.......a jak zajrzysz głęboczko - będziesz widziała i oczko :-):-):-)

.......a jak zajrzysz głęboczko - będziesz widziała i oczko :-):-):-)
Coz mam powiedziec Ja biedna Kofam Cie @:-)
Tak na chwile zajrzalam ,maz oglada Formule 1, pozniej lige zuzlowa ,a kiedy czas dla Mnie Ja sie pytam??:-) :-)
Jutro mamy rocznice slubu (19) ,wiec mam nadzieje ze jakis Brylant znajde pod poduszka:-)
Milej niedzielu kochani :-)
Ta oczko ,chyba czekoladowe:-) Zaraz robie sobie pauze i wskakuje do lozeczka do meza ,moze zrobi i On sobie przerwe w tych innych Sportach:-) :-)
Na św. Michała (29.09 ) był i jest odpust w moim mieście , dzień wcześniej mam urodziny to Tata zawsze mi dał jakiegoś grosza na piłeczkę w siatce , na gumce , jakąś loterię a i " pierzcianek " się kupiło a takie cudne były , mało co a złote !!!....Szłam na odpust i zaszłam po kumpelę a ta molestowała swoją babcię , żeby jej jakiś grosz na odpust dała , chociaż na jakiś pierścionek - babcia , taka miła staruszka ( wtedy ok. 60 !!!!! ) targowała się z nią a po co ci , na co ? babciu na pierścionek chociaż ! ......a ta babcia wtedy : " chcesz mieć pierścionek ? wsadz palec psu pod ogonek a wsadzisz głęboczko - będziesz miała i oczko ! .....nie pamiętam juz , czy coś dostała wtedy ta kumpela , ale poezja ludowa utkwiła w mej pamięci do dziśiaj !:-)
Arabrab, szczerze mówiąc, to smutna opowieśc,:-(
A to na smutno mi już nie wolno ? :-(
Na dobranoc sie pochwalę-11 lekcja jazdy dzis i pan instruktor na końiec mówi-noooo,dzis to sie nie nagadałem jak zwykle:):):)I rzeczywiscie malbo mialam dobry dzien albo załapałam w czym rzecz bo szło mi dzis przyzwoicie:)Znaczy jest nadzieja,ze bedzie ze mnie kierowca:)Może jeszcze w tym roku,hi hi hi:):):):)
Na pewno bedzie kierowca.
Mam tylko nadzieje, ze nie bedziesz jezdzic w okolicach centralnej Polski albo tez po poludniowej Bawarii.
Tak przynajmniej przez pierwsze pol roku :-)
No jak ja zacznę jeździć to dopiero się pochowacie.Prawko z 30 lat ,doświadczenia zero.hi.hi.A ostatnio jeźdźiłam w Kalifornii ,ale tam to by każdy potrafił.Nawet ja.
No jak tylko droga i puste przestrzenie .-))