obczyznie" z racji prezentu. Obiad w restauracji, ok, niech sobie bedzie, ale w piatek raniutko wyjezdzam na 3 dni z cala rodzina (18 osob) do Francji, na objazd winnic w Burgundii, z degustacja, oczywista oczywistosc, oj, bedzie wesolo ...

No z góry bardzo dziękuję za życzenia,
choć u mnie to jeszcze 3 tygodnie :))))
29 września 2015 17:35
Gosiap

Dla wszystkich solenizantek

Nie mogę się napatrzeć na tego słonika:):):):)
29 września 2015 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie mogę się napatrzeć na tego słonika:):):):)

Przyjmij go też pod swój dach.......
29 września 2015 17:51 / 4 osobom podoba się ten post
Emilio, Bietko, wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin :)

29 września 2015 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
Bieta zycze Ci tylko dwoch rzeczy. Po pierwsze by Twoj syn jak najszybciej wrocil caly i zdrowy do domu. Zeby wszystko sie wyjasnilo i zebyscie szybko uporali sie ze zlymi wspomnieniami. A po drugie zycze Ci zdrowia. Dokladnie tyle samo ile zyczylam wczoraj Niepowtarzalnej. Na spelnienie wszystkich, nawet najbardziej szalonych marzen

Emilio Tobie zycze oczywiscie zdrowia. I oczywiscie w takiej samej ilosci. I by samozaparcia Ci starczylo na realizacje wyznaczonych celow
29 września 2015 22:49 / 2 osobom podoba się ten post
Chociaż już późno i dzień się kończy dopisuje i ja swoje życzenia dla dzisiejszych Jubilatek. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, a przede wszystkim dobrych miejsc pracy Wam życzę.
30 września 2015 06:54 / 1 osobie podoba się ten post
Dla wszystkich Jubilatów i solenizantów,którzy obchodzili swoje święto wczoraj i będą obchodzili dziś wszystkiego co w życiu najlepsze
A dla Chłopaków z racji dzisiejszego Dnia Chłopaka samych słonecznych dni
30 września 2015 06:58 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Dla wszystkich Jubilatów i solenizantów,którzy obchodzili swoje święto wczoraj i będą obchodzili dziś wszystkiego co w życiu najlepsze :podlewanie kwiatkow:
A dla Chłopaków z racji dzisiejszego Dnia Chłopaka samych słonecznych dni :brawo1:

Dobrze,ze przypomnialas zaraz zloze zyczenia swojemu,, małemu chlopcu.."