Dziękuję wszystkim za zyczenia:buziaczki: -a przy okazji niech tu ktoś podskoczy i pomoże mi zamknąć te walizke bo mnie dziś wyje...butają z busa.Chyba że od drzwi będe grala slodką idiotke bo inaczej nie pojadę:-)

Dziękuję wszystkim za zyczenia:buziaczki: -a przy okazji niech tu ktoś podskoczy i pomoże mi zamknąć te walizke bo mnie dziś wyje...butają z busa.Chyba że od drzwi będe grala slodką idiotke bo inaczej nie pojadę:-)
Zagadaj kierowcę,może nie zauważy że walicha waży 50 kg..:hihi:
No tylko mi to zostaje:-)jeszcze mi kwiaty dziś w doniczkach dali!! jejuuu co mają za pomysly!
Nareszcie nadszedl dzień wyjazdu.Zegnam Was kochani na krótko bo co to 3 tygodnie?Dziękuję za towarzystwo ,Jesteście Wspaniali ale to wiecie:-).Wszystkim pracującym życzę spokoju na szteli,a urlopującym pogody i blogiego lenistwa.Pa kochani:buziaki2:
Moniuszka,baw się dobrze na urlopie.
Wez jej tak nie nazywaj bo zacznie nam spiewac "Przasniczke". A energii potrzebuje bo walizka sie nie domyka:-)
A niech śpiewa,byle prząść nie zaczeła...:hihi:
No tylko mi to zostaje:-)jeszcze mi kwiaty dziś w doniczkach dali!! jejuuu co mają za pomysly!
Jak nie skoro tak? Jedwabne majteczki czy niteczki. Wybacz,nie pamietam jak to lecialo:-)
Dziękuję Wam za te wspólnie spędzone miesiące.
Bawcie sie dobrze i nie przepracowujcie się.
Do napisania .....z tej lepszej strony.
Trzymajcie się .:buziaki2::buziaki2::buziaki2:
Dziękuję Wam za te wspólnie spędzone miesiące.
Bawcie sie dobrze i nie przepracowujcie się.
Do napisania .....z tej lepszej strony.
Trzymajcie się .:buziaki2::buziaki2::buziaki2: