Pochwalijki #2

08 lipca 2015 22:27
lena46

Jestem :niech zyje: Trafiłam na taka babunie ,ze żyjemy sobie jak przysłowiowy " pączuś w maśle ":-)

Witaj Lenka,jak dawno Cię nie widziałam,siostro moja
08 lipca 2015 22:33 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witaj Lenka,jak dawno Cię nie widziałam,siostro moja :-)

Nareszcie dałaś oznaki życia Witam Cię serdecznie moja kochana siostro siostro
08 lipca 2015 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Nareszcie dałaś oznaki życia :aniolki: Witam Cię serdecznie moja kochana siostro :dwa piwa: siostro

Wyglądasz jak zwykle ślicznie,nic się nie zmieniłaś w ostatnim czasie,a może nawet bardziej wyładniałaś
08 lipca 2015 22:36 / 5 osobom podoba się ten post
amelka

Jesli jest tylko starszy o 4,5 roku ode mnie, to jak myslisz?.

E no ! takiemu to nawet " drzewniana laska " nie jest potrzebna , wystarczy mu żywa !
08 lipca 2015 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wyglądasz jak zwykle ślicznie,nic się nie zmieniłaś w ostatnim czasie,a może nawet bardziej wyładniałaś :-)

:Dziękuje za komplementy moja kochana Ty narzekasz że nie dbasz o siebie ,a wyglądasz prześlicznie jak zawsze .
08 lipca 2015 22:51
amelka

To dodatkowo cwiczysz miesnie.

i tu amelko nie jestem juz taka optymistyczna, tez codziennie cwicze swoje miesnie z wozkiem i sie przetrenowalam .(
08 lipca 2015 22:53 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wyglądasz jak zwykle ślicznie,nic się nie zmieniłaś w ostatnim czasie,a może nawet bardziej wyładniałaś :-)

Ivanilio  o to cała ja Wiem ze moja uroda powala na kolana :
08 lipca 2015 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Niesamowicie się cieszę szczęściem Twoim - Droga Amelio :-).....jedno pytanko : czy pewien Pan spacerował o własnych siłach , czy z pomocą rolatorka ? ......tak tylko pytam :-):-):-)

O własnych siłach ,ale w pampersie.(przypuszczam)
08 lipca 2015 23:07 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

Ivanilio  o to cała ja :-)Wiem ze moja uroda powala na kolana ::palka:

Powala nie tylko na kolana,jakaś Ty chuda ,jakbyś chciała trochę tłuszczylu ode mnie,wal śmiało
08 lipca 2015 23:20
leni

i tu amelko nie jestem juz taka optymistyczna, tez codziennie cwicze swoje miesnie z wozkiem i sie przetrenowalam .(

Tez kiedys tak mialam. 86 kg na wozku pod gorke, bo z gorki Pdp wstawala i szla o wlasnych silach.
Rozbolaly mnie kolana, ale skrocilismy runde. I maz Pdp zabral sie tez do roboty w koncu.
08 lipca 2015 23:22 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E no ! takiemu to nawet " drzewniana laska " nie jest potrzebna , wystarczy mu żywa ! :-):-):-)

Nie wiem czy laska zywa. Nie sprawdzalam. Spacerowalam tylko.
08 lipca 2015 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Powala nie tylko na kolana,jakaś Ty chuda ,jakbyś chciała trochę tłuszczylu ode mnie,wal śmiało :-)

dbam o siebie .....Kiedyś chciałam być modelka ,ale nie zrealizowałam marzenia ..A co do mojej figury, to trzymam  linie  Dziękuje zapropozycje ,wiem ze moge liczyc na Ciebie ...
08 lipca 2015 23:26 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

O własnych siłach ,ale w pampersie.(przypuszczam)

Tez nie sprawdzalam, spacerowalam tylko. Z reszta pampers mi nie przeszkadza.
przyzwyczajona ja..
08 lipca 2015 23:27 / 3 osobom podoba się ten post
Iwanilia a to moja wersja jak jestem wkurzona .....
08 lipca 2015 23:28
lena46

Iwanilia a to moja wersja jak jestem wkurzona .....:boks2:

I moja tez. Juz raz mialam taki avatar.