Nasz wygląd na co dzień

25 kwietnia 2015 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

właśnie czytam o tym oleju i to u Ciebie  musisz rozszerzyć  mi temat

O kochana,ja olejem delektuję się od zeszłego roku,działa cuda na skórze,włosach i jako jedzenie. Potrawy smażone na nim są o wiele smaczniejsze,ale jest drogi więc nie smażę na nim duzo. Dla mnie to najlepszy kosmetyk na świecie,mieszam go czasem z olejej z ogórecznika bo ma silne własciwosci odbudowujące włókna kalogenowe w skórze. Pewnie,że jak ktoś jest już pomarszczony to nie pomoże wiele,ale dla kobiet w naszym wieku idealny. Olej kupisz za niecale 4 ojro 200 ml,jest bardzo wydajny.
25 kwietnia 2015 21:50 / 6 osobom podoba się ten post
I znów jakieś " Przechwalijki ".....co jedna to młodsza - cholery jedne ! .....a mnie to w tym roku do kina , na film dozwolony od 16- tu lat nie chcieli wpuścić i " letygimację " szkolną bileter wołał ! ......no i co ? łyso teraz co " niektórym " ???? )))))))))
25 kwietnia 2015 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I znów jakieś " Przechwalijki ".....co jedna to młodsza - cholery jedne ! .....a mnie to w tym roku do kina , na film dozwolony od 16- tu lat nie chcieli wpuścić i " letygimację " szkolną bileter wołał ! ......no i co ? łyso teraz co " niektórym " ???? :-))))))))))

jak chcesz to puszcze zdjęcie na emaila Zaznaczam aktualne .......
25 kwietnia 2015 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Takie same mam myśli,najczęsciej szyje oglądam i już mi się pojawiaja małe oznaki,ale narazie widoczne tylko dla mnie. Dziś kupiłam olej koosowy w Muellerze,od dziś wprowadzam do swojej kosmetyki :)

Jeżuńciu ! to i oleje teraz z ptaszków robią ???......biedne kosy , tak pięknie śpiewają a tu takie świństwa  im robią ! )))))))) 
25 kwietnia 2015 21:55
ivanilia40

O kochana,ja olejem delektuję się od zeszłego roku,działa cuda na skórze,włosach i jako jedzenie. Potrawy smażone na nim są o wiele smaczniejsze,ale jest drogi więc nie smażę na nim duzo. Dla mnie to najlepszy kosmetyk na świecie,mieszam go czasem z olejej z ogórecznika bo ma silne własciwosci odbudowujące włókna kalogenowe w skórze. Pewnie,że jak ktoś jest już pomarszczony to nie pomoże wiele,ale dla kobiet w naszym wieku idealny. Olej kupisz za niecale 4 ojro 200 ml,jest bardzo wydajny.

tylko napisz jak Go stosujesz .Czy robisz jakies maseczki itp.
25 kwietnia 2015 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ja lubie koszule,luzne spodniczki i oczywiscie sukienki.Czasem jednak zdarzy sie ze zaloze spodnie.
25 kwietnia 2015 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
Tak ! Bo on ma właśnie taką konsystencję,nie marnuj tyle dobra,używał olej na skóre.:)
25 kwietnia 2015 22:10 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Takie same mam myśli,najczęsciej szyje oglądam i już mi się pojawiaja małe oznaki,ale narazie widoczne tylko dla mnie. Dziś kupiłam olej koosowy w Muellerze,od dziś wprowadzam do swojej kosmetyki :)

Zapodawaj sposoby !!! U mnie skórka na mordce jak pieczone jabłuszko ( zmarchy mimiczne - bo nieomal wiecznie banan noszę,  w stanach smutno- stresowych chudnę niemiłosiernie , bywało że moja waga pokazywała 42 kg przy 161 cm mojej wysokości , a i papieroski dokładają ... :(  ) RATUJ !!!Bo niedługo będę wyglądać tak:
Znalezione obrazy dla zapytania babka z papierosem
25 kwietnia 2015 23:01 / 3 osobom podoba się ten post
lena46

tylko napisz jak Go stosujesz .Czy robisz jakies maseczki itp.

No patrz,odpisałam Ci jak forum zdychało i nie ma wiadomości,więc powtórze.
Olej kokosowy używam wieczorem tak samo jak krem ,czyli smaruje nnim twarz,szyję i dłonie i zostawiam do rana. Jesli na włosy to na pół godziny przed myciem smaruję skóre głowy i włosy,poetm myję,a zmywa się bez problemu.
26 kwietnia 2015 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

U mnie cała rodzina młodo wyglada, włącznie ze mną. Pamiętam jak parę lat temu chciałam kupić tacie kupon totolatka, wyszłam z siłowni, nieumalowana, spięte włosy, w dresach, a sprzedawczyni do mnie mówi "Ale ja Pani nie sprzedam, bo takie gry są od 18 lat, a Pani ma może z 16". W odpowiedzi zamachałam jej tylko przed nosem kluczykami od auta. Moja babcia ma 83 lata, a ostatnio Pan w kolejce wziął ją za kobitkę 50+. Tylko nie wiem, czy to takie dobre, bo ja odkąd pamiętam muszę się tłumaczyć ze swojego wieku.

To przybij wirtualnego piatala ;) ach te geny ;)))
26 kwietnia 2015 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
Berdi - ten olej zastyga juz przy okolo 20 stopniach, ale przy okolo 25 staje sie plynny. Wystarczy go troche w dloniach rozgrzac. Ja chwile przed uzyciem stawiam go na grzejniku. Chociaz o wiele bardziej wole olej arganowy. Ma chyba lepsze dzialanie.
26 kwietnia 2015 09:41 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Berdi - ten olej zastyga juz przy okolo 20 stopniach, ale przy okolo 25 staje sie plynny. Wystarczy go troche w dloniach rozgrzac. Ja chwile przed uzyciem stawiam go na grzejniku. Chociaz o wiele bardziej wole olej arganowy. Ma chyba lepsze dzialanie.

Nic dodać, nic ująć, robię tak samo i też wolę olej arganowy:))))
27 kwietnia 2015 08:54 / 4 osobom podoba się ten post
Tylko ile tam jest arganu? Firmy lubią się arganem podpierac, a w produkcie jest go na przyklad 1%. Czyli jakby nic. Lepiej kup sobie czysty olej i do tych produktow dodawaj.
20 marca 2016 11:03 / 3 osobom podoba się ten post
Zawsze na szteli mam strój przepisowy spodnie najczęściej dresowe , leginsy albo  szorty. Zależy od pory roku. Dzisiaj po obiedzie ubiorę spodniczkę i bluzeczkę. Zobacze jaka bedzie reakcja. Starsi ludzie szybko przywykaja do naszego wyglądu. 

Ubieram sie tak, bo jest mi wygodnie i nie mam obaw , że sobie plame zafunduje ( na ubraniu) "nie do sprania". Dziadek nasz* spostrzegawczy jest.
20 marca 2016 11:15 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Zawsze na szteli mam strój przepisowy :-) spodnie najczęściej dresowe , leginsy albo  szorty. Zależy od pory roku. Dzisiaj po obiedzie ubiorę spodniczkę i bluzeczkę. Zobacze jaka bedzie reakcja. Starsi ludzie szybko przywykaja do naszego wyglądu. 

Ubieram sie tak, bo jest mi wygodnie i nie mam obaw , że sobie plame zafunduje ( na ubraniu) "nie do sprania". Dziadek nasz* spostrzegawczy jest. :-) :-) :-)

To spódniczka mu nie umknie