Też nie będę cytowała , ale to do Impali . Zgadzam się z Tobą w 100% ! Śmieszy mnie nastawianie " świeżynek " typu : tego nie rób , tamto , czy siamto wymagaj " i inne takie banialuki , bo przecież można napisać wszystko , bo nikt nas nie sprawdzi , czy sami to robimy , czy nie . Papier ( komputer ) wie swoje a rzeczywistość jest całkiem inna . Nie piszę tego personalnie , bo i tak miałam zarzucane , że się czepiam , ale dziewczyny czasem mylą prawdziwe , dobre rady z podpuszczaniem , szczuciem a same , żeby mogły to by palca z d.....y nie wyjmowały - takie wazeliniary są . Nie piszę tego imiennie , ale już dziś , wcześniej napisałam , więc zanim się kogoś pouczy to trzeba się samemu w piersi uderzyć , czy aby ja na serio taka jestem jak " radzę " , bo robienie z " tata wariata " może obrócić się kiedyś przeciwko nam samym a wtedy będzie wstyd się pożalić , poskarżyć .....miłego dnia mróweczki :-)))))))

Aniołeczki kochane , życzę wszystkim , bez wyjątków jak największych zarobków i to życzę z całego serca - sobie samej również . Wiem , że są , bywają opiekunowie dobrze zarabiający ( czyt. super ) , ale jak już czytam jak ktoś napisze np. " poniżej tysiąca nie schodzę " to mnie pusty śmiech ogarnia i jednocześnie wściekłość , żeby nie było , że z zazdrości - bo zazdrosna nigdy nie byłam , nie jestem i nie będę , bo każdy sobie załatwia warunki płacowe takie , jakie mu odpowiadają i jakie wynegocjuje . Piszę to dlatego , że niedawno rozpisywała się dziewczyna , która jakimś dziwnym trafem nie może za cholerę znależć pracy w D. ........a może ona czytając właśnie takie przechwałki ma za duże wymagania , bo pranie mózgu zrobiło swoją robotę i dziewczyna negocjując zarobki , woła od agencji tyle , że się pózniej z niej śmieją ? no , bo koleżanka na forum jak jechała pierwszy raz itd. itd . itd !...... nie chciałam nikogo urazić , jeśli to zrobiłam to przepraszam , ale uderzmy się ( niektórzy ) w piersi zanim zaczniemy robić z kogoś " głupa " . Mogłabym wymienić imiennie ( nickowo ) komu wierzę , że dobrze zarabia a komu absolutnie " NIE ' , ale po co ? co by to dało ? .....i tak po tym poście przybędzie mi wrogów , ale niech ta !