Kama-- nie trzeba się bać.
Lepiej przeciwdziałać niż leczyć.
Wiem, bo też jestem w grupie ryzyka.
Mnie też czeka zabieg za niecały miesiąc.
Kasia-- trzymam kciuki.
Kama-- nie trzeba się bać.
Lepiej przeciwdziałać niż leczyć.
Wiem, bo też jestem w grupie ryzyka.
Mnie też czeka zabieg za niecały miesiąc.
Kasia-- trzymam kciuki.
Wyludzanie pieniedzy na "raka"? O fuck! Oby takim ten rak naprawde wyrosl ... a tak 12 cm bedzie ok. A poza tym leczenie jest za darmo a jak potrzeba za granica bo u nas sie nie da to sa fundacje do ktorych chorzy moga sie zglaszac.Ale musza sie okazac dokumentacja. Kto daje nieznanej osobie kase? To moze ja cos dostane....dokumentacje przesle :)))))
Profilaktyka , badania są najważniejsze , wszędzie o tym trąbią ,ale ja sie panicznie boje nawet tego. Wolałabym uciec do lasu .
Trzymam kciuki za ciebie Kasia, dobrze zrobilas , teraz juz syt jest pod kontrolą i bedzie dobrze. :tak:
To Kama delikatnie mówiąc bardzo nieodpowiedzialne podejście.Dlatego właśnie w Polsce wciąz mamy choroby ,które np.skandynawscy lekarze do nas przyjeżdżają oglądac bo u nich od lat nie występują!Trzeba się badać,żeby przeciwdziałać.To boli mniej niż sama choroba.
Kasia...Ja dostałem drugie życie... Ty także w zdrowiu pożyjesz do 115...Tylko spokojnie i do przodu...Zrobią co trzeba a Ty poczujesz się jak ptak...a dusza będzie Ci śpiewać pieśń zdrowia...Będzie dobrze...
To po 114 urodzinach nawet się z Toba moge napić:):):)Raz zrobie odstępstwo ,a co:)