Na wyjeździe #24

06 maja 2015 21:44 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

No tak:):):)Przez żołądek do serca,hi hi hi hi:):):):):)

Ja myślę o czyms zgoła innym przed:):):):)

No właśnie Kasiu,jak ja Ci zazdroszczę,też wolałabym o sexie myśleć niż o jedzeniu,a nie potrafię,no nie potrafię...:)))
06 maja 2015 21:56 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No właśnie Kasiu,jak ja Ci zazdroszczę,też wolałabym o sexie myśleć niż o jedzeniu,a nie potrafię,no nie potrafię...:)))

Myslenie Iwanilka póki co zabronione nie jest:):):):)Najlepiej i o jednym i o drugim:):):Hi hi hi

Kiedys znajoma mi opowiadała, jak to jej chłop robi swoje, a ona sobie leży i MYŚLI co tu jutro na obiad ugotowac.....Takie myslenie zdecydowanie niewskazane jest:):):)Hi hi hi
A Ty to wiesz tu serniczek tam co innego i kto wie kto wie:):):):)Hi hi hi
06 maja 2015 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Myslenie Iwanilka póki co zabronione nie jest:):):):)Najlepiej i o jednym i o drugim:):):Hi hi hi

Kiedys znajoma mi opowiadała, jak to jej chłop robi swoje, a ona sobie leży i MYŚLI co tu jutro na obiad ugotowac.....Takie myslenie zdecydowanie niewskazane jest:):):)Hi hi hi
A Ty to wiesz tu serniczek tam co innego i kto wie kto wie:):):):)Hi hi hi

Hi,hi ...z rabarbarem i pianką ten serniczek,nie zapominaj hahahah
06 maja 2015 23:07 / 2 osobom podoba się ten post
Z najświezszych wiadomości wiem że Dziadek miał wylew lekki, na podawanie zastrzyków Babci sie nie zgodziłam / on jej dawał/ i jutro będzie Pfl.Jezeli wróci to na pewno nie sprawny a Babcia kazała mi na dole zostac , bo może Dziadek wróci, więc mamy całkiem nowe doswiadczenia.
06 maja 2015 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
Z najświezszych wiadomości wiem że Dziadek miał wylew lekki, na podawanie zastrzyków Babci sie nie zgodziłam / on jej dawał/ i jutro będzie Pfl.Jezeli wróci to na pewno nie sprawny a Babcia kazała mi na dole zostac , bo może Dziadek wróci, więc mamy całkiem nowe doswiadczenia.
06 maja 2015 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Zeby z tym czekaniem do rana się nie zeszło...
06 maja 2015 23:13 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zeby z tym czekaniem do rana się nie zeszło...

Zeszło by zeszło tylko do którego ranka nie wiadomo :)
07 maja 2015 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilio, grzeszysz taki dobry bialy ser z PL na sernik przeznaczajac... Od blisko dwoch lat pieke sernika prawie co weekend. Ze zwyklego niemieckiego kwarka. Odtluszczonego w dodatku. Od samego poczatku smakuje wszystkim. Nawet moj Tato stwierdzil, ze rownie dobry jak w domu:)
07 maja 2015 09:42 / 9 osobom podoba się ten post
moncherie

Ivanilio, grzeszysz taki dobry bialy ser z PL na sernik przeznaczajac... Od blisko dwoch lat pieke sernika prawie co weekend. Ze zwyklego niemieckiego kwarka. Odtluszczonego w dodatku. Od samego poczatku smakuje wszystkim. Nawet moj Tato stwierdzil, ze rownie dobry jak w domu:)

Masz rację ,że grzeszę,obiecuję,że będę go kroić i jeść z namaszczeniem,a jak już go skończę jeść wyspowiadam się :))))))))))))))))))))))))))))))))
07 maja 2015 12:39 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Już nie wspomniałam,że prawdziwy ser biały też kupiłam bo bym zbeszcześciła wspomnienie kiełbasy,ale kupiłam cały kilogram,serniczek zrobie z rabarbarem ,na kruchym spodzie z pianką na wierzchuu i kruszonką magicznie rozplywającą się w ustach,posypanym curem pudrem z pierwszego mielenia....
Nie wyrabiam przed okresem,ciągle o jedzeniu myśle....:)

Jeszcze go nie widziałam ,nie próbowałam ,a już prawie mi się rozpływa w ustach ,bo tak namiętnie go opisujesz.O serniku oczywiście mowa.
07 maja 2015 13:19 / 1 osobie podoba się ten post
My z Babcią same, dzisiaj wstała o 7.00 i czekała na firmę od mycia okien.Dziadek w szpitalu,jadą z córką o 14.00 i będzie wiadomo kiedy wyjdzie i w jakim stanie. Był Pflege i zastrzyki będą dawać,Babcia już powoli odpuszcza w kuchni,  akceptuje moje kroki powoli.Muszę dzwonić do firmy bo jak Dziadzio dojdzie to muszę upomniec się o kasę. 
07 maja 2015 13:46
WLASNnie idzie do mnie list z PL i ja poczywiscie madrala, sledze swoja przesylke :D hyhy i nie wiem jak to interpretowac.
Wczoraj o 11 z hakiem pisalo "wyslanie przesylki z Polski" WER Warszawa, dzisiaj o 9 wyslanie przesylki WER Warszawy to co dopiero dzisiaj wyszla z warszawy czy tam wrocila, bo nie czaje ??;/;/;/
07 maja 2015 13:47
Jolek

WLASNnie idzie do mnie list z PL i ja poczywiscie madrala, sledze swoja przesylke :D hyhy i nie wiem jak to interpretowac.
Wczoraj o 11 z hakiem pisalo "wyslanie przesylki z Polski" WER Warszawa, dzisiaj o 9 wyslanie przesylki WER Warszawy to co dopiero dzisiaj wyszla z warszawy czy tam wrocila, bo nie czaje ??;/;/;/

Sledzeenie jest uaktualniane raz na dobe, poznym wieczorem zmieni sie status.
07 maja 2015 13:50
emilia

Sledzeenie jest uaktualniane raz na dobe, poznym wieczorem zmieni sie status.

Aha, dzieki za info :)
07 maja 2015 13:58 / 3 osobom podoba się ten post
Gdzie są wszyscy? Pogoda do kitu,czas pauzy,a forum pustawe...Ja to jestem wytłumaczona małą aktywnością,bo pracuję od rana do wieczora,ale wy????