Na wyjeździe #23

16 kwietnia 2015 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Mnie w poprzednim wcieleniu chyba prąd zabił bo bardzo się boję porazenia. Pamiętam ze szkoły bo w LO miałam 4 z fizyki hihi ,ale w tych rękawiczkach faktycznie dziwnie wyglądałam,na szczęscie nikt nie widział ;)

Nawet Orim.
16 kwietnia 2015 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Za mną kolejny pracowity dzień : skosiłam trawnik ferrari,ale doszłam do wniosku,że zawodowo nie mogłabym się koszniem zajmować,strasznie monotonna ta praca. Poza tym pamiętam jak ktoś na forum pisał o tym jak faceta zabiła kosiarka bo kabel podłączony do prądu był uszkodzony,więc profilaktycznie założyłam gumowe rękawiczki i buty na gumowym spodzie hihi Wkurzał mnie jednak ten kabel bo ciągle wypadał z gniazda bo bałam się na niego najgechach i ciągle nim rzucałam.

Potem poszłam do miasta po spożywkę,a zaszłam do centrum handlowego bo uświadomołam sobie ,że nie mam się w co na pogrzeb ubrać,więc zamiast spożywki 4 godziny kupowałam sobie coś na pogrzeb. Najpierw kupiłam bluzkę,ale doszła do wnoisku,ze bez sensu bo lepiej całą sukienkę. Więc kupiłam sukieneczkę czarną w drobne białe kropeczki,niezwykle kobiecą ,do tego dokupiłam czarny cardigan i zostal problem butów. Nie wiem właśnie czy powinnam kupić szpilki czy raczej baleriny.

Myślę ze szpileczki....... .Musisz wyglądać elegancko ..................jak to mawia moja babcia
16 kwietnia 2015 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
miriam

Daj jakieś namiary do nich,proszę...

Na poloniuszu szukaj, w " holenderskim" dziale:)
16 kwietnia 2015 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
Wiem ale nie powiem.
To znaczy powiem-szukajcie sobie w necie.
Ach,wielkie dzięki za tę cenną informację...
16 kwietnia 2015 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Wiem ale nie powiem.

napisz do sołtysa w Wąchocku :):)
16 kwietnia 2015 20:49
Marta

Wiem ale nie powiem.

Marta, serio pisałam.Na poloniuszu się ogłaszają dwie firmy w dziale dam pracę-Holandia.
16 kwietnia 2015 20:54
tina 100%

Na poloniuszu szukaj, w " holenderskim" dziale:)

Wielgaśne DZIĘKI,już znalazłam.
16 kwietnia 2015 20:55
Masa firm sie ogłasza.Problem w tym żeby wybrać tę właściwą
16 kwietnia 2015 20:57
To prawda, a te oferty nowe są.Oferują dobre warunki, ale jak by było z realizacją, to na dwoje babka wróżyła.
16 kwietnia 2015 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
No większa szansa dobrze trafić jak ktos zna i poleca.No ale cóż skoro sołtys w Wąchocku pozostaje.Nieważne,co do mnie,to nie szukam.Mam tu swoje miejsce i na pewno nie zamienię na inne:))
16 kwietnia 2015 21:16 / 5 osobom podoba się ten post
lena46

Myślę ze szpileczki....... .Musisz wyglądać elegancko ..................jak to mawia moja babcia

Już nie pamiętam kiedy szpilki nosiłam,ale dziś przymierzałam takie z 8 cm,zrobiłam kroka .......tylko jednego dalej się bałam hi,hi. 
No widzisz jaka ja tu zapracowana jestem,jutro znowu na zakupy muszę lecieć...ach jak te rodziny nas wykorzystują....:))))))
16 kwietnia 2015 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Już nie pamiętam kiedy szpilki nosiłam,ale dziś przymierzałam takie z 8 cm,zrobiłam kroka .......tylko jednego dalej się bałam hi,hi. 
No widzisz jaka ja tu zapracowana jestem,jutro znowu na zakupy muszę lecieć...ach jak te rodziny nas wykorzystują....:))))))

Na pogrzeb w wysokich szpilkach nie bardzo pasi, jak na moje.
Chyba, ze jakis cel do osiagniecia jest, o to wtedy zupelnie co innego )
16 kwietnia 2015 21:21
amelka

Na pogrzeb w wysokich szpilkach nie bardzo pasi, jak na moje.
Chyba, ze jakis cel do osiagniecia jest, o to wtedy zupelnie co innego :-))

No właśnie mam ten dylemat,że nie wypada się laszczyć,ale znowu jak mysz iść też nie wypada. Mam tu tylko takie czarne mokasynki dziurkowane i dziwnie do tej sukienki wyglądają,zdecydowanie pasowałyby jakieś szpilki,ale na niskim obcasie były same babcine. No i nie wiem sama,przydałaby mi się tu jakaś doradczyni..:)
16 kwietnia 2015 21:27
Ta sukienka wygląda tak jak w linku ,do tego mam czarny cardigan, jakie buty???? http://www.hm.com/de/product/24642?article=24642-N
16 kwietnia 2015 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No właśnie mam ten dylemat,że nie wypada się laszczyć,ale znowu jak mysz iść też nie wypada. Mam tu tylko takie czarne mokasynki dziurkowane i dziwnie do tej sukienki wyglądają,zdecydowanie pasowałyby jakieś szpilki,ale na niskim obcasie były same babcine. No i nie wiem sama,przydałaby mi się tu jakaś doradczyni..:)

Lubie czarne, wsuwane lakierki na srednim obcasie na takie okazje.
Nawet zabralam takie tu ze soba. Wykorzystalam juz 2 razy.
A szpilki na niskim obcasie mnie sie nie podobaja. Szpilki to szpilki, wysokie byc musza.
Ale to kwestia gustu.