BinorModeratorze, to, co teraz napiszę, to taka moja refleksja tylko, ale się nią podzielę, bo dotyczy właśnie naszego Forum.
Otóż jeżeli kolejne tematy będą zamykane, powstaną zapewne następne, więc zrobi się błędne koło. Pewnie sam o tym wiesz.
Natomiast jeśli zablokujesz np. na jakiś czas również możliwość dodawania tematów, to Forum po prostu powoli umrze śmiercią naturalną i nawet w typowo "branżowych" wątkach nikt nie będzie miał ochoty dzielić się swoją wiedzą i przemyśleniami.
Morał (też mój) z tego taki, że żadne rozwiązanie na dłuższą metę dobre nie jest.
Szambo (fuj! co za słowo) musimy przestać robić sami. Życzę innym i sobie, żebyśmy szybko do tego dojrzeli.
Chcę mieć dokąd wracać na następnym wyjeździe.
Wybacz Biniorku ale chyba nie myslisz, ze tu mozna się dzielić jakimiś przemyśleniami takimi od serca? Może nowe czasem coś niektórzy naskrobią, ale po czasie i tak tego żałują! Właściwie to dobrze, że ktoś wytyka człowiekowi przynajmniej czerwona lampka się zapala! To nie miejce na osobiste wynurzenia!
Biniorku mnie naszła taka refleksja że to jest forum dla "nowych" a nie tych zasiedziałych. My stara "gwardia" sobie na ogół radzimy, każda pracę ma, albo wie jak szukać? A z tych ogłoszeń musi ktoś korzystać? I pewnie jakby to była moja strona też bym do tego dążyła żeby jak nawięcej nowych szło tu przyciągnąć?
Ja bym z checią skorzystała jakby to były inne stawki, albo inny kraj niż Dojczlandia, oczywiście też z większą stawką. Bo mi sie jakoś monotonnie robi w tym miejscu na którym mam miejscówkę. A co poczytam ogłoszenia albo rewelacje dziewczyn z miejsc pracy nie tylko tu na forum (prywatnie też) to odechciewa mi sie cokolwiek zmieniać