29 marca 2015 08:15 / 15 osobom podoba się ten post
mleczko1Oj, iwanilio zapomnialaś już jak było? każdy ma swoj "madry" czas tu na forum.Ale tak perfidnej osoby jak ta ktorą bronisz jeszcze na forum nie było.Wy nie potraficie czytac wpisów? w kazdym jest coś no prawie w kazdym co uwłacza opiekunkom, nam POLKOM.Albo brudaski,albo kretynki albo inne epitety.Nie wiem czemu to słuzy.Tak jak napisałam już kiedyś mam zapisane "ostre" wpisy tej właśnie opiekunki w ktorych dostajemy popalic.Moge wkleic na forum ale nie tym polega bywanie na forumowych salonach.Prosty przyklad: wczoraj pisałyśmy i wszystko było ok a jaki był powod,żeby MeryLu (to tez wymysliła igga) zaatakowała mnie?że co? że napisałam o zarobkach?To nie jaja jak piszesz,to charakter kameleona.Jak jej zalezy potrafi w d...... włazić na siłe.A i komplement napisać Ale to z wyrachowania.
MIŁEJ NIEDZIELI.
Właśnie Mleczko nie zapomniałam jak było,ale wolę pamiętać to co jest,w stosunku do Ciebie również. Iggi wpisy śledzę od dawana,Twoje również dlatego teraz ze sobą spokojnie rozmawiamy zamiast się boczyć na siebie albo wzajemnie ignorować. Wierzę,że wtedy to był "wypadek przy pracy" jeśli chodzi o Iggę,bo po dłuższej przerwie wpisuje komentarze bez jadu i podtekstów. Ja cenię ludzi,którzy potrafią zmienić nastawienie, to świadczy o sile forum :" skoro 20 osób mi mówi,że jest coś ze mną nie tak,to znaczy ,że jest...".
MeryKa nie zaatakowała Ciebie,tylko wyraziła swoje zdanie,tak jak i Tobie wolno. Proszę Cię Mleczko, nie doprowadzaj do sytuacji,w której znowu nie będziesz rozmawiać z 80 % forum " bo Ty już taka bezpośrednia jesteś", w dużej grupie łatwiej jest znależć swoje wady,a to jest bardzo cenne,bo siebie uczymy się przez całe życie.