Zupa krem z brokułów made by BoFrost :-)

Zupa krem z brokułów made by BoFrost :-)
Szczesciary...ja musze co dzien duszone ziemniaki z.... nie jedza ryzu, makaronow, klusek, szpinaku , fasolki, pomidorow, kielbasy jak rowniez smazonych czy zapiekanych ziemniakow. Tak wiec codzien zastanawiam sie co im zrobic do ziemniakow
Dzis mialam piers z kurczaka z cebulka i pieczarkami do tego surowka z pora, jogurt i fanta ( te dwa ostatnie musza byc do kazdego obiadu:D) Po malu ucze ich jesc surowki i warzywa do obiadu bo jak nie to chca mus jablkowy
:-)Pęto kiełbasy Sokołów:niebo pieklo:
Witaj w klubie:) jest smaczna? dzisiaj ambitnie sama gotowałam, no wczoraj:) Bofrost, nazywany tuaj Onkel Bofrost dopiero 15 przyjedzie:)
Dziadek przyrządził dziś krewetki, a ja ugotowałam do tego ryż i zrobiłam na zyczenie mizerię z koperkiem i jogurtem. Dziadek popił obiadek lampką szampana. Ma tu nieżle zaopatrzoną piwniczkę. Lubi sobie łyknąć, a ja muszę nad tym jego hobby jakoś zapanować, by dziadek w porę włączył hamulce.
Dziadek przyrządził dziś krewetki, a ja ugotowałam do tego ryż i zrobiłam na zyczenie mizerię z koperkiem i jogurtem. Dziadek popił obiadek lampką szampana. Ma tu nieżle zaopatrzoną piwniczkę. Lubi sobie łyknąć, a ja muszę nad tym jego hobby jakoś zapanować, by dziadek w porę włączył hamulce.