Pochwalijki #2

02 sierpnia 2015 19:03
didusia

To Ja też się pochwalę- moje jedzenie bardzo smakuje- mnie też (utyłam 3kg) no i mam codziennie wolne od 15.30-17.30 i od 18.30 -21.00 oprócz swojej pauzy -takiego lenia dostałam ,że nie wiem czy się odzwyczaję.:-)

To fajnie, ze troche prztylas he hee
Bo szczuplutka jestes Taka.
02 sierpnia 2015 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

To fajnie, ze troche prztylas he hee
Bo szczuplutka jestes Taka.

lepiej nie mówić ten dobrobyt niemiecki dprowadzij mnie to figury bańki wstańki. Rozpoczynając swoja karierę w De miałam 57 kg a teraz 74kg -jak tu nie "kochać " za to Niemców.
02 sierpnia 2015 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

lepiej nie mówić ten dobrobyt niemiecki dprowadzij mnie to figury bańki wstańki. Rozpoczynając swoja karierę w De miałam 57 kg a teraz 74kg -jak tu nie "kochać " za to Niemców.:-)

Zwlaszcza za kilogramy ha haa
Trzymaj sie Didusia
Pozdrawiam:))
03 sierpnia 2015 10:15 / 3 osobom podoba się ten post
Jadę jutro nad morze :)
03 sierpnia 2015 22:51 / 11 osobom podoba się ten post
Przyszłam znowu się trochę pochwalić ;) Powtorzyłam skok na bungee, żeby zobaczyć jakie na mnie wrażenie zrobi po skoku ze spadochronem. 71m tym razem. Fajne to, ale spadochron sto razy lepszy :D Bezapelacyjnie :) No i z tym kursem na samodzielnego skoczka to już klepnięte. Będę robić :)     A poza tym, to teraz był Woodstock i dopiero dzisiaj go odespałam ;)

03 sierpnia 2015 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
giunta, szacun za pozytywne zakrecenie i odwage
03 sierpnia 2015 23:10 / 4 osobom podoba się ten post
didusia

lepiej nie mówić ten dobrobyt niemiecki dprowadzij mnie to figury bańki wstańki. Rozpoczynając swoja karierę w De miałam 57 kg a teraz 74kg -jak tu nie "kochać " za to Niemców.:-)

Rozpoczynając swoja karierę w De ważyłam 74 kg, a przed chwilą waga pokazała 60- jak tu nie kochac za to Niemców?Jem  i usycham .
03 sierpnia 2015 23:17 / 5 osobom podoba się ten post
giunta

Przyszłam znowu się trochę pochwalić ;) Powtorzyłam skok na bungee, żeby zobaczyć jakie na mnie wrażenie zrobi po skoku ze spadochronem. 71m tym razem. Fajne to, ale spadochron sto razy lepszy :D Bezapelacyjnie :) No i z tym kursem na samodzielnego skoczka to już klepnięte. Będę robić :)     A poza tym, to teraz był Woodstock i dopiero dzisiaj go odespałam ;)

Jesteś nieźle zakręcona. Super 
04 sierpnia 2015 08:06 / 3 osobom podoba się ten post
Super, 1 raz nie załapałam się na Woodstock, ale Magdzie tam była i zrobiła co trzeba
04 sierpnia 2015 08:26 / 11 osobom podoba się ten post
To ja też się pochwalę , chociaż nie sobą ale swoim dzieckiem, moja Mania po miesiącu pracy dostała propozycje od szefa żeby zostać Team liderem bo firma zatrudnia sporo obcokrajowców i potrzebny jest ktoś kto pomoże w tłumaczeniu i koordynacji. I jak tu nie szanować Niemców , dają szansę niespełna 20letniej dziewczynie bez Mgr.przed nazwiskiem , bez doświadczenia ale za to doceniają zapał, chęci i kreatywnośc. W naszym kochanym kraju połowa młodych po studiach takiej szansy nie ma.  Bardzo to smutne.
06 sierpnia 2015 10:47 / 3 osobom podoba się ten post
Hurrra!!!
Mogę odliczać!
Zadwoniła dzisiaj wymarzona zmienniczka i pomimo mataczenia firmy spokojnie dogadałyśmy termin zmiany tak jak to ustaliłysmy
Miejsce z którego nie chce się uciekać ale w domku czekają na mnie piesiuchy i ukochany

06 sierpnia 2015 11:12
agama

Hurrra!!!
Mogę odliczać!
Zadwoniła dzisiaj wymarzona zmienniczka i pomimo mataczenia firmy spokojnie dogadałyśmy termin zmiany tak jak to ustaliłysmy :-)
Miejsce z którego nie chce się uciekać ale w domku czekają na mnie piesiuchy i ukochany:-)

Aga - marzenia nie zawsze się spełniaja
06 sierpnia 2015 11:38 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Brawo !!!!! dziewczyna z " jajami" 
06 sierpnia 2015 11:43 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Tylko pogratulowac odwagi i pozytywnego zakrecenia. Do odwaznych swiat nalezy
06 sierpnia 2015 12:18
mleczko1

Aga - marzenia nie zawsze się spełniaja:-)

A co tak pesymistycznie?
''Dobrze jest-bedzie lepiej''