KRZEMIEŃ: krze, krzem, rzemień, mień, zmień, mik, Irek, rek, reki, rem, krem, mrze, ze, mi, miń, kier, mir, mirze, kir, kirze, kim, Mirek, re, emir, emirze, erem, remik, emki, erki, mierz, kei, rei, ziem, merk, merki.
SZCZERBA
KRZEMIEŃ: krze, krzem, rzemień, mień, zmień, mik, Irek, rek, reki, rem, krem, mrze, ze, mi, miń, kier, mir, mirze, kir, kirze, kim, Mirek, re, emir, emirze, erem, remik, emki, erki, mierz, kei, rei, ziem, merk, merki.
SZCZERBA
SZCZERBA-ar,as, acz, szczera, szare, sra, sracz, sracze, szcza, sza,ser, sera, serc, serca, czar, czas, cera, cer, czesz,car,cesarz,cezar, cez,zera,zer,za,zza,zez,zeza,zraz,zrzec,zebra,zesra,bar,bez,baz,beza,bacz,becz,barze,be,ba,bas,recz,Recz,rzec,rzecze,racz,raz,rac,race,era
PODRÓŻ
PODRÓŻ: po, op, pod, róż, różo, drop, rop, por, od, do, or, Żor, pro, oż ;)!
PRZESĄD
PRZESĄD - przed, prze, rez, zer, er, erą, drą, sąd, dąs, ser, ZPD, redą, ze,rzep, rzepą, dres, res, sądze, PRÓŻNA
PRÓŻNA: na, pan, róż, róża, ran, praż, żar, pór, ar, nar, nap, AP, par, różna, pran, RP, rap, pa.
OSTROGA
OSTROGA-gra, grat, gar, go, roga, rot, rota, rat, ras, ros, os, osa, ostra, ostro, osra, ora, ogar, ogra, sto, stora, sroga, sra, to, ta, toga, tora, targ, tao, tors, ar, as, astro, aort
NICOŚĆ
NICOŚĆ: nic, nico, oś, ość, coś, noś, śni, co, no, on, oni, Ino, in, noc, cni, ni, Iś, ci, nić.
PRZEBÓJ
PRZEBÓJ - prze, rez, ze po, bój, bez, rój, zbój, EB, prób, rób, BR, pój, PR, - OPALENIZNA
Michasiu, ależ Cię ponisło :D!
Poczekam na coś krótszego ;). Jak mija urlop? :*
Dobra dobra zmienie, poniosło mnie bo jestem w temacie.Na pochwalijkach fotki dałam.Dwa dni leniuchowo a jutro z wnukami:strach przed noca:
DZIADEK
Widzisz, jak mało trzeba, żeby znowu znaleźć się w temacie ;) :D!
DZIADEK: dziad, Ad, da, Edka, dzida, Dzidka, Ida, id, dek, deka, Ed, Eda, Iz, Iza, Izka, Izek, Kazi, Kazie, Az, Azie, kadzi, kadzie, zad, zadek.
KOŚCIÓŁ
KOŚCIÓŁ - kości, ci, łoi, koi, IŁ, kił, koci, OC, ości, oś, kół, kłóci, łoś, Iśi, CK, KC, - USTERKA
USTERKA: ust, usta, USA, tek, teka, kar, te, ta, tka, utka, kat, katu, trak, sra, srak, rak, raku, ar, arek, aster, er, era, erka, tu, tur, tura, turka, KRUS, as, akt, aktu, rea, ruta, rut, Tusk, Tuska,AK, Rus, Rusa, Ruska, tak, tuk, tuka, sutka, sur, sura, kret, kreta, kres, kres, kur, kura, kurt, kurta, kuter, kutra, kast, ratek, kutas.
HEROINA
HEROINA - roi, na, nie, ran, rani, rano, nora, nor, ner, Ren, Reni, Renia, Hani, Ani, Anie, Noe, Noa, ar, Arni, aren, rei, Ina, Iron, Iren, Irena, on, ona, oni, one, ORH, RH, era, er, orni, orna, orne, Nero, ero, hi, Hanie, Heni, Henio, Henia, - KĄPIEL
Rzutem na taśmę, bo w pracy też trzeba spać ;) :D
KĄPIEL: kąp, piel, pielą, pik, piką, pikle, lep, lepią, lepik, lek, leki, el, elki, elką, pąk, pąki, lip, lipą, lipek, lipką, klei, klep, klepią, epik, epiką, pelą, pel, peli, Elą, kil, kile, pi, Iką, kip, kipą.
WYPUKŁA