No tak:):):)Przez żołądek do serca,hi hi hi hi:):):):):)
Ja myślę o czyms zgoła innym przed:):):):)
No tak:):):)Przez żołądek do serca,hi hi hi hi:):):):):)
Ja myślę o czyms zgoła innym przed:):):):)
No właśnie Kasiu,jak ja Ci zazdroszczę,też wolałabym o sexie myśleć niż o jedzeniu,a nie potrafię,no nie potrafię...:)))
Myslenie Iwanilka póki co zabronione nie jest:):):):)Najlepiej i o jednym i o drugim:):):Hi hi hi
Kiedys znajoma mi opowiadała, jak to jej chłop robi swoje, a ona sobie leży i MYŚLI co tu jutro na obiad ugotowac.....Takie myslenie zdecydowanie niewskazane jest:):):)Hi hi hi
A Ty to wiesz tu serniczek tam co innego i kto wie kto wie:):):):)Hi hi hi
Z najświezszych wiadomości wiem że Dziadek miał wylew lekki, na podawanie zastrzyków Babci sie nie zgodziłam / on jej dawał/ i jutro będzie Pfl.Jezeli wróci to na pewno nie sprawny a Babcia kazała mi na dole zostac , bo może Dziadek wróci, więc mamy całkiem nowe doswiadczenia.
Zeby z tym czekaniem do rana się nie zeszło...
Ivanilio, grzeszysz taki dobry bialy ser z PL na sernik przeznaczajac... Od blisko dwoch lat pieke sernika prawie co weekend. Ze zwyklego niemieckiego kwarka. Odtluszczonego w dodatku. Od samego poczatku smakuje wszystkim. Nawet moj Tato stwierdzil, ze rownie dobry jak w domu:)
Już nie wspomniałam,że prawdziwy ser biały też kupiłam bo bym zbeszcześciła wspomnienie kiełbasy,ale kupiłam cały kilogram,serniczek zrobie z rabarbarem ,na kruchym spodzie z pianką na wierzchuu i kruszonką magicznie rozplywającą się w ustach,posypanym curem pudrem z pierwszego mielenia....
Nie wyrabiam przed okresem,ciągle o jedzeniu myśle....:)
WLASNnie idzie do mnie list z PL i ja poczywiscie madrala, sledze swoja przesylke :D hyhy i nie wiem jak to interpretowac.
Wczoraj o 11 z hakiem pisalo "wyslanie przesylki z Polski" WER Warszawa, dzisiaj o 9 wyslanie przesylki WER Warszawy to co dopiero dzisiaj wyszla z warszawy czy tam wrocila, bo nie czaje ??;/;/;/
Sledzeenie jest uaktualniane raz na dobe, poznym wieczorem zmieni sie status.