Na wyjeździe #26

21 lipca 2015 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
tyciek

Iwanilko , a kiedy Ty kończysz ten kontrakt ? bo jak to tacy konserwatywni muzułmanie i poczują się obrażeni to.... ja chyba bym się trochę bała ...:-(
Znalezione obrazy dla zapytania kot terrorysta

Nie będą wiedzieli,że to ja naskarzyłam......jakby co to siem wyprem 
21 lipca 2015 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie będą wiedzieli,że to ja naskarzyłam......jakby co to siem wyprem :gotowanie::skacze:

ściany uszy mają , a niemcy pod*****lają     (ale spoko , w razie czego ruszymy z odsieczą !)
21 lipca 2015 22:06 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie będą wiedzieli,że to ja naskarzyłam......jakby co to siem wyprem :gotowanie::skacze:

a jeśli nie uwierzą ,to pozostanie Ci tylko
21 lipca 2015 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Lenuś,a skąd masz moją focię? :modlmy sie::przytul3::przytul3:

Podoba się ?......Wiedziałam ,ze trafiona .....
21 lipca 2015 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

a jeśli nie uwierzą ,to pozostanie Ci tylko

O widzisz,dobry pomysł,bananem w nich rzucę i ucieknę 
21 lipca 2015 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

nie strasz jej ! Ona i tak silnie przestraszona byla:-)

ja wcale nie straszę , ja mam po prostu taką niekonwencjonalną urodę .....
21 lipca 2015 22:16
Pomocy !!!! jest jeszcze tu ktoś rozwiniety technicznie ?
Zdechł mi tV a na ekranie czarno i tylko pojawia sie info ...weitere....kein videosignal.
o co tu moze chodzic ???? Nic nie dotykałam i nic nie zepsułam tym razem
21 lipca 2015 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Lenuś,a skąd masz moją focię? :modlmy sie::przytul3::przytul3:

Iwanilia Twoja focie to trzymałam na specjalna okazje ,ale ze to już przeszłość mogę opublikować
21 lipca 2015 22:19 / 4 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Pomocy !!!! jest jeszcze tu ktoś rozwiniety technicznie ?
Zdechł mi tV a na ekranie czarno i tylko pojawia sie info ...weitere....kein videosignal.
o co tu moze chodzic ???? Nic nie dotykałam :-) i nic nie zepsułam tym razem

Ja tez mam tak czasem to wina burz gdzieś w okolicy.Bądż cierpliwa,nie wpadaj w panikę,oddychaj głęboko,policz do 10 
21 lipca 2015 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

O widzisz,dobry pomysł,bananem w nich rzucę i ucieknę :bije2::bije2:

Ty ich bananem a Oni .....
21 lipca 2015 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja tez mam tak czasem to wina burz gdzieś w okolicy.Bądż cierpliwa,nie wpadaj w panikę,oddychaj głęboko,policz do 10 :-)

Ty mnie nie irytuj dobra kobieto bo juz sąsiadka Niemkami podniosła mi cisnienie.
A tak pozatym o jakich ty burzach mówisz. Ja tu przez miesiac zadnej nie spotkałam tutaj hahahaha tylko od czasu do czasu udaje ze pada
21 lipca 2015 22:31 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ty mnie nie irytuj dobra kobieto bo juz sąsiadka Niemkami podniosła mi cisnienie.
A tak pozatym o jakich ty burzach mówisz. Ja tu przez miesiac zadnej nie spotkałam tutaj hahahaha tylko od czasu do czasu udaje ze pada

No widzisz,a u mnie były i tez jestem w De,czyli jednak w okolicy były 
21 lipca 2015 22:35
Idę spac bo czym bliżej do wyjazdu tym więcej mam problemów.
22 lipca 2015 07:11
Czy ktoś z was przy swoich pdp używa scala mobil? To jest takie krzesło do wchodzenia i schodzenia ze schodów razem z osobą która siedzi.
Tutaj gdzie jestem jest to ustrojstwo i wczoraj prawie zabiłam pdp,trzeba miec siłe w rękach żeby to coś utrzymać jak schodzi ze schodów dobrze że był syn to ją złapał bo by wypadła mi z tego krzesła;niestety ona waży ok 100kg i wystarczy lekko stracic równowage i koniec.....
Już sama nie wiem albo ja nie potrafie się z tym obchodzic albo ona jest poprostu za ciężka dla mnie.
22 lipca 2015 07:13
kasiachodziez

Czy ktoś z was przy swoich pdp używa scala mobil? To jest takie krzesło do wchodzenia i schodzenia ze schodów razem z osobą która siedzi.
Tutaj gdzie jestem jest to ustrojstwo i wczoraj prawie zabiłam pdp,trzeba miec siłe w rękach żeby to coś utrzymać jak schodzi ze schodów dobrze że był syn to ją złapał bo by wypadła mi z tego krzesła;niestety ona waży ok 100kg i wystarczy lekko stracic równowage i koniec.....
Już sama nie wiem albo ja nie potrafie się z tym obchodzic albo ona jest poprostu za ciężka dla mnie.

powinny byc pasy do przypiecia pdp..cos jest nie tak z twoim ustrojstem.