FISZKA: Fisz, fik, fika, sza, kas, Kasi, fa, fas, faski, ski, ska, ka, szaf, szafki, Az, fi, Kai, sak, saki, kasz, Iz, Iza, Izka, Fazi, fiza, Asi, as, sik, sika.
STRAGAN
FISZKA: Fisz, fik, fika, sza, kas, Kasi, fa, fas, faski, ski, ska, ka, szaf, szafki, Az, fi, Kai, sak, saki, kasz, Iz, Iza, Izka, Fazi, fiza, Asi, as, sik, sika.
STRAGAN
STRAGAN - sra, targ, gra, trasa tras, ras, rasa, As, Asa, San, na, nas, ta, tan, tanga, Agna, Ana, Ara, gra, grata, grat, rata, rat, tanga, gnata, gna, gnat, naga, STR, gar, gara, ran, rana, tas, ar, ART, astra, star, stara, Sara, Sar, sarna, saga, sag,gras, stan, rang, ranga, nart, narta, RT, tran, trans, RAST, Santa, nara, Aga, rant, - GOŁĘBI
GOŁĘBI: go, goi, gęb, gębo, bił, biło, ił, Gobi, obi, Ob, bogi, głębi, głębio, obił, boi, łoi, błogi, łęgi, igło, igłę, Ig, Igo, Igę, big, bigę, bigo, ogi.
ŻOŁNIERZ
ŻOŁNIERZ - żon, żonie, nie, ner, Ren, Reni, on, oni, one, Roni, nor, noże, że, żeni, niż, niże, łon, łez, ze, roi, łoi, Oz, er, Erni, zło, złe, łoże, re, Ezo, zen, IŁ, Rozi, iż, Iro, Zeni, Zenio, Iron, roni, ronie, rożen, - FAKTURA
IRYTACJA: IRA, Ra, ar, ara, aria, Art, Tracja, racja, racji, ta, ty, tar, tara, tary, tarcia, ja, jar, jara, jary, ciary, car, cara, tac, taca, raj, raja, rai, tai, ci, cyt, atari, taj, Taja, rat, raty, rata, ryt, ryta, ryci, Ry, tyci, tycia, ryj, ryja, tyra, tyraj, tir, tira, jat, jata, jaty.
MEANDER
MEANDER - Mea, ma, na, nad, mad, dam, Dan, dera, der, era, er, ar, rad, Rade, dar, Ree, NRD, ADM, ran, ram, Renda, edam, Man, nam, ner, nera, era - STAROŚĆ
STAROŚĆ: star, staro, ar, Ra, aro, rot, rota, oś, ość, sto, stor, stora, tor, tora, sra, ta, to, or, ora, rat, rato, Staś, taś, toś, toć, troć, os, osa, osra, Art, ars, SOR, as, rość, tar, taro, ros, rosa, Sart, orać, stać, srać, trać, tras, traso, roś.
MARZŁOĆ
Już jestem:agent:-- MARZŁOĆ - ma, mar, maro, MO, raz, ram, ramo, mor, morał, ar, Aro, orał, łom,łoma, zło, zła, złam,za, złoć,ćma,ćmo, morza, marzł,marzło, mało, ARM, Roma, Rom, rozłam, łam, Roza, Oz, Azo, Oza, ZOM, mroza, - CHWASTY
Cieszę się :D!
CHWASTY: chwast, ty, ta, twa, twych, cyst, cysta, syta, syt, cyt, achy, chwat, chwaty, was, wy, wat, waty, Stach, Stachy, as, asy, Sawy, chat, chaty.
KSENOFIL
Michasiu, szacun! Nie miałam pojęcia, że to takie płodne słowo :D.
Dziś już odpadam, a jutro zdobywam miasto ;), więc zamelduję się dopiero wieczorem, dobranoc, :*.
:tanczy:Baw się dobrze:lol3:
KSENOFIL - kil, kilo, kos, kosi, osi,SI, ISO, nos, nosi, sino, sin,fos, len, Leni, los, lok, loki, Nel, Neli, EL, Eli, Leo, Lion, ile, Koli, kolie, Oli, lin, sik, folie, foli, fok, foki, sof, on, oni, one, Neo, sen, sol, soli, li, lis, lisek, soi, koi, NIK, kino, kin, inko,konie, nie, Niko, Nike, Ken, Keni, foni, fonie, flek, lek, leki, Leno, NOK, NOK, Noki, Nokie, Nil, Sofi, Kseni, noski, kies, Fin, Finko, fik, kif, koni, Klos, Loski, sine, kosin, kofein, klon, skin, soi, senki, Feli, Felki, fleki, klei, lei, Leon, Leonki, kole, sofki, Elin, Olek, Olki, ole, sol, fiks, soki, sok, SKO, Skolin, nesko,neski, ikon, - OKULARY
OKULARY: ok, oka, okular, kul, kula, kulo, lar, lary, Laro, oral, oralu, rak, raku, ryk, ryku, ar, ary, aro, rok, roku, kur, kura, kury, Ural, ul, ula, Ulka, Ulko, kraul, Raul, luk, luka, luko, urok, kra, kro, klar, klaru, kor, kora, kory, or, ora, ory, oryl, oryla, orylu, Ra, Ry, rola, rolka, lur, lura, Ur, orka, Ola, Olu, Al, Alu, okra, okr, ko, koral, koralu, Ray, kar, karo, kary, Karl, Karla, lak, laku, la, lu, kryl, krylu, Arku, arko, Orly, lok, loka, loku, Loary, Olka, Olku, kola, kol, Lora, Lory, orla, laur, laury, Lauro.
WIELBŁĄD