Sportowe wydarzenia

21 czerwca 2016 22:00 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

kanapki ???!!!! Tina !!! toż piwo potrzebne i ewentualnie jakieś orzeszki .... 

A jak miał na imię ten kotek?   Miałmiałek?
22 czerwca 2016 03:41 / 3 osobom podoba się ten post
tyciek

kochani !!! powiem tylko żem szczęśliwa !!!

KOCHANI.........DUMA ROZPIERA MOJ DZIAD NA ZNAK PROTESTU DAJE CZADU.. ALE COZ JAK MOWI Mleczko trza sie poswiecac w naszej robocie.. wazne ze wyniku meczu nikt nie zmieni....i z tego jest duma a ze zarwana noc dzis pewno nie jeden ja zarwal    damy rade jak nie my to kto...
22 czerwca 2016 05:47 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

może niedokładnie obstawiłaś , ale... Martunia- podoba mi się Twój tok myślenia !!!Znalezione obrazy dla zapytania biało czerwone serce

Dziękuję,1:0 dlaDE dobrze wytypowałam.A Polska mogła strzelic jeszcze 1 gola i Ukraina "honorowego"(bo nie strzelili ani jednego,trochę przykro).Z kim teraz Polska i Niemcy będa grali?
22 czerwca 2016 05:55 / 3 osobom podoba się ten post
MartaP

Dziękuję,1:0 dlaDE dobrze wytypowałam.A Polska mogła strzelic jeszcze 1 gola i Ukraina "honorowego"(bo nie strzelili ani jednego,trochę przykro).Z kim teraz Polska i Niemcy będa grali?

Będzie dobrze , chyba ze Szwajcarią , bo tak wychodzi z drugiego miejsca
22 czerwca 2016 06:03 / 5 osobom podoba się ten post
Zaluje, ze nie postawilam swojego typu w zakladach , udalo mi sie przewidziec wynik.Teraz musze sie zastanowic kto wygra w sobote.
22 czerwca 2016 06:19 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Zaluje, ze nie postawilam swojego typu w zakladach , udalo mi sie przewidziec wynik.Teraz musze sie zastanowic kto wygra w sobote.

NIE ZASTANAWIAJ SIE ..MY,,,,,,,,,,,,TYLKO MY,,szykuj sie do imprezy,,,,,,,,,,
22 czerwca 2016 07:03 / 1 osobie podoba się ten post
Wczoraj syn Pdp napisał mi po meczu.
Gratuliere.Wir sehen uns im Endspiel.
Ja też mam taką nadzieję .Tak po cichutku.
22 czerwca 2016 08:26 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Wczoraj syn Pdp napisał mi po meczu.
Gratuliere.Wir sehen uns im Endspiel.
Ja też mam taką nadzieję .Tak po cichutku.

Mądry ten syn
22 czerwca 2016 10:58 / 2 osobom podoba się ten post
Ależ się cieszę z wczorajszego zwycięstwa . Na początku nie byłam przekonana , ale wcorajsze emocje uświadomiły mnie , że zaczynam żyć tym turniejem .
22 czerwca 2016 12:05 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

KOCHANI.........DUMA ROZPIERA MOJ DZIAD NA ZNAK PROTESTU DAJE CZADU..:wiking: ALE COZ JAK MOWI Mleczko trza sie poswiecac w naszej robocie..:lol2::lol3: wazne ze wyniku meczu nikt nie zmieni....i z tego jest duma a ze zarwana noc dzis pewno nie jeden ja zarwal    :strach przed noca: damy rade jak nie my to kto...:pojedynek:

Nie bierz tego tak dosłownie co mowi mleczko . Ona tez sie pociesza , że moze być gorzej
22 czerwca 2016 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Emilia, ja się nie znam :) Zapytałabym, czy Francuzi mają dobrą drużynę, ale sądząc po wielokropku w twoim poście- to mają :)
Nie jestem na bieżąco z piłką nożną, dawno nie oglądałam, ale te mistrzostwa to postanowiłam, że obejrzę, bo zobaczyłam, że gramy lepiej :)

Tina, ja tez niezbyt biegla jestem w temacie, ale Francja ma chyba dobrych pilkarzy, co nie znaczy, ze "Orly" im ulegna, a kysz ....
25 czerwca 2016 07:31 / 1 osobie podoba się ten post
Kibicujemy dzis o 15 !
25 czerwca 2016 07:42 / 3 osobom podoba się ten post
A na którym programie w niemieckiej telewizji będzie ten mecz??? 
25 czerwca 2016 08:31 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

A na którym programie w niemieckiej telewizji będzie ten mecz??? 

ZDF
25 czerwca 2016 08:37 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

ZDF

Dzięki