Radź sobie sam

14 lipca 2015 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
Od czasu remontu nie można wejść na tematy z pierwszej strony mnie np interesują odleżyny da się coś z tym zrobić ?
14 lipca 2015 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Od czasu remontu nie można wejść na tematy z pierwszej strony mnie np interesują odleżyny da się coś z tym zrobić ?

Oczywiscie ze da się .....nowy remont zrobić
14 lipca 2015 22:00 / 1 osobie podoba się ten post
Fakt, od czasu "konserw" forum ma taką zamułę, że zanim jakiś temat się otworzy, można spokojnie obiad ugotować. A i żeby nie było, ze mam neta słabego, albo antywira nie posiadam.........to od razu informuję neta mam szerokopasmowego i antywira na kompie też w wersji lux.
14 lipca 2015 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
ewa14

Fakt, od czasu "konserw" forum ma taką zamułę, że zanim jakiś temat się otworzy, można spokojnie obiad ugotować. A i żeby nie było, ze mam neta słabego, albo antywira nie posiadam.........to od razu informuję neta mam szerokopasmowego i antywira na kompie też w wersji lux.

serwer bidula i sie nie wyrabia
14 lipca 2015 22:02 / 6 osobom podoba się ten post
takaja

No pewnie , że się da ! ciężko będzie , ale jakieś maści , plastry i się da .......sorki , że z poważnego tematu jaja robię , ale jak czytam w innych to już pomalutku jakaś głupawka mnie łapie
14 lipca 2015 22:04
ORIM

serwer bidula i sie nie wyrabia:-)

Orim, ok, serwer przed konserwami jednak dawał radę, to co? po konserwach zwolnił????????/
14 lipca 2015 22:06
Na odlezyny najlepszy lekarz.Nie powinno sie samemu nic przy ranach robic.To jest praca dla pielegniarek.Lekarz przepisze plastry,le rany i tak powinna przemywac i obserwowac pielegniarka...
14 lipca 2015 22:07 / 3 osobom podoba się ten post
ewa14

Orim, ok, serwer przed konserwami jednak dawał radę, to co? po konserwach zwolnił????????/

tak ! ponieważ konserwy były przeterminowane to się nimi zatruł in nie tylko zwolnił , ale rozwolnienia dostał ! .....a musiał kupować przecenione ?
14 lipca 2015 22:08
Barbara niepowtarzalna

No pewnie , że się da ! ciężko będzie , ale jakieś maści , plastry i się da :-).......sorki , że z poważnego tematu jaja robię , ale jak czytam w innych to już pomalutku jakaś głupawka mnie łapie :-)

o to już z Tobą niedobrze to już czas do domu bo to są braki masażu między dużymi palcami u nóg tylko wyżej
14 lipca 2015 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
pestka

Na odlezyny najlepszy lekarz.Nie powinno sie samemu nic przy ranach robic.To jest praca dla pielegniarek.Lekarz przepisze plastry,le rany i tak powinna przemywac i obserwowac pielegniarka...

A ten " lekarz " to jakaś maść jest ? czy tabsy jakieś ?
14 lipca 2015 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

tak ! ponieważ konserwy były przeterminowane to się nimi zatruł in nie tylko zwolnił , ale rozwolnienia dostał ! .....a musiał kupować przecenione ? :-):-):-)

Z jadu kiełbasianego to by juz dawno kopyrtnął
14 lipca 2015 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Z jadu kiełbasianego to by juz dawno kopyrtnął :kontuzja:

.....musi tego jadu to takie ździebełko tylko było
14 lipca 2015 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

.....musi tego jadu to takie ździebełko tylko było :-):-):-)

Kochana przy ździebku to nawet stara pomarszona twarz robi się jak pupa niemowlęcia
14 lipca 2015 22:19
ewa14

widac za mocno go zakonserwowali libo konserwe zrobili
14 lipca 2015 22:24
pestka

dokładnie !!! My jedynie mozemy ( powinnismy) zmieniac pozycje pdp a reszta Verboten !