Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #5

20 października 2015 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Jajo sadzone, ziemniaki, szpinak

Wczoraj to miałam.

Piszcie co jutro gotujecie. Zeby było sporoczasu na wybranie czegoś z menu zaproponowanego przez "WYBITNE FORUMOWE KUCHARKI".

Ja mam jutro kurczaka juz dzisiaj go przyprawiłam i leżakuje. Ziemniaki jeszcze nie wiem jakie chyba upiekę i mizerie z zielonego ogorka z koprem zielonym.
20 października 2015 21:42
marinea

Kusisz, kusisz! Moze zaraz wystartuje, to na sniadanie trafie:yeah:

gdzie Jesteś?
20 października 2015 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Wczoraj to miałam.

Piszcie co jutro gotujecie. Zeby było sporoczasu na wybranie czegoś z menu zaproponowanego przez "WYBITNE FORUMOWE KUCHARKI".

Ja mam jutro kurczaka juz dzisiaj go przyprawiłam i leżakuje. Ziemniaki jeszcze nie wiem jakie chyba upiekę i mizerie z zielonego ogorka z koprem zielonym.

Jutro mam mleczko i jajeczko :pomponiara: czyli nic bo jestem sama i robię sobie "dzień wolny też od jedzenia".A jak będę miała forumowego Gościa to mam w zapasie do wyboru :)
20 października 2015 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Wczoraj to miałam.

Mleczko wybacz, nie mogę wieczorem podejmować decyzji bo mój PDP jest w takim stanie w jakim jest.
Rano oceniam stan (bo codziennie jest inny), podpytuję go co by zjadł i podpowiadam mu, że może to będzie dobre.
Zauważyłam od kilku dni że nie jadł by najchętniej wcale.
20 października 2015 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Jutro mam mleczko i jajeczko :pomponiara: czyli nic bo jestem sama i robię sobie "dzień wolny też od jedzenia".A jak będę miała forumowego Gościa to mam w zapasie do wyboru :):yeah:

Przyjdzie kotek wypije mleczko a ogonkiem zbije jajeczko
20 października 2015 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Przyjdzie kotek wypije mleczko a ogonkiem zbije jajeczko:-)

Czyli nic
20 października 2015 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
Przyszła pani, kotka zbiła,
a skorupki, wyrzuciła
20 października 2015 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

a skorupki, wyrzuciła :tanczy:

Nie dam Ci polubienia. kto to kotki bije?
20 października 2015 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Nie dam Ci polubienia. kto to kotki bije?:-(

Takie pluszowe kotki, maskotki
20 października 2015 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
.......... a nóżki z kurczaka już dwa dni stoja w lodowce i wołają zrób nas!!! zrób nas!!! (oooo, lubię je i pysznie przyrządzam) i chyba pójde zaraz na dół do kuchni, zapanieruję i jutro zrobie, najwyżej zamrożę ale już gotowy obiadek.
20 października 2015 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

.......... a nóżki z kurczaka już dwa dni stoja w lodowce i wołają zrób nas!!! zrób nas!!! (oooo, lubię je i pysznie przyrządzam) i chyba pójde zaraz na dół do kuchni, zapanieruję i jutro zrobie, najwyżej zamrożę ale już gotowy obiadek.

A jak Gosiu robisz?
20 października 2015 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

a skorupki, wyrzuciła :tanczy:

Hm, hm.....

A moja wnuczka mowi tak:

W pokoiku na stoliku stało mleczko i jajaeczko,
przyszedł kotek wypił mleczko a ogonkiem stłukł jajeczko.
Przyszła mama kotka zbiła a skorupki wyrzyciła.

Przyszedł tata, kotka schowal a mamusię pocałował.
20 października 2015 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Hm, hm.....

A moja wnuczka mowi tak:

W pokoiku na stoliku stało mleczko i jajaeczko,
przyszedł kotek wypił mleczko a ogonkiem stłukł jajeczko.
Przyszła mama kotka zbiła a skorupki wyrzyciła.

Przyszedł tata, kotka schowal a mamusię pocałował.

A mamuśię pocałował, podoba mi śię
Wszystkie dzieciaczki, śą cudowne
20 października 2015 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

A jak Gosiu robisz?

robię marynatę -sól, pieprz, papryka słodka, przyprawy włoskie, czosnek (malutko), pieprz, oliwa.Wysmaryje nogi (kurczakowe) i do lodówki. Jutro obsmażam krótko i duszę podlewając wodą. Wytworzy się sosik mniam, mniam zagęszczam czym bądź (mąka, modamin)Ostatnio dodalam mleczko kokosowe - niebo w gebie.Lecę do kuchni .............
20 października 2015 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap

robię marynatę -sól, pieprz, papryka słodka, przyprawy włoskie, czosnek (malutko), pieprz, oliwa.Wysmaryje nogi (kurczakowe) i do lodówki. Jutro obsmażam krótko i duszę podlewając wodą. Wytworzy się sosik mniam, mniam zagęszczam czym bądź (mąka, modamin)Ostatnio dodalam mleczko kokosowe - niebo w gebie.Lecę do kuchni .............

Co wy qrna dzisiaj z tym mleczkiem,rozdwoić sie mam