ZAJADY: za, zad, zady, zada, jad, jady, jada, da, daj, ja, jaz, jazy, Az, Aza, Azy, zda, zdaj, Ad, Ada, Ady, aj, Azja, Azad.
KONTENER
ZAJADY: za, zad, zady, zada, jad, jady, jada, da, daj, ja, jaz, jazy, Az, Aza, Azy, zda, zdaj, Ad, Ada, Ady, aj, Azja, Azad.
KONTENER
KONTENER- ten, on, net, er, Ren, Rek, not, ton, rok, kron,trok, enter, tren, tok, NK, NN, NOK, one, Neo, KOR, nor, kot, to, ner, nerko, rent, rente, tenor, tone, - RÓŻANIEC
SZKIELET-kitel,tele,szelki,elki,kil,sztle,leki,set,ziele,szelest,teki,Kiel,elekt,z,lit,Skiz.FILODENDRON
FILODENDRON - NDR, Don, Filon,Ilono, Loren, Ren, dron,Rolf nord, od, do, on, oni, one, ner, Neron, er, Elo, El, rond, rondo, ile, roi, folie, doi, Loro, Fin, inne, Neo, Noe, Reni, Renio, roni,Ron, Iren, Ireno, ,fiord, Dior, rodni, rodne, dno, dni, dnie, nie, Nido, Dino, info, dren, doli, Olo, Oli, Ole, Leon, neon, Nil, NRD, NN, dendron, Endi, Nel, Neli,linde,lin, lino, rodon, Doro, - KAPUŚNIAK,
Michasiu, tak w Ciebie wierzyłam, a Ty wyskakujesz z kapuśniakiem :D ;)!
Wiedziałam hihi i co teraz??? może TRAKTOR:lol3:
Może, ale chyba jutro, bo dziś mam nocną szychtę ;). Mój szef jest w szpitalu i przez mniej więcej dwa dni mam prawie (z naciskiem na "prawie" ;)) 24/24.
TRAKTOR: trak, trakt, rak, takt, akt, aktor, to, ta, tor, or, ora, rot, rota, ot, tka, ar, akr, arko, tok, kor, kora, tort, tarot, karo, kar, kat, kot, kota, Art, ort, orta, totka, ROR, AK, AR, rat, rato, kort, rok, orka, tart, tarto, kart, karto, tao, trok, troka, ok, oka, okra, okr, tatro, Tatr. kra, kro.
BISZKOPT
BISZKOPT - bis, bit, bito, to, taksi, sak, tok, toki, kit, kito, pisz, pik, PO, OB, OBI, szok, szkop, kop, po, bok, boki, botki, sok, soki, kos, kosi, koi, soi, boi, toi, tik, PTK, kosz, kobzik, bzik, koszt, sik, Zosi, Tosi osi, sto, stoki, stok, szop, szopki, Bozi, Oz, Iz, Izo, post, poz, pot, PIS, pisk, boski, skib, skibo, sit, sito, sitko,stik,spot, kot,poi, Zoi, zbito, topi, topik, pito, kip, SP. SKO, - SZORTY
SZORTY: szort, or, ort, orty, zryto, ryt, ryto, SOR, sto, to, ot, ty, Zyt, Zyto, Oz, zrost, zrosty, rot, roty, ros, rosy, os, osy, osty, ryz, ryzo, szrot, szroty.
RUPIEĆ
SAMOGON-sam,ogon,Sam,no,ma,song,samo,ono,ano,mag,mason,San,smog,on,mas,Oman,noga,mango,MO,go,mono,nas,nago-WĘDROWNICZEK
Saalazar a Ty GDZIE:strach przed noca:
WĘDROWNICZEK - WDR, Niko, wron, WOK, wek, weki, wędki, wodze, wodzi, wiodę, Wicek, widzę, widno, widz, wędko, Werki, Werko, Werkę, WOW, Zenio, Zeni, Zenki, Zenkę, znicz, zniczę, Nice, NIK, Nike, Ken, Keni, Kenię, Wercię, zdrowę, zdrowi, koi, zoi, doi, roi, donic, donice, dok, dwoi, dwie, drę, ręki, rok, Roki, Reni, Renio, Rek, rodzę, rodni, on, oni, one, Neo, nord, NOK, oczek, czek, czeki, co , do, od, nic, Cwen, nowi, nowe, noc, nocki, nockę, ckni, koniec, nec, koni, konię, Don, rzek, rzeki, rzec, cen, cenię, cenki, cedr, Roni, ronię, Rozi, Oz, Odrę, rzewni, drzew, drewno, drzewo, drwi, drwinę, wrze, wino, win, winę, wind, windo, widnę, dno, dni, dnie, wir, riw, kir, er, orni, orne, orki, rekin, kino, kin, Kowno, krowę, krowi, redę, red,Dorki, Dorkę, Iwo, Irko, Irkę, noki, nokię, krocze, krocz, roczek, roczni, oczne, owe, Ewo, Ewę, Ewko, Ewki, weno, wen, wiz, wizo, wizę, donic, doniczek, donice, Edzi, Edzio, Edzię, cer, cerę, cerki, erki, cerkiew, cerkwi, cerkwię, krew, krwi, kozę, krewni, Konice, koc, koci, kocię, wredni, wrednę, kwicz, kwiczę, kwiczo, dwie, dzik, dziko, dzikę, Inko, KW, NWK, Dron, rond, Reni, Renio, Irek, Iwo, Iwonki, Iwonę, idę -już- KOŁDRA