Pochwalijki #3

24 maja 2016 21:44 / 5 osobom podoba się ten post
Andrea jakbym znała "te słowo pisane"
24 maja 2016 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
Witam Panią - Pana :) smutno Ci bez Nas :) wracasz jak bumerang - fajnie Tu cooo?
24 maja 2016 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Witam Panią - Pana :) smutno Ci bez Nas :) wracasz jak bumerang - fajnie Tu cooo?:pisanie na forum:

Kasia nas lubiła , tylko nie wszyscy polubili Kasię
24 maja 2016 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kasia nas lubiła , tylko nie wszyscy polubili Kasię :-(

dokładnie
24 maja 2016 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kasia nas lubiła , tylko nie wszyscy polubili Kasię :-(

Kasi tez nie lubię
24 maja 2016 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
,,,,, i zamieszkało z Espaną
24 maja 2016 22:18 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

,,,,, i zamieszkało z Espaną :lol3:

A Onej _Lisie żal dupę ściska , że nie z Nią ......tylko się nie obraź znowu , bo to żart . A co tam , nawet janiołki Ci pierdyknę 
24 maja 2016 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A Onej _Lisie żal dupę ściska , że nie z Nią :-):-):-)......tylko się nie obraź znowu , bo to żart . A co tam , nawet janiołki Ci pierdyknę :aniolki::przytula:

Amen ale da nam popalić Ona_Lisa
24 maja 2016 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
Byłeś /aś/ siło nieczysta i podglądałaś/eś/ zza krzaków
25 maja 2016 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
Chwalę się, że zwrot podatku właśnie dotarł :)
Tylko miesiąc czekałam.
To teraz będzie wydawanie.
25 maja 2016 15:52 / 7 osobom podoba się ten post
Dziadek mi reklamę robi w lokalnym środowisku.
Co spotka kogoś znajomego na spacerze,a to babcie z rollatorkiem a to kolegę ze szkoły to się chwali,jaką ma dobrą pomoc,i że on nie wie co by beze mnie zrobił.
Chyba następnym razem wydrukuję sobie wizytówki i będę rozdawać,może sie kolejna dobra sztela trafi
25 maja 2016 21:36 / 9 osobom podoba się ten post
I nic a nic nie zostawiłaś Diakonce do sprzątania ?.... Andreyka , ja chciałam być równiachą dla Irakijki , która tu sprząta , posiadywałam z nią , gadałam a ta cholera jak pojechałam na urlop powiedziała do zmienniczki , przy " młodej koleżance " , że : " ojej , ile tu okruchów pod stołem ! ta Barbara mówiła , że odkurzy ! " co było gówno prawdą , bo jak ostatnio przychodziła ( przed moim urlopem ) to mnie na górze nie było - mogła odkurzać , sprzątać do woli . Jeszcze przed przyjazdem zmienniczki sama , bio by mi wstyd było ślicznie pozamiatałam z dywanu pod stołem w jadalni . Moją sypialnię , kuchnię i moją łazienkę wypucowałam na błysk , bo to należy do moich obowiązków . Ona przyjechała na sprzatanie 4 dni po moim wyjeździe ....W ten poniedziałek też była ....a ja tylko nóżki unosiłam , żeby mogła dobrze poodkurzać . Jak mi pokazała , że w rogu na suficie wisi firaneczka z pajęczynki to zapiszczałam , że ja się tak strasznie boję pająków , że nie mogę na nie patrzeć i w ogóle błeeee ..... No i pojechała po suficie rurką od odkurzacza . Powiedziałam sobie - koniec litości - profesorowa jej płaci na godziny , więc nie będzie u mnie nasiadówek , żeby czas zleciał , tylko niech sprząta .....ulubione moje powiedzenie : ulituj się nad dziadem to jak dziad odżyje to ci torbą dobije .
25 maja 2016 21:57 / 3 osobom podoba się ten post
Znaczy się w myśl powiedzenia " kto mieczem wojuje ........." 
25 maja 2016 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
Wiem  
26 maja 2016 06:33 / 14 osobom podoba się ten post
dodane na zapodaj.netJa się wczoraj zryczałam, jak Te słowa przeczytałam napisanę przez Synową z którą mieszkam pod jednym dachem,Kochamy tego samego Mężczyznę tylko inną miłością a to trzeba nie lada sztuki jak obydwie "chcą na raz by  nie powstał ambaras.Chyba jeszcze nie zalazłam za koszulę jak skrobię  takie słówka.Lubię się dzielić swoją radością, ale to chyba nie taka zła cecha Piszę to nieskromna Michasia, a co jak pochwalijki to pochwalijki.buziaki dla Teściowych -Mam:)