GOŁOWĄS: gołą, goło, wąs, wąsa, są, głowo, głową, słowo, sową, sowo, owo, ową, swą, głos, włos, os, osą, oso, Soło, Sołą, WOS, SO, go.
DYWERSJA
GOŁOWĄS: gołą, goło, wąs, wąsa, są, głowo, głową, słowo, sową, sowo, owo, ową, swą, głos, włos, os, osą, oso, Soło, Sołą, WOS, SO, go.
DYWERSJA
DYWERSJA - Wer, Wera,er, era, Ew, Ewa, wyda, wydra, sad, sady, dar, dary, dwa, daj, ja, jad, jar, jary,jare, ar, ary, ryj, ryje, ryja, rad, rady, Wars, wers, ser, sera, sery, rysa, rys, sraj, raj, raje, wersja, wy, wyj, wyje, wyra, wady, wad, Sar, jaw, jawy, WDR, RDW, WR, rejs, rejsy, wary, war, wydra, was, swe, DR, Rewa, reda, dresy, dres, RSW, AW- PISANKA
PISANKA: PIS, sani, kas, kasa, Kasi, as, asa, Asi, Asia, ani, Ania, Anka, kan, kani, kania, kap, Kain, Kaina, AP, sina, sik, sika, sianka, psianka, psa, psi, psa, pisak, pisaka, Pisa, inka, in, Ina, na, nap, napa, NASA, paska, pas, pak, paka, ka, pa, pi, pik, pika, pan, pani, panik, panika, pni, pnia, pniak, pniaka, niska, nip, nipa, pin, pina, napis, nasi, nasika, napsika, psik, psika, spa, spin, spina, spinka, sap, sapka, sapki, Sana, san, kip, kipa, NIK, Nika, kpi, kpina, ksi, ISA, IP, skan, paski, asan, asani, pisk, piska, Pia, pian, pianka, panka, panki, pank, Anika, kin, kina, kanap, sak, saka, Paisa.
JASTRZĄB
JASTRZĄB- ja, jar, ar, raj, rat, ratą, ta, tą, trąba, trąb, brąz, brat, bat, bar, baz, bazą, bas,as, RAST, Star, starą, tar, tarą, sra, ras, rasą, tas, ząb, za, Sarą, Arą, raz, Astrą, trą, AST, sraj, srają, - NAUCZYCIEL
OSCYPEK- OSP, PS, PKO, PEC, cep, co, po, pyk, peso, SOP, eco, ESO, sok, kos, kop, koc, koce, syp,kosy, os, osy, pysk, SKO, kopy, OC, esy, syk, psy,- BULIMIA
MIŁOŚNIK: mi, miło, min, mini, mino, minko, minki, miłośni, NIK, kin, kino, no, noś, oś, ośki, łoś, łoi, koi, moi, ił, miś, miśki, kłoś, Miśni, Miśnio, koś, ikon, kił, kiło, kiś, kmin, kmini, inki, inko, mik, miko, miki, ok, ko, Monik, Moniki, on, oni, łon, nim, nimi, Nikoś, Niko, Komi, miłki, miłko, śni, śniło, śnił, mośki, om, NOMI, Iśki, łom, Omi, ośnik, ośniki, MON, IMO, MO, koni, Kim, im.
MAJĄTEK
MAJĄTEK - maj, mają, mat, matką, ta, tak, taką, kąt, kąta, kat, tek, teka, teką,, tę, jak, jaką, jam, jamą, mają, tają, tam, ma, majtek, ja, kają, kajet, keja, tej, mak, maje, Mea, MTK, AK, AT, - ZNIECZULIĆ
ŹDZIEBEŁKO: ździebeł, dzieł, dzieło, dziełko, Ełk, ko, ok, Oki, kieł, łeb, Łebie, Łebo, EB, łbie, dok, doki, bodzie, bod, od, do, odzie, kozie, kozi, kod, kodzie, Ob, obie, łodzie, łodzi, id, ido, ideo, deo, dołki, dobie, dołek, Izo, łoi, koi, doi, boi, ił, biedo, bied, dzik, dziko, bok, boki, bozi, bozie, Oz, zło, złe, złoi, ZIO, łzie, łzo, Ed, Edo, idź, kłodzie.
FECHTUNKI
FECHTUNKI - Fin, fit, funt, funtki, unie, nie, nic, tu, ten, tik, teki, tek, CKN, KN, NK, kin, kic, kit, kuc, Kuce/moja wieś/ , hit, Chin, huk, kuchnie, kuchni, tnie, cent, centki, net, nec, cen, ceni, kiec, Ken, kun, kunie, kutie, kuti, tui, tuk, nut, nutki, chef, huk, tunik, unik, ciek, NIK, Ute, te, ciut, Heni, niech, Ince, Funi, TU, Fince, Nice, Teci, etiu, tic, utnie, kitce, Eni, - PIEROŻKI
:)
PIEROŻKI: Pier, Piero, rożki, kir, Kiro, rok, roki, rop, ropie, por, kip, kipo, kipie, kepi, ko, ok, Oki, okpi, kpi, krep, krepo, rep, krop, kropi, kropie, or, op, po, opie, opiek, opieki, Irko, Ir, ro, pi, pik, piki, piko, epik, epiki, epiko, rei, kei, poi, roi, koi, żre, że, żer, er, ero, re, per, kopii, kop, kopie, kor, iż, oż, kiep, Irek, rek, epok, epoki, reki, Pr, RP, rio, Żor.
DETEKTOR