Nie trzymajcie za mnie kciuki, proszę jedynie o modlitwę o zdrowie dla mojej mamuśki "mamci". b.b. proszę
Nie trzymajcie za mnie kciuki, proszę jedynie o modlitwę o zdrowie dla mojej mamuśki "mamci". b.b. proszę
Juz prawie mam jechać...a walizka jakos nie chce przyjac wszystkiego co zaplanowałam do niej włozyć :(
Jest jakis madry "projekt" spakowania sie na 2 miesiace ? bez zabierania połowy szafy ?
Juz prawie mam jechać...a walizka jakos nie chce przyjac wszystkiego co zaplanowałam do niej włozyć :(
Jest jakis madry "projekt" spakowania sie na 2 miesiace ? bez zabierania połowy szafy ?
Spakować się najpierw do plecaka podróżniczego jak na kemping, przełożyć do walizki i dołożyć TYLKO 6 wybranych rzeczy więcej, np.: 3 bluzki, 1 książkę i 2 kosmetyki. Taaadam!
wez szafe zostaw walizke hihi
No tak tylko ze na kemping jade na tydzień a tu czeka mnie 2-3 miesiace. Ale sam pomysł nie głupi. Co do kosmetyków to w moim wieku 2 nie stykną :)
Poprzymierzam jutro wszystko moze cos jest za małe hahahaha
2 dodatkowe kosmetyki ponad te, które zabrałabyś na kemping. Na kemping czy wędrówkę z plecakiem można i na kilka lat ruszyć i też się można zmieścić w jeden 80l plecak. Może spróbuj do tego podejść pragmatycznie-najpierw to co absolutnie niezbędne (np.: 3 pary spodni, 5 bluzek, ileś tam bielizny) potem to co potrzebne, ale bez czego możesz się ostatecznie jakoś obyć, a na końcu-jak jest miejsce i siły do taszczenia kufra- to co zabierasz dla urody (ładny strój wyjściowy, dodatkowe kosmetyki itd).
Walnięta jestem.
Wstałam dziś koło 6-tej.
W sklepie byłam już o 7 rano (lubię tak,bo wtedy nie ma jeszcze kolejek),potem spacer z piesą...
Usiadłam do kompa,trochę z Wami popisałam i tak zerkałam na okna....Nie wytrzymałam.
Umyłam już 3 okna (z tyłu bloku nie ruszam,bo tam wciąż te balkony remontują),wyprałam firanki...
A za godzinę idę do fryzjera....
Odpoczywam w domu.... ;-)
O co robisz jak nie odpoczywasz?
Aż strach pomyśleć. Jak Cię energia najdzie to sama te balkony wyremontujesz i ekipe zawsztydzisz ;))))))))))))
Skąd masz tyle energii? Ja jestem leń i zmęczyłam się samym czytaniem ;))))))))))))))))))))))