Na wyjeździe #21

24 lutego 2015 21:04
Barbara niepowtarzalna

A ja gdzie miałam ? miałam czekać kupę godzin i personalnemu w samochodzie się zlać ? Musiałam szastać forsą - nie bylo wyjścia ! :-))))))

Basiu ja też pamiętliwa jestem i pamiętam, że też chciałaś do Dusseldorfu?
Czyż nie?
Więc kiedy?
24 lutego 2015 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Renie

A w sumie mogłabym, bo od 13-stej do 17.30 mam wolne?
Tylko mojego PDP musiałabym rano zapytać czy ma coś w planach, ale raczej mogłabym.
Dziękuję za zaproszenie, ale jak się spotkać w tych tłumach?

o cholera,nie przewidzialam tlumow.ja wysiade z tramwju nr703 przy Heinrich Heine Alle.powinnam byc ok 13.30.zapraszam cie do przyjaciol i jak masz maila w profilu to napisze ci numer tel.ubrana bede w czarne spodnie,czarna ponczo i czerwone glany.okulary na nosie i miedziane wlosy mam.po butach latwo mnie rozpoznasz bo krwistoczerwone lakierowane glany
24 lutego 2015 21:07
basiaim

Kwiatek za znak rozpoznawczy ;))))

Albo polska gazeta pod pachą.

O i to jest dobry pomysł:)))
24 lutego 2015 21:09
ania52

o cholera,nie przewidzialam tlumow.ja wysiade z tramwju nr703 przy Heinrich Heine Alle.powinnam byc ok 13.30.zapraszam cie do przyjaciol i jak masz maila w profilu to napisze ci numer tel.ubrana bede w czarne spodnie,czarna ponczo i czerwone glany.okulary na nosie i miedziane wlosy mam.po butach latwo mnie rozpoznasz bo krwistoczerwone lakierowane glany

ok, napiszę na pocztę:)

24 lutego 2015 21:10
basiaim

Heh...ja już drugie wysłałam ;)

@
24 lutego 2015 21:10
ania52

Coraz bardziej Cię lubię :)
24 lutego 2015 21:15
basiaim

Coraz bardziej Cię lubię :)

no no skypa mam mozemy pogadac.napisze mailem nazwe
24 lutego 2015 21:16
ania52

no no skypa mam mozemy pogadac.napisze mailem nazwe

Nie mam skypa.
Jedynie tel stacjonarny (bez wideorozmów ;)))  ),jak masz tanio do Pl.
24 lutego 2015 21:17
basiaim

Nie mam skypa.
Jedynie tel stacjonarny (bez wideorozmów ;)))  ),jak masz tanio do Pl.

nie mam tych rozmow...chyba.jutro zapytam
24 lutego 2015 21:19
Renie

ok, napiszę na pocztę:)

@
24 lutego 2015 21:19 / 6 osobom podoba się ten post
Renie

Basiu ja też pamiętliwa jestem i pamiętam, że też chciałaś do Dusseldorfu?
Czyż nie?
Więc kiedy?

Musiałabym szefa zapytać , czy ma wyjazd w moje wolne dni )...... a Wam dwóm to radzę , niech jedna się wydziera na cały regulator o dziweczce co szła se do laseczka coby mysliweczka na grzeszną drogę sprowadzić a odzew niech będzie refrenem , czyli , że myśliweczek poszukuje ulicy , domu itd. , żeby dziweczkę na siłe pewnie do lekarza skórnego zaciągnąć , bo mu jakąś pamiątkę pozostawiła .......cy cóś ??? ))))))
24 lutego 2015 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Musiałabym szefa zapytać , czy ma wyjazd w moje wolne dni :-))...... a Wam dwóm to radzę , niech jedna się wydziera na cały regulator o dziweczce co szła se do laseczka coby mysliweczka na grzeszną drogę sprowadzić a odzew niech będzie refrenem , czyli , że myśliweczek poszukuje ulicy , domu itd. , żeby dziweczkę na siłe pewnie do lekarza skórnego zaciągnąć , bo mu jakąś pamiątkę pozostawiła .......cy cóś ??? :-)))))))

W Dusseldorfie niezły chór by się utworzył ;)))))))
24 lutego 2015 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Musiałabym szefa zapytać , czy ma wyjazd w moje wolne dni :-))...... a Wam dwóm to radzę , niech jedna się wydziera na cały regulator o dziweczce co szła se do laseczka coby mysliweczka na grzeszną drogę sprowadzić a odzew niech będzie refrenem , czyli , że myśliweczek poszukuje ulicy , domu itd. , żeby dziweczkę na siłe pewnie do lekarza skórnego zaciągnąć , bo mu jakąś pamiątkę pozostawiła .......cy cóś ??? :-)))))))

a jak w kaftan bezpieczenstwa wsadza?niemiecki?
24 lutego 2015 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

a jak w kaftan bezpieczenstwa wsadza?niemiecki?

Oj tam zaraz w kaftan ! w du żych miastach to normalne , że ktoś na ulicy gra , śpiewa .......o , jeszcze finansowo by się Wam poprawiło ! )))))))
24 lutego 2015 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj tam zaraz w kaftan ! w du żych miastach to normalne , że ktoś na ulicy gra , śpiewa .......o , jeszcze finansowo by się Wam poprawiło ! :-))))))))

zaprobujemy....jakby cos to uwalniac nas przybedziecie....