04 września 2014 09:40 / 5 osobom podoba się ten post
Ja też nie robię poza tym co mam wyznaczone w umowie,nigdy nie robie w ogrodzie choć lubię,nigdy nie myję okien,,choc sa brudne,nie piore dywanów jak moja jedna znajoma,nie kąpie psa,jestem niedługo "opiekunką"ale dużo już widzialam i słyszałam o tych nadgorliwych.Moi PDP zanim mnie tu nie było mieli sprzataczkę i ogrodnika w momencie kiedy przyjechałam po kilku dniach zniknęli i jak było potrzeba zajać sie ogrodem to Pan mi sie spytal czy umiem kosic trawe,odpowiedzialam,że tak ale ja tego nie robie bo mi nie wolno i to nie jest mój zakres obowiązków,tak samo było z oknami za darmo nie myję,,,9 okien heheh...jest teraz i ogrodnik i myjaca pani okna...i uwierzcie mi ,że mój język jest słabiutki,i nic to nie tlumaczy dziewczyn nie umiejących dobrze mówić,,,ja sie poprostu szanuje ,taka jestem zarozumiała,nie dam sie Niemcom poniewierać...i jak narazie nie mam z moimi PDP problemu wracam do nich już trzeci raz. a Niemcowi pokaż palec to ci zje calą ręke..dlatego zgadzam sie z Korneliusem i Kasia 63...