Nie mam specjalnych osiągnięć w opiece więc i chwalic sie nie mam czym . Ale jedną rzeczą sie pochwalę. Jade na ulop do domu m-c urlopu mam płatny .
Czyż to nie okazja , żeby sie pochwalić.:taniec2::taniec2::taniec2:

Nie mam specjalnych osiągnięć w opiece więc i chwalic sie nie mam czym . Ale jedną rzeczą sie pochwalę. Jade na ulop do domu m-c urlopu mam płatny .
Czyż to nie okazja , żeby sie pochwalić.:taniec2::taniec2::taniec2:
Elfinko, za naszą ciężką pracę 7 razy w tygodniu, po 24 godziny (czuwanie to też praca) należy się nam taki bonus. Niestety rzadko jest to jednak w praktyce rekompensowane.
Ja mam teraz taką firmę, która uczciwie oddaje mi należny (płatny) urlop i dzień wolny za każdy przepracowany świąteczny dzień. Udaje mi się z tego uskrobać 3-4 tygodnie wolnego na wyjazd do domu za 2 miesiące pracy i mamto zapłacone..
Pracujesz na zlecenie, cz to jakaś inna forma zatrudnienia? Ciekawy wątek, ale nie wszystko rozumiem.
A to ten przyjemny Pan :-) a moj pdp , docenił moja pracę :-)
Ten twój PDP co całkiem fajny jeszcze. Masz tu z 10 lat pracy conajmniej :)
a , i jeszcze jedno , to jest tylko moje zdanie - ale zamieszczanie zdjęc PDP , na forum uważam za niestosowne , pisanie o nich to co innego , ale użycie ich wizerunku jest nie na miejscu !!! zaraz zostanę zlinczowana --- ale to moje zdanie , do którego na forum mam prawo
Lolowa, ale mój niemiecki kaktus wyraził zgodę, nawet się ucieszył, że stanie się sławny, bo opiekuńcza Polska go obejrzy, będzie podziwiać i zazdrościć.. Naprawdę się zgodził, no, uwierz mi, bo jak nie, to rzucę w Ciebie kaktusem :D.