Sposoby na nudę

03 czerwca 2015 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
No kurcze niech się ktoś ze mną ponudzi bo zaraz dostanę bana za kolejne wpisy:P
03 czerwca 2015 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
Nie,żebym się nudziła...ale może tu będzie przyjemniej...

Weszłam na forum i znów słowne przepychanki...

Niby poważne,dorosłe kobiety....

03 czerwca 2015 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
Basiunia nie dramatyzuj
Toć te forum kobiety opanowały:))
Co tam u Ciebie?
Jak Twoja nowa sztela?
Będziesz w domu w sierpniu?
03 czerwca 2015 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
Raczej w sierpniu będę poza domem,ale jeszcze nie wiem,gdzie.

Teraz,gdzie jestem,niby jest ok,mało pracy,duża pomoc ze strony sympatycznej rodziny,ale pdp BARDZO absorbująca.
Teraz też w biegu piszę-przyszła do niej sąsiadka,ale już słyszę,że mnie "Hansien" szuka....
03 czerwca 2015 19:56
basiaim

Teraz,gdzie jestem,niby jest ok,mało pracy,duża pomoc ze strony sympatycznej rodziny,ale pdp BARDZO absorbująca.
Teraz też w biegu piszę-przyszła do niej sąsiadka,ale już słyszę,że mnie "Hansien" szuka....

Ja mam kontrakt do końca czewrwca ale w gruncie rzeczy to ja tu rządzę

A tak serio to mój syn ma grafik w lipcu napięty więc fajnie by było gdybym do połowy lipca tutaj wytrzymała.........ale to się zobaczy:)
03 czerwca 2015 21:52
Dziewczyny, propo zabicia nudy, to ja bym sobie chętnie seriale pooglądała, aleee...jakie są serwisy gdzie jest to za darmo, bo gdzie nie wejdę tam albo linki nie działają, albo każą sms wysłać (bo ja taka naiwna i już wysyłam, aha), a mnie chodzi o to, żeby wejść i obejrzeć po prostu bez ściągania niczego itd. Do niedawna był "seansik" ale od tygodnia coś nie działa, jakie serwisy polecacie?
03 czerwca 2015 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Dziewczyny, propo zabicia nudy, to ja bym sobie chętnie seriale pooglądała, aleee...jakie są serwisy gdzie jest to za darmo, bo gdzie nie wejdę tam albo linki nie działają, albo każą sms wysłać (bo ja taka naiwna i już wysyłam, aha), a mnie chodzi o to, żeby wejść i obejrzeć po prostu bez ściągania niczego itd. Do niedawna był "seansik" ale od tygodnia coś nie działa, jakie serwisy polecacie?

O jesteś!
 no opowiadaj jak Ci w nowym miejscu??? chyba ze juz gdzies napisalas  a ja przeoczylam.

co do pytania:
zalukaj,tv
alekino.tv
cda
03 czerwca 2015 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ipla, a jak nowa praca? juz Cie miałam listem gonczym poszukiwac
03 czerwca 2015 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
Chciałabym się ponudzić....

Właśnie przeszczęśliwa położyłam pdp do łóżka,ciesząc się ogromnie,że mam w miarę wcześnie (21:45) czas dla siebie...Poszłam pod szybki prysznic...
Skończyłam,zakręciłam wodę i słyszę wołanie babki "Herta! Herta!"-dziś byłam Hertą...
Wyskakuję owinięta ręcznikiem,ona stoi już na schodach na moje piętro i zobaczywszy mnie pyta _Co robię? Czy nie mam ochoty z nią jeszcze posiedzieć...
03 czerwca 2015 22:07
doda1961

Ipla, a jak nowa praca? juz Cie miałam listem gonczym poszukiwac :-)

Ale Ipla ma mało seriali zagranicznych. A i baza filmów jest mocno ograniczona. Kinoman.tv na dość dużą bazę.
03 czerwca 2015 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Chciałabym się ponudzić....

Właśnie przeszczęśliwa położyłam pdp do łóżka,ciesząc się ogromnie,że mam w miarę wcześnie (21:45) czas dla siebie...Poszłam pod szybki prysznic...
Skończyłam,zakręciłam wodę i słyszę wołanie babki "Herta! Herta!"-dziś byłam Hertą...
Wyskakuję owinięta ręcznikiem,ona stoi już na schodach na moje piętro i zobaczywszy mnie pyta _Co robię? Czy nie mam ochoty z nią jeszcze posiedzieć...

Basia, ja dzis na dobranoc musialam wyprosic z kuchni wszystkich zmarlych jacy tam byli, nie wiem ilu bylo, ale babka widziala wielu. Kiedys oszaleje z tymi szalonymi, powaga
03 czerwca 2015 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Ale Ipla ma mało seriali zagranicznych. A i baza filmów jest mocno ograniczona. Kinoman.tv na dość dużą bazę.

Mozliwe, ja jestem miłosniczka polskich filmów i polskich seriali
03 czerwca 2015 22:14
doda1961

Mozliwe, ja jestem miłosniczka polskich filmów i polskich seriali :-)

To u mnie odwrotnie, niestety.  I dlatego problem ze znalezieniem. Chętnie bym zaplaciła, gdyby był duży wybór. A niestety różnie to bywa.
03 czerwca 2015 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

To u mnie odwrotnie, niestety.  I dlatego problem ze znalezieniem. Chętnie bym zaplaciła, gdyby był duży wybór. A niestety różnie to bywa.

Moze serial.net ? lub eseriale?
03 czerwca 2015 23:25
basiaim

Basiu, to współczuję, że biedna nawet wieczorkiem, po prysznicu nie masz spokojnie...Ale chyba nie jesteś tam na długo? Taka absorbująca pdp, moim zdaniem, to za duże przeciążenie na dłuższy niż 2 miesięczny pobyt. Mam nadzieję, że uda ci się złapać jak najwięcej chwil oddechu, czego ci serdecznie życzę:).Ja na razie o sobie nic nie piszę, żeby nie zapeszyć;).
Dziewczynki kochane-dzięki za nazwy serwisów, ja też korzystałam z cda, ale tam od jakiegoś czasu żadnych filmów nie ma! Wyświetla mi się tylko, źe do objerzenia dla użytkowników premium, też tak macie? ja właśnie mam ochotę na kilka seriali amerykańskich. Czy te portale, które podałyście-czy któryś może nie wymaga logowania się?
Dobrej nocki;).