ivanilia40No tak,to bylo pierwsze miejsce ,które spełniało moje oczekiwania pod każdym względem,szkoda mi bardzo.Dzięki za współczucie .
Nie zastanawiaj się za dużo , bo od myślenia to tylko głowa boli ! Ivanilko , bardzo się róznimy ( jesli o pracę idzie ) , Ty się nie boisz nowych wyznań - ja tak ! Już trzęsę portkami przed " nowym " , co mnie czeka , czy dam radę , bo ja to z tych co pracować mogą ciężko , ale cenią sobie święty spokój .
Ivanilko , pośmierci " mojej Babciuni " ostatnia z opiekunek też miała zafundowany urlop na szteli , było to jej pierwsze miejsce pracy w D. i po tygodniu Babciunia zmarła . Synowa w rozmowie telefonicznej poprosiła mnie , żebym to przekazała tej " Nowej " , bo nie miała czasu na tłumaczenia , pani była tam po miesięcznym kursie z " największej " i nie kapowała za skarby świata . Przekazałam babeczce wszystko co usłyszałam , była szczęśliwa , bo chociaż trochę grosza zarobiła ......Nie miej oporów jeśli proponują Ci " darmowy odpoczynek " , dla PDP-go zrobiłaś wszystko , widocznie syn jest zadowolony z Twojej pracy , bardzo dobrze ją ocenia , więc nie miej wątów , tylko skorzystaj .......a bo to wiadomo co będzie dalej ? życzę Ci jak najlepiej , najlepszych stelli pod słońcem , ale jak masz teraz chleb z masłem nie szukaj na siłę bułek , młodziutka jeszcze jesteś - przyjdzie czas i na bułki , na razie zajadaj się chlebem

))))))))