Mazowieckie

28 października 2016 17:03 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Tereska coś wspominała, że w Złotych Tarasach za free można siusiać.....

Albo w pampersa. Jest od kogo pożyczyć...
28 października 2016 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Zastanawiam się nad jedną rzeczą: czy nie można zrobić dwóch spotkań? To 19. niech zostanie, a dla tych, co nie mogą przed świętami, zorganizować po. Nawet trzy osoby... Ja byłabym chętna na oba. :cheerleaderka2:
Co Wy na to?

Ja też.....muszę naprawdę złapać oddech  przed kolejnym turnusem...A Caroll mi przypomniał wczoraj, że nie byłam w tym roku nad morzem.....
28 października 2016 17:05 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Zastanawiam się nad jedną rzeczą: czy nie można zrobić dwóch spotkań? To 19. niech zostanie, a dla tych, co nie mogą przed świętami, zorganizować po. Nawet trzy osoby... Ja byłabym chętna na oba. :cheerleaderka2:
Co Wy na to?

Ja to i tak musze 17-go jechac do Warszawy,możemy się spotkać z Teresą,Geronimo i zapomniałam z kim jeszcze ,a potem poczekamy na Dodę,nie wiem tylko w jakim stanie się z nią spotkamy...
28 października 2016 17:09 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja to i tak musze 17-go jechac do Warszawy,możemy się spotkać z Teresą,Geronimo i zapomniałam z kim jeszcze ,a potem poczekamy na Dodę,nie wiem tylko w jakim stanie się z nią spotkamy...:-)

Ja mogę też. Mogę dojeżdżać albo mogę nocować. 
28 października 2016 17:11 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ja też.....muszę naprawdę złapać oddech  przed kolejnym turnusem...A Caroll mi przypomniał wczoraj, że nie byłam w tym roku nad morzem.....:placz3:

A ja bylem latem. I bycmoze na Boze narodzenie tez bede. Zastanawiam sie tylko jak to jest zima nad morzem??
28 października 2016 17:14 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Tereska coś wspominała, że w Złotych Tarasach za free można siusiać.....

Siusiarnie są na każdym piętrze nawet po kilka.(kiedyś tam pracowałam).A tak w ogóle to kiedy zlot jest 17,19 czy kiedy indziej .Mi ten z Dodą pasuje .Mam do Warszawy niedaleko więc rybka.Źebym tylko na ostatni Pks zdążyła do chałupy.
28 października 2016 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
Caroll

A ja bylem latem. I bycmoze na Boze narodzenie tez bede. Zastanawiam sie tylko jak to jest zima nad morzem??

Byłam. Też jest  fajnie. Kocham morze, więc dla mnie zawsze jest dobrze. A latem to już cudnie  - bo kąpać się można.......Ech !
A jeśli wolno spytać - to gdzie nad morze się wybierasz ?
28 października 2016 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Siusiarnie są na każdym piętrze nawet po kilka.(kiedyś tam pracowałam).A tak w ogóle to kiedy zlot jest 17,19 czy kiedy indziej .Mi ten z Dodą pasuje .Mam do Warszawy niedaleko więc rybka.Źebym tylko na ostatni Pks zdążyła do chałupy.

Siusiarnie !
28 października 2016 17:31 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Byłam. Też jest  fajnie. Kocham morze, więc dla mnie zawsze jest dobrze. A latem to już cudnie  - bo kąpać się można.......Ech !
A jeśli wolno spytać - to gdzie nad morze się wybierasz ?

Myslalem o okolicach kolobrzegu tam mam blisko no i lubie te okolice. Moze dzwirzyno??
28 października 2016 17:33 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Ostatni masz ok. 21. Nie ma za co.  Ha ha! 
28 października 2016 17:34 / 3 osobom podoba się ten post
Caroll

Myslalem o okolicach kolobrzegu tam mam blisko no i lubie te okolice. Moze dzwirzyno??

Wow! Kobietka, pakuj się nad morze! 
28 października 2016 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
Caroll

Nie byłam. Ostatnie kilka lat Trójmiasto, a wcześniej Jastarnia, Jastrzębia Góra i raz Rewal. Ale w przyszłym roku to już musssss.....
28 października 2016 17:38 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Nie byłam. Ostatnie kilka lat Trójmiasto, a wcześniej Jastarnia, Jastrzębia Góra i raz Rewal. Ale w przyszłym roku to już musssss.....

Ja też jadę. Nie tylko robota i robota. 
28 października 2016 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
Rewal tez fajny . Trzesacz. Niechorze to moje ulubione tereny.
28 października 2016 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
Caroll

Rewal tez fajny . Trzesacz. Niechorze to moje ulubione tereny.

O ! W Niechorzu byłam jak mialam chyba 4-5 lat
Z rodzicami na wczasach....  I Trzęsacz - tam byłam ! Dawno temu, ale jednak....