A TabaQue duo Black?
A TabaQue duo Black?
Popaczylam w necie no i to podobne e zigartety do innych popularnych na rynku. Bateria niezbyt pojemna, a i clearomizer ten klejony od dołu-jak coś się będie dzialo to nie rozmontujesz tego.
Jak chcesz coś fajnego i prostego to lepsze jest te urządzenie
https://e-dym.pl/pl/promocje/2043-joyetech-ego-aio-quick-start-kit-1500mah.html
Dzięki.Muszę kupic bo bez niego odwyk nikotynowy ciężki, a za mną 42 dni nie palenia:tanczy:
Misia-nawet nie waż się sięgac po "zastępstwo". Z jednego uzaleznienia wpadniesz w drugie-tylko bardziej niebezpieczne!!!Poczytaj na temat e-fajek!
Skoro wytrzymałaś tyle-to dasz rade na zawsze!!! Trzymam kciuki! Ja już 5,5 roku jestem osobą niepalącą-a kurzyłam 2 paczki dziennie! I co? Da się?! Da!!!Tylko nie rezygnuj!!! Proszę Cię!!!
Dzięki.Muszę kupic bo bez niego odwyk nikotynowy ciężki, a za mną 42 dni nie palenia:tanczy:
Michasiu !!! bój się Boga !! jak TY 42 dni wytrzymałaś bez palenia, to zamiast szukać zamienników papierosów zacznij np. ( głupi przykład :lol1: ) paznokcie obgryzać albo marchewki chrupać !!!
Tyle dni chcesz zmarnować !!
Paznokcci nie ruszę , marchewkę tak ale zastanawiam się jak ja wytrzymuję???
No!!!
W końcu dolało,
(Dziękuję Tym, które takie życzenia mi przysłały)
W piątek po pracy na grzyby.
Już słyszę jak tam trzeszczy w lesie -
-to prawdziwki z pod ściółki wychodzą :)
Jak trzeszczy tzn. że krasnoludki wciągają prawdziwki z powrotem w głąb:)Nie ciesz sie tak na zapas:):):)W lasach sucho jak cholera...Ale mimo wszystko ,powodzenia:)
Ty nie wiesz, że ja mam "sztame" z kieleckimi krasnoludkami :)
Oni wciągają pod ściółkę przed innymi,
a jak ja idę - to wypychają do góry :)