Radź sobie sam

16 lipca 2015 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Temat powoli zmierza do zamknięcia.

Ja te nie rozumie cemu, przecie jest to watek ktory aloyla leni, i napisala ze mozemy pisac o czym chcemy, a ja w szczegolnosci :D Meilowo sie pytac nie bede czmeu do zamkniecia, prosze tylko o rozwiniecie wypowiedzi :) 

Pytania do moderatora zadaje się poprzez maila. Moderator

16 lipca 2015 09:55 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie w pokoju znowu się za goraco robi. Jak przezyc ten upał? Trzeba bedzie chyba w piwnicy zamieszkać?
16 lipca 2015 10:01 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

U mnie w pokoju znowu się za goraco robi. Jak przezyc ten upał? Trzeba bedzie chyba w piwnicy zamieszkać? :zaklopotanie:

Mery, u mnie od wczoraj powietrze tak ciezkie, jak worek z kartoflami, jest duszno i mokro, istny Bangladesz:( Robie dzis ostatnie porzytki przed pierwszym urlpoem od 5 lat. Jutro dziadkow z rana zaprowadzic do przedszkola, pozniej mam termin u fryzjera i od 12 godziny 2 tygodnie woooolne. Postanowilam zachowywac sie na urlopie jak Georg prosto z drzewa, a co mi tam  , musze sie kiedys wyluzowac. Niech tez nikt nie probuje mnie w...c bo i tak mu nie wyjdzie:))))
16 lipca 2015 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

U mnie w pokoju znowu się za goraco robi. Jak przezyc ten upał? Trzeba bedzie chyba w piwnicy zamieszkać? :zaklopotanie:

Bunkry trza wykopac :D W PL poki co ok, ale chyba dzisiaj zacznie prazyc.
16 lipca 2015 10:01 / 10 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Temat powoli zmierza do zamknięcia.

Moderatorze, to, co teraz napiszę, to taka moja refleksja tylko, ale się nią podzielę, bo dotyczy właśnie naszego Forum.

Otóż jeżeli kolejne tematy będą zamykane, powstaną zapewne następne, więc zrobi się błędne koło. Pewnie sam o tym wiesz.
Natomiast jeśli zablokujesz np. na jakiś czas również możliwość dodawania tematów, to Forum po prostu powoli umrze śmiercią naturalną i nawet w typowo "branżowych" wątkach nikt nie będzie miał ochoty dzielić się swoją wiedzą i przemyśleniami.

Morał (też mój) z tego taki, że żadne rozwiązanie na dłuższą metę dobre nie jest.
Szambo (fuj! co za słowo) musimy przestać robić sami. Życzę innym i sobie, żebyśmy szybko do tego dojrzeli.
Chcę mieć dokąd wracać na następnym wyjeździe.
16 lipca 2015 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Bunkry trza wykopac :D W PL poki co ok, ale chyba dzisiaj zacznie prazyc.

W Szczecinku jakoś parchato jakby .... znaczy : szaro, buro i ponuro , słońca niet , temperatury też jakieś niskie ... :( a ja kocham :
i

16 lipca 2015 10:14 / 3 osobom podoba się ten post
Binor

Moderatorze, to, co teraz napiszę, to taka moja refleksja tylko, ale się nią podzielę, bo dotyczy właśnie naszego Forum.

Otóż jeżeli kolejne tematy będą zamykane, powstaną zapewne następne, więc zrobi się błędne koło. Pewnie sam o tym wiesz.
Natomiast jeśli zablokujesz np. na jakiś czas również możliwość dodawania tematów, to Forum po prostu powoli umrze śmiercią naturalną i nawet w typowo "branżowych" wątkach nikt nie będzie miał ochoty dzielić się swoją wiedzą i przemyśleniami.

Morał (też mój) z tego taki, że żadne rozwiązanie na dłuższą metę dobre nie jest.
Szambo (fuj! co za słowo) musimy przestać robić sami. Życzę innym i sobie, żebyśmy szybko do tego dojrzeli.

Wybacz Biniorku ale chyba nie myslisz, ze tu mozna się dzielić jakimiś przemyśleniami takimi od serca? Może nowe czasem coś niektórzy naskrobią, ale po czasie i tak tego żałują! Właściwie to dobrze, że ktoś wytyka człowiekowi przynajmniej czerwona lampka się zapala! To nie miejce na osobiste wynurzenia!

Biniorku mnie naszła taka refleksja że to jest forum dla "nowych" a nie tych zasiedziałych. My stara "gwardia" sobie na ogół radzimy, każda pracę ma, albo wie jak szukać? A z tych ogłoszeń musi ktoś korzystać? I pewnie jakby to była moja strona też bym do tego dążyła żeby jak nawięcej nowych szło tu przyciągnąć?

Ja bym z checią skorzystała jakby to były inne stawki, albo inny kraj niż Dojczlandia, oczywiście też z większą stawką. Bo mi sie jakoś monotonnie robi w tym miejscu na którym mam miejscówkę. A co poczytam ogłoszenia albo rewelacje dziewczyn z miejsc pracy nie tylko tu na forum (prywatnie też) to odechciewa mi sie cokolwiek zmieniać
16 lipca 2015 10:14 / 2 osobom podoba się ten post
Binor

Nie zablokowałem możliwości zakładania nowych tematów. Co do reszty - zgadzam się z Tobą w 100%
16 lipca 2015 10:17
ania52

Moderatorze jaki powod tych zamierzen jest?

Pytania do moderatora zadaje się poprzez e-mail. :moderator2:

ok  zapomnialam...
16 lipca 2015 10:18 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Nie zablokowałem możliwości zakładania nowych tematów. Co do reszty - zgadzam się z Tobą w 100%

dodam jeszcze do tego ze nie ma sensu walczyc z "przepychankami" Jak komus to odpowiada to niech sie sciera na forum z innymi byle by robil w parlamentarny sposob bez slownictwa z rynsztoka

Dokładnie!

16 lipca 2015 10:21
co to znaczy spamowac?
16 lipca 2015 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
haha haha Barabasia jak  przeczytalam to , co w poscie napisalam -(  Robie dzis ostatnie porzytki przed pierwszym urlpoem od 5 lat.) - za ch....e nie moglam zrozumiec co ja robie hahaha haa , zwykla scieme dzis robie  !!! jak mozna tak normalne slowo- PORZADKI- pokaleczyc , nie wiem co ze mna sie dzieje, ale chyba dobrze, ze mam wreszcie ten urlop
16 lipca 2015 10:23 / 3 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Moderatorze, no przecież wiem, że nie zablokowałeś.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania .

W zanadrzu mam jeszcze kilka refleksji, ale skoro to nie miejsce na nie, to zmilczę.

To napisz mi je proszę na maila. Moderator

16 lipca 2015 10:29 / 5 osobom podoba się ten post
Ja jestem tu od maja i to co zauwazylam , to ,ze Forum nalezy do kilku osob.Resta ma siedziec cicho lub przytakiwac tym najbardziej pyskatym i ,,niekulturalnym,,Zbyt duzo prywaty sie tu toczy miedzy osobami korzystajacymi z tego Forum dlugi czas.Jaki ma sens zakladanie nowych tematow,skoro takie ,,klotliwe,,osoby bojkotuja kazdy temat?Za chwilke beda dziesiatki zablokowanych tematow...
16 lipca 2015 10:30 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Mery, u mnie od wczoraj powietrze tak ciezkie, jak worek z kartoflami, jest duszno i mokro, istny Bangladesz:( Robie dzis ostatnie porzytki przed pierwszym urlpoem od 5 lat. Jutro dziadkow z rana zaprowadzic do przedszkola, pozniej mam termin u fryzjera i od 12 godziny 2 tygodnie woooolne. Postanowilam zachowywac sie na urlopie jak Georg prosto z drzewa, a co mi tam  , musze sie kiedys wyluzowac. Niech tez nikt nie probuje mnie w...c bo i tak mu nie wyjdzie:))))

Leni , po tak długiej zsyłce zasłuzyłaś na odpoczynek.
Jestem pewna ze słoneczko będzie świecic tylko dla Ciebie i nic nie zdoła cie wkurzyć.
Toz ty po takiej pracy ciagiem nieprzemakalna na 100 % ( jak toKasia 63 mówi)
Baw sie dobrze