Iwanilko , a kiedy Ty kończysz ten kontrakt ? bo jak to tacy konserwatywni muzułmanie i poczują się obrażeni to.... ja chyba bym się trochę bała ...:-(

Iwanilko , a kiedy Ty kończysz ten kontrakt ? bo jak to tacy konserwatywni muzułmanie i poczują się obrażeni to.... ja chyba bym się trochę bała ...:-(
Nie będą wiedzieli,że to ja naskarzyłam......jakby co to siem wyprem :gotowanie::skacze:
Nie będą wiedzieli,że to ja naskarzyłam......jakby co to siem wyprem :gotowanie::skacze:
Lenuś,a skąd masz moją focię? :modlmy sie::przytul3::przytul3:
nie strasz jej ! Ona i tak silnie przestraszona byla:-)
Lenuś,a skąd masz moją focię? :modlmy sie::przytul3::przytul3:
Pomocy !!!! jest jeszcze tu ktoś rozwiniety technicznie ?
Zdechł mi tV a na ekranie czarno i tylko pojawia sie info ...weitere....kein videosignal.
o co tu moze chodzic ???? Nic nie dotykałam :-) i nic nie zepsułam tym razem
O widzisz,dobry pomysł,bananem w nich rzucę i ucieknę :bije2::bije2:
Ja tez mam tak czasem to wina burz gdzieś w okolicy.Bądż cierpliwa,nie wpadaj w panikę,oddychaj głęboko,policz do 10 :-)
Ty mnie nie irytuj dobra kobieto bo juz sąsiadka Niemkami podniosła mi cisnienie.
A tak pozatym o jakich ty burzach mówisz. Ja tu przez miesiac zadnej nie spotkałam tutaj hahahaha tylko od czasu do czasu udaje ze pada
Czy ktoś z was przy swoich pdp używa scala mobil? To jest takie krzesło do wchodzenia i schodzenia ze schodów razem z osobą która siedzi.
Tutaj gdzie jestem jest to ustrojstwo i wczoraj prawie zabiłam pdp,trzeba miec siłe w rękach żeby to coś utrzymać jak schodzi ze schodów dobrze że był syn to ją złapał bo by wypadła mi z tego krzesła;niestety ona waży ok 100kg i wystarczy lekko stracic równowage i koniec.....
Już sama nie wiem albo ja nie potrafie się z tym obchodzic albo ona jest poprostu za ciężka dla mnie.