Pożegnajki #2

28 września 2017 14:16 / 4 osobom podoba się ten post
moni.r

Zegnam się z wami dziś już bo pracy po łokcie ,a rano zmienniczka.Dzięki wam minęlo mi szybciutko i znośnie. Zyczę Wam samych spokojnych dni,i dzięki za wspólny czas:papa:
Ps Basia N.tę reklamówke z biedronki jeszcze masz?przydala by mi się teraz:-)

Coś Ty maleńka . Tamte to już w Orimkowym mieście wzięli mi i wyszli ...porozdawałam mieszkańcom W...żeby Orima rozpoznawali ...jak będzie ze swoja "lekramówką bierdonkową " popitalał ... Dla Ciebie Monia wszystko . Zaraz skiknę do Biedry ( gdyż jest tak blisko ) i Ci kilkanaście podrzucę .
Szczęsliwej drogi Monia .
28 września 2017 14:17 / 2 osobom podoba się ten post
moni.r

Zegnam się z wami dziś już bo pracy po łokcie ,a rano zmienniczka.Dzięki wam minęlo mi szybciutko i znośnie. Zyczę Wam samych spokojnych dni,i dzięki za wspólny czas:papa:

Szczęśliwej i bezpiecznej podróży życzę.

28 września 2017 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
moni.r

Spokojnej podróży i nie zapominaj o nas
28 września 2017 15:36 / 4 osobom podoba się ten post
moni.r

Moni, szczęśliwej i bezpiecznej podrózy.
28 września 2017 19:34 / 15 osobom podoba się ten post
Jutro wyjazd.Dziękuje za polubione posty,dziękuję za nastepną lekcje życia. Wszystkim , którzy zostają na posterunku pracy życzę aby czas płynął z prędkością światła. buziaczki.Dzisiaj zaliczyłam ostatni spacer nad Dunajem.
28 września 2017 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
Szczesliwej podrozy michasia .Odpoczywaj w domu , nabieraj sil na powrot)))
28 września 2017 19:36 / 3 osobom podoba się ten post
Te kobiety pięknieją z wiekiem :D
28 września 2017 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Michasiu.....szczęśliwej podróży....
Fajnego urlopu, miłych chwil z Rodziną....
28 września 2017 19:39 / 2 osobom podoba się ten post
Miłej podroży do domu Michasiu
28 września 2017 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
moni.r

Duzo wypoczynku w domostwie! 
28 września 2017 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Jutro wyjazd.Dziękuje za polubione posty,dziękuję za nastepną lekcje życia. Wszystkim , którzy zostają na posterunku pracy życzę aby czas płynął z prędkością światła. buziaczki.Dzisiaj zaliczyłam ostatni spacer nad Dunajem.

Szerokiej drogi i odpoczynku z rodzina! 
28 września 2017 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Szczęśliwej podróży i cudownych chwil spędzonych z rodziną .
28 września 2017 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Michasiu, spokojnej podróży i fajnego urlopu
18 października 2017 18:41 / 7 osobom podoba się ten post
W całym tym zamieszaniu z nową opiekunką, płaczem babci żebym jej nie zostawiała należycie się nie pożegnałam z Wami. Życzę Wam żeby czas leciał wam migiem, pdp nie narzekali i byli chętni do współpracy i ogólnie dobrego humoru, cierpliwości i czego tylko chcecie. I jak to przy każdej dowolnej okazji dodaje moja mała bratanica dużego, przedużego tortu :)
18 października 2017 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
pulpecja86

W całym tym zamieszaniu z nową opiekunką, płaczem babci żebym jej nie zostawiała należycie się nie pożegnałam z Wami. Życzę Wam żeby czas leciał wam migiem, pdp nie narzekali i byli chętni do współpracy i ogólnie dobrego humoru, cierpliwości i czego tylko chcecie. I jak to przy każdej dowolnej okazji dodaje moja mała bratanica dużego, przedużego tortu :)

Teraz kochana odpoczywaj