Dla 3 osób?
Nieduzo.
Dla 3 osób?
Nieduzo.
Ja ma 150 euro na tydzien, a jezeli by mi zabraklo to nie ma problemu.
Dadza ile chce. Tym razem mam pod tym wzgledem dobrze.
Barbarko widzę że w DE uczę się języka nowe słówka a tutaj na forum poznaje nowe słówka PL np "przesmrodna " coś od wybredna chyba ?
A co z soba zrobilas?
U kosmetyczki bylas?
Tak jakos inaczej.. he hee
:))
Wlasciwie, tak
To nie jest duzo bo trzy Osoby
Ale malo tez nie jest.
:))
No efekty widac Amelka fiu fiu:):)
Oczywiscie :-).....jeszcze nie jedno ode mnie się nauczysz ......oby tylko nie bluźnierstw , bo i takie mi " letko " idą , wymawiam je płynnie , wyraźnie :-):-):-)
Basiu, możesz napisać, gdzie używa się słowa "przesmrodna"? I czy tylko w Twojej rodzinie, czy jest to w Twojej okolicy słowo powszechnie znane?
Moja przyjaciólka jest językoznawczynią i prosiła mnie o wyłapywanie w necie takich perełek :).
Basiu, możesz napisać, gdzie używa się słowa "przesmrodna"? I czy tylko w Twojej rodzinie, czy jest to w Twojej okolicy słowo powszechnie znane?
Moja przyjaciólka jest językoznawczynią i prosiła mnie o wyłapywanie w necie takich perełek :).
"upyprał się" - pobrudzil:D jestem stara "Pyra" od pokoleń :)