Mazowieckie

19 grudnia 2016 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

To był baaardzo udany dzień. Wieczór w "mazowieckim" też. Dziękuję Wam.:aniolki:
Pora iść spać. Dobranoc.

Eluś, luknij do mnie na bloga, może Ty wiesz...Ratunku
19 grudnia 2016 23:32 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Spotkanie było super.Osiem osób.Z Kobietką odprowadziłyśmy wszystkich i same rozstałyśmy się koło 19 h.Fajne dziewczyny,sympatyczne pogaduchy.
Tylko potem czekałam do 20.30 na autobus ,którego nie było i koniec końców małżon po mnie przyjechał.W domu byłam o 22 h.
Dziękuję Ivanilia,Zofii,EliEli,Dodzie 1961,Geronimo ,Kobietce i Beacie za extra spotkanie.
Do zobaczenia wszystkim.

No to słabo.....ale ważne, że szczęśliwie dotarłaś do domu
Dobrej nocy wszystkim....
19 grudnia 2016 23:37
Miałeś do czynienia z cukrzycą?
Odpowiedz mi na blogu, plisss
20 grudnia 2016 07:00 / 5 osobom podoba się ten post
margaritka59

Ja wiedziałam, że tak będzie, aha, aha :tanczy:. Cieszę się razem z Wami :-). To jest piękne :modlmy sie:

Ja tam nie chce straszyć mazowieckiego , ale korzenie rodziny mojego taty to Warszawa i parę drzwi jest tam dla mnie otwarte... Na przyszły taki zlot opiekunkowy chcę się wybrać bom pozazdrościła
20 grudnia 2016 07:36 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To moje słit focie :-).

Focie fajne a Ty ivanilko jesteś taką osóbką z iskrą bożą- w oczętach siedzi , nie wyprzesz się :)
Ellaella, nie myślałas o baleyagu? W lekko rozjasnionych włosach wyglądałabyś zjawiskowo :)
20 grudnia 2016 09:08 / 2 osobom podoba się ten post
Fotogeniczny też jesteś Geronimo
20 grudnia 2016 09:09 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Focie fajne a Ty ivanilko jesteś taką osóbką z iskrą bożą- w oczętach siedzi , nie wyprzesz się :)
Ellaella, nie myślałas o baleyagu? W lekko rozjasnionych włosach wyglądałabyś zjawiskowo :)

Mam więcej wspólnego raczej z tą drugą iskrą
20 grudnia 2016 11:12 / 9 osobom podoba się ten post
Zofija

No teraz tak sobie pomyślałam, że tylko Geronimo jest samotnym modelem, nie chciał się z nami przytulać.:-)

Jak sobie pomyślał, że do 8 babek ma się przytulać, to o mało nie wykitował  Sorrki Geronimo ale tak mi się nasunęło, daruj !!! 
20 grudnia 2016 12:33 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie tylko myślałam, ale nawet miałam kiedyś. Bardzo mi się podobało. Jednak te rozjaśnione włosy trochę ucierpiały. Jak się poprawi ich kondycja, to może powtórzę. 
20 grudnia 2016 16:17 / 5 osobom podoba się ten post
Super Babki z Was:) Nie odżałuje tego spotkania
20 grudnia 2016 16:41 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Super Babki z Was:) Nie odżałuje tego spotkania:brak wiary:

Michasiu ! Będą kolejne......a przynajmniej takie słuchy mnie doszły. Wczoraj na przykład
20 grudnia 2016 16:48 / 5 osobom podoba się ten post
Kobietka

Michasiu ! Będą kolejne......a przynajmniej takie słuchy mnie doszły. Wczoraj na przykład :-)

Jasne,że będą ,też tak słyszałam . 
20 grudnia 2016 16:49 / 5 osobom podoba się ten post
Kobietka

Michasiu ! Będą kolejne......a przynajmniej takie słuchy mnie doszły. Wczoraj na przykład :-)

Nie planuje, ale jak się dowiem o terminie to nie pisnę nikomu.Żadne migdały, grypa i remonty mnie nie znajdą. Nie powiem:) Przyjdę pieszo, mam tylko 176 km do Warszawy.
20 grudnia 2016 16:52 / 3 osobom podoba się ten post
Geronimo tak sobie Ciebie wyobrażałam tylko włosy w kucyku:)
20 grudnia 2016 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Nie planuje, ale jak się dowiem o terminie to nie pisnę nikomu.Żadne migdały, grypa i remonty mnie nie znajdą. Nie powiem:) Przyjdę pieszo, mam tylko 176 km do Warszawy.

Nie mów. Masz rację. Nam też nie musisz - wystarczy, że się pojawisz