Pochwalijki #3

29 stycznia 2016 22:03
darekr

no to mi się dziś poszczęściło - po dobrej wódce z bratem.
w asyscie dwócch radiwozów na kogótach jeechałem prawie przez całe centrum Kielc
Policja dototarła do mojej byłej żony, która podała im mój obecny adres zamieszkania,
Wpadło do mnie do domu duch policjantów, dwóch straży miejskiej i jeszcze parę osób, ręce grzecznie złożyłem do kajdanek i mówię, że poddaję się a oni mi mówią , że pod moim samochodem rurra z w ziemi pękła i od pół godziny cała policja w Kielcach mnie szuka.
Odpowiedziałem grzecznie, że samochód stoi w miejscu dostępnym dla posiadaczy abonamentu (akurat mam ważny jak rzadko kiedy)
a ja jestem po alkoholu i nie mogę prowadzić.
Więc żeby zapewnić bezpieczeństwo społedczeństwu,
250 metrów o które musiałem przewtawić saqmochóch jeden radiowóz na niebieskich kogótach jechał prze de mną a drugi za mną

Brawo Ty !
W majestacie prawa ...
29 stycznia 2016 22:11
Darek każdy by tak chciał.Brawo.
29 stycznia 2016 22:15
Kurde nie zdążyłam z aparatem pamiątkowa fotka na całe życie
29 stycznia 2016 22:15 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

no to mi się dziś poszczęściło - po dobrej wódce z bratem.
w asyscie dwócch radiwozów na kogótach jeechałem prawie przez całe centrum Kielc
Policja dototarła do mojej byłej żony, która podała im mój obecny adres zamieszkania,
Wpadło do mnie do domu duch policjantów, dwóch straży miejskiej i jeszcze parę osób, ręce grzecznie złożyłem do kajdanek i mówię, że poddaję się a oni mi mówią , że pod moim samochodem rurra z w ziemi pękła i od pół godziny cała policja w Kielcach mnie szuka.
Odpowiedziałem grzecznie, że samochód stoi w miejscu dostępnym dla posiadaczy abonamentu (akurat mam ważny jak rzadko kiedy)
a ja jestem po alkoholu i nie mogę prowadzić.
Więc żeby zapewnić bezpieczeństwo społedczeństwu,
250 metrów o które musiałem przewtawić saqmochóch jeden radiowóz na niebieskich kogótach jechał prze de mną a drugi za mną

Ale, czy to nie byłoby bardziej logiczne i...zgodne z prawem,żeby policjant przestawił Twój samochód, a Ty siedziałbyś jako pasazer?:) No, ale nie miałbyś takiej asysty:)
29 stycznia 2016 22:16
Marta

Kurde nie zdążyłam z aparatem pamiątkowa fotka na całe życie:lol3:

Telefonu nie miałaś?Poproś o powtórkę.Hi.hi
29 stycznia 2016 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie,nie wpadli na ten pomyśl ale nie wymagajmy zbyt wiele to tylko policja
29 stycznia 2016 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
No nie dodoaję sobie, ale przez pół minuty czułem się jak prezydent
z przodu miga na niebiesko, z tyłu miga na niebiesko, a ja jestem nnietykalny (mimo że po wódce)
nawet prezydent RP nie ma takich uprawnień!!!
29 stycznia 2016 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Policji już nie ma ale koprrki kopią 
każdy operator ciężkiego sprzętu chętnie selfi sobie z Tobą zrobi
29 stycznia 2016 22:31 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Policji już nie ma ale koprrki kopią 
każdy operator ciężkiego sprzętu chętnie selfi sobie z Tobą zrobi

Dareczku , połóż się spać , jutro będzie lepiej . Rano napijesz sę wody z ogórków albo z kapusty kiszonej i będzie git ......o kajdankach dzisiaj zapomnij
29 stycznia 2016 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nie uwierzycie jak policja szybko dziala
w przeciągu 5 minut, zadzwonił do mnie brat, córka i kolega Tomek z sąsiedniej kamienicy, że policja mnie sxuka
29 stycznia 2016 22:37 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

w przeciągu 5 minut, zadzwonił do mnie brat, córka i kolega Tomek z sąsiedniej kamienicy, że policja mnie sxuka

A zapomniales o Jurku jeszcze z 1 Maja do niego tez dzwonili
29 stycznia 2016 22:37 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Teee , gwiazdor .....zjedz Ty może lepiej snickersa , co ?
29 stycznia 2016 23:08
Jutro będzie w lokalnej prasie i TV:):):):)
A,żeby powtórka z rozrywki była,Darek to auto na rurze stawiaj,rurę przebij żeby dziura była i woda sie lała i sam po gliny dzwoń,po literku rzecz jasna:):):):)Marta na czatach z aparatem,będzie i selfi z "panem Koparką" i reportaż z wydarzeń:):):)hi hi hi
01 lutego 2016 07:54 / 6 osobom podoba się ten post
Pochwalam się że udało mi się kupić bilety na samolot za 50 E ! W dwie strony ! Tak że mogę zacząć odliczanie do urlopu:)
01 lutego 2016 08:07 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Pochwalam się że udało mi się kupić bilety na samolot za 50 E ! W dwie strony ! Tak że mogę zacząć odliczanie do urlopu:)

Żartujesz.Poszukuję pilnie na kwiecień Warszawa - Monachium i ceny z kosmosu.Coś w złym kierunku chcę lecieć,czy inną chorera.