W domu # 6

26 stycznia 2016 13:02
Serce 78 wyrazy współczucia.
26 stycznia 2016 13:05 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Dziekuje kochane postaram sie pozbierac po raz trzeci w ciagu 4 lat pochowac ojca meza teraz mame jest mi bardzo bardzo ciezko reszte energii co mi zostala daje mojej babci ,pozdrawiam

Trzymaj się mocnodasz radę.
Jest takie powiedzenie;;co nas nie zabije,to nas wzmocni;;
i ja w to wierzę-przeszłam w życiu sporo ale sie nie poddam
26 stycznia 2016 14:31 / 2 osobom podoba się ten post
serce78

Dziekuje kochane postaram sie pozbierac po raz trzeci w ciagu 4 lat pochowac ojca meza teraz mame jest mi bardzo bardzo ciezko reszte energii co mi zostala daje mojej babci ,pozdrawiam

Wyrazy współczucia serce78. Ja też wiem co to jest strata ukochanych osób, ale odnalazłam sens tego wszystkiego i ukojenie bólu w duchowości katolickiej. Gdyby nie to, to tylko rozpacz, depresja i śmierć. 
26 stycznia 2016 20:22 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

Witaj Michasiu, wracaj szybciutko do zdrowka i do pracy. Bardzo się ostatnio opuscilam w gotowaniu i pieczeniu, brak mi Twojej inspiracji:) Pozdrawiam cieplutko:)

Witaj Basiu, ja w domu robię to co muszę,gotuję w biegu a ciasta odmrażam świąteczne ciasta.Dzisiaj dzwoniłam do firmy i przedłuzam pobyt w domu około 10 dni. Pozdrawiam i dziękuję .Jak w róce będzziemy gotować i piec, mam taką nadzieję bo nie wiem czy moja zmienniczka nie zmieniła mi Babci i reszty.
26 stycznia 2016 22:16
Serduszko wyrazy współczucia...to straszne jedni odchodzą, drudzy się rodzą...ale taki sens tego życia..
26 stycznia 2016 22:16
Serduszko wyrazy współczucia...to straszne jedni odchodzą, drudzy się rodzą...ale taki sens tego życia..
27 stycznia 2016 07:07
serce78

Witajcie kochani,moj urlop zaczal sie wspaniale jak pamietacie ale koncowka dla mnie niemila bolesna zmarla mi mamusia samo zycie....2 tygodnie po czyli 28 wyruszam do pracy a tu zostawiam mnostwo spraw ktore musza nabrac mocy urzedowych,zycze pogodnego spokojnego dzionka do uslyszenia z z DE.;-)

serce wyrazy współczucia
27 stycznia 2016 07:19
Serce 78,przytulam mocno.
27 stycznia 2016 08:41
Serce 78...wyrazy współczucia.
27 stycznia 2016 08:45
serce78

Witajcie kochani,moj urlop zaczal sie wspaniale jak pamietacie ale koncowka dla mnie niemila bolesna zmarla mi mamusia samo zycie....2 tygodnie po czyli 28 wyruszam do pracy a tu zostawiam mnostwo spraw ktore musza nabrac mocy urzedowych,zycze pogodnego spokojnego dzionka do uslyszenia z z DE.;-)

Ty wiesz ze sercem wszyscy jestesmy z toba,wyrazy wspołczucia
27 stycznia 2016 21:19
serce78

Moje kondolencje Serce. Może w pracy dojdziesz do siebie, czego Ci życzę. 
27 stycznia 2016 21:22
Mycha

Moje kondolencje Serce. Może w pracy dojdziesz do siebie, czego Ci życzę. 

Serce wyrazy współczucia, trzymaj sie Kochana.
27 stycznia 2016 21:26 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Was z domu, jestem na urlopie do końca miesiąca. Ale jestem już w PL. Leniuchuję, odpoczywam i próbuję ułożyć sobie jakiś plan. Tak mi się nie chce "planować". Chyba pójdę na żywioł. Trzeba zaplanować basen, masażystę i trochę ruchu. No i trochę kina, jakiejś rozrywki.
Powinnam powiedzieć, że tęsknię za Wami ale to nie byłaby prawda Nie tęsknię, czasami myślę ale to coś zupełnie innego.
Trzymajcie się zdrowo, kiedyś też przecież zjedziecie do PL.
27 stycznia 2016 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Witaj Basiu, ja w domu robię to co muszę,gotuję w biegu a ciasta odmrażam świąteczne ciasta.Dzisiaj dzwoniłam do firmy i przedłuzam pobyt w domu około 10 dni. Pozdrawiam i dziękuję .Jak w róce będzziemy gotować i piec, mam taką nadzieję bo nie wiem czy moja zmienniczka nie zmieniła mi Babci i reszty.

A jak Twoje lustro i ćwiczenia?Trenujesz mam nadzieję?:):):):)
31 stycznia 2016 08:24 / 5 osobom podoba się ten post
Witam was kochani ze swoich pieleszy. Myślałam naiwna, że nie zajrzę tutaj przynajmniej przez miesiąc a tu niespodzianka !! No myślę o was, jak wam leci w pracy i takie tam. Nie będę pisała o kim myślę, bo jeszcze kogoś pomine i dopiero się narobi Siedzę z kawką, spokój, przyjemny poranek i proszę !! chyba mam już spapraną psychikę albo ??? jestem w jakiś sposób z wami związana. Czy chce czy nie
Witam was z ciepłego domku.