Na wyjeździe #24

11 maja 2015 20:08
Cora

mam rozumiec , że chodzi o wykrzykniki ??????????????????????

noooo :))))))))))))))
11 maja 2015 20:15
magdzie

A mnue Twoje wykrzykniki lataja kolo dolnych policzkow:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 

a mnie jeszcze niżej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 maja 2015 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
Cora

a mnie jeszcze niżej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to kolo kolan
11 maja 2015 21:10 / 6 osobom podoba się ten post
Mamy znów na forum kolejną mutację wirusa. Tym razem to Cora-wirus. Zatruwa forum skutecznie, bo wciągnął już parę osób w jałową dyskusję. Nic nowego tu nie wniósł, wiedzą się nie podzielił, a jak go wreszcie nie zignorujecie to gotów się rozmnożyć i wszyskich zarazić tematami o dupie Maryni.
12 maja 2015 07:13 / 1 osobie podoba się ten post
no i Cora ma konto.........zablokowane ??
12 maja 2015 07:21
Na to wygląda....
12 maja 2015 08:21 / 2 osobom podoba się ten post
hi :))
12 maja 2015 08:23 / 3 osobom podoba się ten post
Moj syn zeby traci. Normalne w tym wieku. Moze ciut za wczesnie, bo ma dopiero 5,5roku, a stalych zebow posiada juz 3 i dwa rosna, ale normalne. I wszystko byloby fajnie gdyby nie to, ze urodzil sie z malenka wada genetyczna. Nie wyrosly mu obie gorne dwojki. Nie ma i juz. Teraz brakuje mi wiec tych gornych dwojek, dolne jedynki rosna, dolne dwojki wlasnie wypadly i...gorna jedynka sie bardzo niebezpiecznie rusza... Jak mu wypadnie chyba bedzie musial na papki przejsc, bo gryzc biedaczek nie bedzie mial czym;) Juz sie cieszy, ze bede musiala gryzc za niego;););)
12 maja 2015 08:31 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Moj syn zeby traci. Normalne w tym wieku. Moze ciut za wczesnie, bo ma dopiero 5,5roku, a stalych zebow posiada juz 3 i dwa rosna, ale normalne. I wszystko byloby fajnie gdyby nie to, ze urodzil sie z malenka wada genetyczna. Nie wyrosly mu obie gorne dwojki. Nie ma i juz. Teraz brakuje mi wiec tych gornych dwojek, dolne jedynki rosna, dolne dwojki wlasnie wypadly i...gorna jedynka sie bardzo niebezpiecznie rusza... Jak mu wypadnie chyba bedzie musial na papki przejsc, bo gryzc biedaczek nie bedzie mial czym;) Juz sie cieszy, ze bede musiala gryzc za niego;););)

mój bratanek tak ma, ponoć nie ma zawiązek, czy cos takiego....
12 maja 2015 08:57 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Ta wada nie jest niczym strasznym. Tez nigdy nie mialam gornych dwojek stalych. Da sie zyc. Ale moze Twoj synek dwojki stale "wyhoduje"?
Tylko uwazaj na jedynki, one moga sie skrzywic, albo "rozejsc", bo beda mialy za duzo miejsca.
12 maja 2015 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
Wiem, ze to nic strasznego. Synek od zawsze do dentysty ze mna chodzil i wiem o tym wlasciwie od ok.4 lat. Nauczyl sie smiac z tego. A nawet wykorzystuje to na swoj sposob. Bo kto moze np.zrobic z siebie zajaczka wielkanocnego? On potrafi:) Wystawia jedynki i juz zajaczek gotowy:) A jak wczesniej umaze sie nutella to mam zajaczka czekoladowego:) Jurgen Vogel pokazal wszystkim, ze nawet bez gornych dwojek mozna byc slawnym:) A moze wlasnie dlatego? Bo przeciez lepszej cechy charakterystycznej ciezko znalezc w naturze:)
Nie wiem czy "wyhoduje". Zeby sie dowiedziec musialabym go przeswietlic. Za duze ryzyko jak dla mnie. Szczegolnie, ze byloby to tylko zaspokojenie ciekawosci, bo i tak juz sie nic nie da zrobic. Aparat bedzie i tak musial nosic. I przy aparcie pomyslimy czy przesunac zeby i zrobic miejsce na implanty czy lepiej zostawic tak jak jest lekko tylko ewentualnie przesuwajac zeby, zeby zbyt duzych odstepow nie mial.
12 maja 2015 12:31 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie podobnież. Jawi mi się jak czarny czwartek. To pierwszy dzień urlopu córki PDP i ma wolne aż do końca maja. Jak nie osiwieje to będzie cud. Istnieje również opcja, że zostanę bohaterką kroniki kryminalnej.
12 maja 2015 13:36 / 4 osobom podoba się ten post
Przyjechał wnuczek pdp i zakochałam się:))))). Przywiózł takiego słodkiego psa, że zagłaskałabym go na śmierć:)))). Tęskni mi się za moją sunią.
12 maja 2015 13:38 / 1 osobie podoba się ten post
Hej Andrea, przesyłka dotarła? Nieco inna z przyczyn doskonale dziwnych, ale mam nadzieję że podpasowało...?
12 maja 2015 14:08
ale upały w tym Freiburgu....
byłam sobie 1,5 h w mieście. Pięknie jest. Ale żeby wszystko w spokoju zobaczyć, musiałabym mieć jeden dzień wolny...