Nie, moja nie pije alkoholu, bo leki bierze z morfiną.
kurde, jakaś nawałnica idzie.....
chyba siup do wyra, komp na nogi i oglądam "Kingsmana" :)
U mnie też się ciemno zrobiło, postraszyło i na tym kuniec a gdzie te grzmoty i tym podobne. xD
Oj kurcze! Czy Twoja pdp ma raka?
Oj kurcze! Czy Twoja pdp ma raka?
Nie, jest po operacji biodra. Ma silne bóle, stąd te lekarstwa. To nie jest czysta morfina, tylko leki z jej składem. Jak tu przyjechałam brała sporo tabletek, ale po wyjściu ze szpitala jest lepiej i lekarz ograniczył przyjmowanie tak wielkiej ilości.
Hhahaha, Alinka to możemy sobie ręce podać, bo ja też po tej stelli chyba zostanę kulinarnym mistrzem:)))). Nie mówię już o tym, ilu potraw nowych musiałam się nauczyć. Dlatego satysfakcja jest tak wielka:)))).
ale grad daje.... masakra
Wy wrócicie jako mistrzynie kulinarne a ja prawdopodobnie się nawrócę:)
Przed kazdym posiłkiem 10-cio minutowa modlitwa.Wysłuchałam z 5 kaset(z obu stron) z przeróznymi kazaniami i muzyką kościelną.
Zobaczę jak się współpraca rozwinie-to dopiero drugi dzień.
A gdzie jesteś ,że tak daje?
Wy wrócicie jako mistrzynie kulinarne a ja prawdopodobnie się nawrócę:)
Przed kazdym posiłkiem 10-cio minutowa modlitwa.Wysłuchałam z 5 kaset(z obu stron) z przeróznymi kazaniami i muzyką kościelną.
Zobaczę jak się współpraca rozwinie-to dopiero drugi dzień.
Freiburg...
10 min trwało to....
aż babka oczy i usta ze zdziwienia otworzyła, myślała chyba że nadciąga koniec świata ;)
O mamusiu...! Rozwinie, nie rozwinie, bo ja serio nie wiem co z tobą będzie po 2 tygodniach tam- jeszcze im na koniec taśmy zakosisz, żeby w domu słuchać.
Alina-skarbnico wiedzy! proszę powiedz jak czarujesz na co dzień swoją pdp, że po kilku tygodniach masz miłą staruszkę-serio się pytam, bo potzrebuję bardzo coś w zanadrzu mieć jak znów kiepsko trafię?????????